Editoriale

Revolutie pe timp de coronavirus

În curând lumea va ieși în stradă. Și nu lumea haștagistă, cea cu fițe, facebook, telefoane - lanternă și fasciști cu bandane mutilând bătrânii sub ochii jandarmilor. Va ieși România pauperă și majoritară, acea Românie batjocorită de conducătorii actuali și condamnată, literalmente, să moară de foame. Habar n-aveți, cei mai mulți dintre voi, spre ce dezastru este împins acest popor, chiar acum! (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Pretul inertiei inepte

  Nu am scris în ultima perioadă pe blog pentru că am așteptat să înțeleg, cât de cât, ce se întâmplă cu adevărat în aceste zile ireale. Am privit, am ascultat, am citit, am analizat. Am zâmbit, m-am indignat și am plâns. Iar, la final, am rămas cu o tristețe consolatoare. Cu tristețea înțelegerii în van! (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Sincronicitati si pilde

    Motto "žPitagora credea că întâmplările aparent aleatorii din natură și întâmplările din viața oamenilor alcătuiesc una și aceeași țesătură." Allan Combs & MarkHolland - SINCRONICITATE   În aceste zile stranii primim de neunde niște semne repetate, aproape explicite, un fel de ultimatumuri ce ne somează să ne trezim, să renunțăm de urgență la prostia sinucigașă a conducătorilor noștri și să facem ceva, rapid, pentru țară, pentru noi, dacă vrem să mai păstrăm o șansă de salvare. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Lancierii lui Iohannis cu bisturiul la atac

  Motto: Să tragă cineva clopotele trezirii la biserica palatului Cotroceni! Iar dacă preÈ™edintele tot nu se deÈ™teaptă, să fie invocate spiritele Cantacuzinilor pentru a lua în grijă această țară!   Doctorul Sorin Constantin Păun este chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca. Toată înscenările făcute de  DNA (È™i nu numai) doctorului Beuran au avut ca scop eliberarea postului de Sef de Secție Chirurgie de la Floreasca pentru a fi instalat acolo, în locul doctorului Beuran, doctorul Păun. (mai mult…)
continuare...