Scorul acestui articol
[Total: 1338 voturi. Media: 4.9]

 

Nu vă e rușine, ordinarilor? Chiar nu vă e teamă că există o justiție absolută  care o să vă pedepsească cu vârf și îndesat pentru nelegiuirile pe care le faceți acum?

Nu, nu vă e teamă! Dar asta nu pentru că ați fi cine știe ce curajoși! Vai de capul vostru de lași cocârjați! Vi s-ar înmuia pantalonii sub voi și ați puți ca latrinele publice dacă ați ști că vă așteaptă o judecată de apoi. Judecata cea dreaptă! Dar vouă nu vă e teamă pentru că nu credeți în judecata de apoi! Nu credeți în nimic. Nu aveți Dumnezeu! Nu aveți ceva sfânt! De-asta v-au și ales să le faceți treburile murdare. Pentru că sunteți ca niște vulturi asasini care acționează la comandă.

Parcă văd cazul Remeș la indigo. Tot o lucrătură de mafioti pe care au botezat-o” flagrant”, tot în ajun de campanie electorală, tot din partidul aflat in dizgrația sistemului, tot cu mare tamtam propagandistic în presă, tot cu un demnitar din Baia Mare subiect de pripon (de parcă acolo, la Baia Mare, unde l-au belit după aceeași rețetă și pe primarul Chiricheș, e concentrată rezerva de unelte ticăloase a așa zisei justiții independente din România).

Cum s-a terminat cazul Remeș? Cu distrugerea unor vieți, cu asasinarea unui nevinovat!

La fel se încearcă  și acum.

Ce flagrant? Ala e flagrant? Îți lasă  cineva la secretariat o pungă de plastic și năvălesc procurorii!!!???

Asta -i tot ce puteți să dovediți? Asta-i profesioalismul vostru de talhari?

În referatul DNA se extrag dintr-o așa zisă discuție niște exclamații ale Sorinei Pintea gen „žsuper tare” fără a se prezenta măcar o linie de dialog din care să rezulte că „žsuper tare” se referă la ce susțin procurorii că s-ar referi. Poate că interlocutorul i-a spus: „ždoamna director, în Baia Mare nu avem niciun caz de coronavirus”, la care doamna Pintea a răspuns „žsuper tare”! Nu s-ar putea să fie și așa?

De  ce i-aș crede pe mincinoșii ăștia, pe plastografii ăștia dovediți în atâtea rânduri, când în mâna lor sunt toate înregistrările orginale și, dac-ar fi precum pretind ei, le-ar fi dat pe surse de 100 de ori până acum. Doar știm din multe alte cazuri cum procedează DNA-ul când are interes.

Chiar și încercarea de implicare a băiatului doamnei Pintea în toată această încropeală cusută cu ață albă demonstrează că asistăm la o înscenare făcută de niște golani plini de ei, care se cred mari combinatori, gen.

Este mai mult decât evident că s-a pus la cale o înscenare.

Crede cineva că acel denunțător a avut procese de conștiință și a vrut să se întâlnească cu fiul doamnei Pintea pentru a se scuza, pentru a încerca să-l ajute cu ceva pe acesta sau pe mama lui?

Crede cineva că acel denunțător s-a întâlnit cu fiul inculpatei din proprie inițiativă și nu pus chiar de procurori? Cu cabluri și microfoane pe el? Dacă sunt cititori ai acestor rânduri care gândesc astfel le spun că s-au rătăcit pe-aici și că ar fi bine să ne lase.

Toată manevra, cu implicarea senatorului Pop pe post de catalizator, era menită să-l înregistreze pe domnul Pintea junior discutand cu denunțătorul și apoi, eventual, cu niște replici din acest dialog scoase din context, se se susțină că familia inculpatei a încercat să-l mituiască pe denunțător, sau alte minuni din același registru autoacuzator.

Noroc că băiatul doamnei Pintea a acționat inteligent și a făcut el publică, înaintea procurorilor,  toată lucrătura. Și nu oricum, ci documentat, filmat, datat, cronometrat.

Se vor trezi acum niște „ž tembeli integri” să-mi spună că, iată, orice-ar fi făcut abuziv procurorii, judecătorii au decis, totuși, arestarea doamnei Pintea pentru 30 de zile. Deci e ceva acolo!  Le voi răspunde direct astfel: nu cred că sunteți chiar atât de idioți incât să afirmați asta din prostie și nu din ticăloșie. Căci e mai mult decât evident un lucru care s-a mai dovedit odată, dacă mai era nevoie, și in cazul doctorului Beuran: culoarele din justiție, recunoscute mai demult de generalul SRI Dumbravă, încă există! IATÄ‚-LE!!! Judecătorii lu”™ pește. Conservele din arhiva SIPA!

Ni se tot spune să avem încredere în justiție. Să avem încredere în instituții. Să avem încredere în statul de drept.

Dar știți de ce ni se repetă placa asta cu atâta insistență? Pentru că ei, cei care vor să ne hipnotizeze în masă cu minciunile lor sfruntate, știu că lumea să trezește după fiecare astfel de nemernicie și că nu-i mai crede nici dracu’, oricâte baloane de săpun i-ar flutura în fața ochilor pe post de globuri de cristal.

Păi pe cine să crezi? Pe Iohannis care afirmă obsesiv și cu accente stranii că el respectă Constituția, în vreme ce, de fapt, o calcă în picioare zi de zi, cu frenezie? Pe cine să crezi? Pe Câțu care recunoaște cu gura lui că a acceptat măsuri ale USR care nu erau in interesul populației și apoi o dă la întors acuzându-ne pe noi că suntem tâmpiți, că nu am ințeles corect ce a vrut el să spună?

Singurul, din structura puterii, in care populația incă mai are încredere este doctoral Arafat. Era și el pus pe făraș, imediat după Beuran, dar l-a salvat (si ne-a salvat) coronavirusul. Iar acum vedem cum se afișează cu el, cum defilează în trena credibilității lui, exact aceia care îl doreau cel mai mult eliminat: ministrul sănătății, ministrul de interne și toți habarniștii unși de Iohannis și Orban pe post de mari administrator de țară.

În ultimele luni DNA s-a întors în forță printre noi, virusat de aceleași vechi năravuri demonstrate pe vremea Laurei Kovesi. Poliție politică, anchete lamentabile, impunitatea magistraților care fac abuzuri în beneficiul puterii etc.

Eu am o explicație pentru toată  această recrudescență: prestația dezolantă a noului ambasador al SUA la București domnul Adrian Zuckerman. Domnia sa, în care ne pusesem atâtea speranțe că îl va reprezenta cu onestitate pe președintele republican Trump, că va înfiera abuzurile anterioare din justiția română (incurajate pe vremea predecesorului său democrat) și că va pleda pentru o Românie corectă și legalistă este, până acum, o mare dezamăgire.

Etern dezamăgitoarea Americă!

Dar, despre asta, poate, într-un articol viitor.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/Remes.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/Remes-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeAdrian Zuckerman,ambasadorulSUA,arest la domiciliu,Decebal Remes,DNA redivivus,etern dezamagitoarea America,plastografi,politie politica,Sorina Pintea  Nu vă e rușine, ordinarilor? Chiar nu vă e teamă că există o justiție absolută  care o să vă pedepsească cu vârf și îndesat pentru nelegiuirile pe care le faceți acum? Nu, nu vă e teamă! Dar asta nu pentru că ați fi cine știe ce curajoși! Vai de capul...Blog politic si polemic