Scorul acestui articol
[Total: 640 voturi. Media: 4.9]

 

Motto:
Să tragă cineva clopotele trezirii la biserica palatului Cotroceni!
Iar dacă președintele tot nu se deșteaptă, să fie invocate
spiritele Cantacuzinilor pentru a lua în grijă această țară!

 

Doctorul Sorin Constantin Păun este chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca.

Toată înscenările făcute de  DNA (și nu numai) doctorului Beuran au avut ca scop eliberarea postului de Sef de Secție Chirurgie de la Floreasca pentru a fi instalat acolo, în locul doctorului Beuran, doctorul Păun.

De ce?

Pentru că doctorul Păun este un brav haștagist, simpatizant liberal, și pentru că soția lui, doamna Diana Loreta Păun, este nici mai mult, nici mai puțin, decât consiliera la Cotroceni a președintelui Klaus Iohannis.

Zis și făcut. Planul urzit de onesta camarilă din jurul președintelui și cu acceptul tacit al acestuia (doar e vorba de „guvernul meu și consilierii mei”) a fost fructificat imediat ce postul a devenit vacant, după principiul „pesediștii și simpatizanții lor sunt ciuma roșie, ei trebuie înlocuiți urgent cu oamenii noștri cinstiți, profesioniști și nepuși pe pile”.

Doar că ieri a explodat în presă o știre incredibilă: pe data de 6 martie 2020, în timpul operației pe care o făcea unei paciente care avea hepatita C, doctorul Păun s-a enervat din senin și, după injurii incalificabile  s-a năpustit cu bisturiul plin de sângele bolnavei de pe masa de operație spre doi medici care il asistau. I-a ințepat pe aceștia cu respectivul bisturiu, ca un mușchetar de elită din romanele lui Dumas, după care și-a văzut de treabă, cu sentimentul datoriei împlinite.

Iată un fragment din plângerea semnată de 16 medici de la Floreasca referitoare la incidentul semnalat:

Astfel, in cadrul interventiei chirurgicale asupra pacientei Dumitru Ioana (86 ani, internata in data de 3.03.2020 cu diagnosticul Tumora colon stenozanta), dr. Paun Sorin Constantin a intepat in mod deliberat, intr-un acces de furie, pe dr. Manolescu Stefania si apoi pe dr. Gaspar Bogdan, martori la aceasta agresiune fiind medicii prezenti in sala de operatie (echipa anestezico-chirurgicala) si personalul auxiliar. In urma agresiunii fizice deliberate, dr. Manolescu Stefania a mai ramas in sala de operatie cateva minute, dupa care a fost data afara de catre dr. Paun Sorin Constantin. Aceasta a parasit sala de operatie si a mers la Directia Spitalului, unde a depus o reclamatie (…).

Aspectul deosebit de grav al incidentului deriva si din faptul ca la analizele recoltate la cererea Dr. Manolescu Stefania si Dr. Gaspar Bogdan, s-a constatat ca pacienta este infectata cu virus hepatitic C, afectiune deosebit de grava si cu mare potential de contagiozitate, care pune in pericol sanatatea membrilor echipei care au fost agresati fizic, cu ruperea manusii si plaga sangeranda la nivelul mainii in cazul dr. Manolescu Stefania, in contact direct cu sangele pacientei si cu traumatism prin contuzie la nivelul fetei dorsale a mainii stangi in cazul dr. Gaspar Bogdan (…).

 

Știu că pare incredibil. Totuși, reclamația medicilor există și nimeni, până acum, nu a contrazis versiunea acestora.

Este caz de balamuc. La nivelul acesta de violență, isterie și derapaj extremist s-a ajuns în tabăra galbenilor noștri puri și reformatori. Iar Klaus Iohannis, prins indirect în acest scandal, tace.  Tace cu aceeași iresponsabilitate complice cu care tace și pe subiectul coronavirus, și pe subiectul refugiați, și, în general, pe orice alt subiect care nu-i convine. Căci domnia sa are o regulă: „ce mie nu-mi convine, nu există deci nu comentez”. Acest auto-închipuit port drapel al corectitudinii, al justiției libere și independente, al legalității și constituționalității, a tot ce înseamnă, de fapt, etică de fațadă, ipocrită, se bagă cu capul în nisip ori de câte ori poziția sa înaltă și bunul simț prezumat l-ar obliga să dea explicații.

Klaus Iohannis nu dă explicații! E sub demnitatea lui de supraom.

Cum s-ar fi repezit el, să sfâșie până la os, dacă acțiunile demente relatate mai sus ar fi aparținut unui pesedist. Și cum  ar fi reacționat slugile lui instituționale și fizice …

Cum s-ar fi năpustit DNA, din secunda doi, să demaște și să încătușeze exemplar  barbarul ciumat roșu! Ce forfotă și telefoane luminând cerul ar fi iscat prin Piața Victoriei frații de violență și injurii ai doctorului Păun, ăia care bat bătrâni și agresează persoane publice pe stradă.

Așa însă, fiind „ai noștri”…

Doamna consilier Păun e și va fi bine merci, domnul doctor Păun va primi (dacă va primi și atât) o mustrare simbolică, iar domnul președinte sub umbrela căruia tot ce înseamnă abuz liberal se adăpostește de grindina justiției, ne va râde în continuare în nas și își va vedea de hibernarea sa abulică.

E, totuși, prea mult!

Cred că a venit momentul ca la biserica din incinta Palatului Cotroceni cineva să tragă clopotele pentru trezirea președintelui la realitate.

Țara e amenințată și are nevoie de cineva care să-i poarte de grijă.

Trageti clopotele la Cotroceni! Deșteptați-l pe Klaus Iohannis. Iar dacă dânsul nu se va lăsa deșteptat, invocați-i pe Cantacuzini!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/biserica-Cotroceni.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/biserica-Cotroceni-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialebiserica palatului Cotroceni,doctorul Paun Floreasca,hastagist,impunsi cu bisturiul,inscenare doctorul Beuran,Klaus Iohannis guvernul meu,reclamatie 19 medici,spiritele cantacuzinilorDiana Loreta Paun consilier prezidential  Motto: Să tragă cineva clopotele trezirii la biserica palatului Cotroceni! Iar dacă președintele tot nu se deșteaptă, să fie invocate spiritele Cantacuzinilor pentru a lua în grijă această țară!   Doctorul Sorin Constantin Păun este chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca. Toată înscenările făcute de  DNA (și nu numai) doctorului Beuran au avut ca scop...Blog politic si polemic