Scorul acestui articol
[Total: 640 voturi. Media: 4.9]

 

Motto:
Să tragă cineva clopotele trezirii la biserica palatului Cotroceni!
Iar dacă preÈ™edintele tot nu se deÈ™teaptă, să fie invocate
spiritele Cantacuzinilor pentru a lua în grijă această țară!

 

Doctorul Sorin Constantin Păun este chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca.

Toată înscenările făcute de  DNA (È™i nu numai) doctorului Beuran au avut ca scop eliberarea postului de Sef de Secție Chirurgie de la Floreasca pentru a fi instalat acolo, în locul doctorului Beuran, doctorul Păun.

De ce?

Pentru că doctorul Păun este un brav haÈ™tagist, simpatizant liberal, È™i pentru că soția lui, doamna Diana Loreta Păun, este nici mai mult, nici mai puțin, decât consiliera la Cotroceni a preÈ™edintelui Klaus Iohannis.

Zis È™i făcut. Planul urzit de onesta camarilă din jurul preÈ™edintelui È™i cu acceptul tacit al acestuia (doar e vorba de „žguvernul meu È™i consilierii mei”) a fost fructificat imediat ce postul a devenit vacant, după principiul „žpesediÈ™tii È™i simpatizanții lor sunt ciuma roÈ™ie, ei trebuie înlocuiți urgent cu oamenii noÈ™tri cinstiți, profesioniÈ™ti È™i nepuÈ™i pe pile”.

Doar că ieri a explodat în presă o È™tire incredibilă: pe data de 6 martie 2020, în timpul operației pe care o făcea unei paciente care avea hepatita C, doctorul Păun s-a enervat din senin È™i, după injurii incalificabile  s-a năpustit cu bisturiul plin de sângele bolnavei de pe masa de operație spre doi medici care il asistau. I-a ințepat pe aceÈ™tia cu respectivul bisturiu, ca un muÈ™chetar de elită din romanele lui Dumas, după care È™i-a văzut de treabă, cu sentimentul datoriei împlinite.

Iată un fragment din plângerea semnată de 16 medici de la Floreasca referitoare la incidentul semnalat:

„žAstfel, in cadrul interventiei chirurgicale asupra pacientei Dumitru Ioana (86 ani, internata in data de 3.03.2020 cu diagnosticul Tumora colon stenozanta), dr. Paun Sorin Constantin a intepat in mod deliberat, intr-un acces de furie, pe dr. Manolescu Stefania si apoi pe dr. Gaspar Bogdan, martori la aceasta agresiune fiind medicii prezenti in sala de operatie (echipa anestezico-chirurgicala) si personalul auxiliar. In urma agresiunii fizice deliberate, dr. Manolescu Stefania a mai ramas in sala de operatie cateva minute, dupa care a fost data afara de catre dr. Paun Sorin Constantin. Aceasta a parasit sala de operatie si a mers la Directia Spitalului, unde a depus o reclamatie (…).

Aspectul deosebit de grav al incidentului deriva si din faptul ca la analizele recoltate la cererea Dr. Manolescu Stefania si Dr. Gaspar Bogdan, s-a constatat ca pacienta este infectata cu virus hepatitic C, afectiune deosebit de grava si cu mare potential de contagiozitate, care pune in pericol sanatatea membrilor echipei care au fost agresati fizic, cu ruperea manusii si plaga sangeranda la nivelul mainii in cazul dr. Manolescu Stefania, in contact direct cu sangele pacientei si cu traumatism prin contuzie la nivelul fetei dorsale a mainii stangi in cazul dr. Gaspar Bogdan (…).

 

Știu că pare incredibil. TotuÈ™i, reclamația medicilor există È™i nimeni, până acum, nu a contrazis versiunea acestora.

Este caz de balamuc. La nivelul acesta de violență, isterie È™i derapaj extremist s-a ajuns în tabăra galbenilor noÈ™tri puri È™i reformatori. Iar Klaus Iohannis, prins indirect în acest scandal, tace.  Tace cu aceeaÈ™i iresponsabilitate complice cu care tace È™i pe subiectul coronavirus, È™i pe subiectul refugiați, È™i, în general, pe orice alt subiect care nu-i convine. Căci domnia sa are o regulă: „žce mie nu-mi convine, nu există deci nu comentez”. Acest auto-închipuit port drapel al corectitudinii, al justiției libere È™i independente, al legalității È™i constituționalității, a tot ce înseamnă, de fapt, etică de fațadă, ipocrită, se bagă cu capul în nisip ori de câte ori poziția sa înaltă È™i bunul simț prezumat l-ar obliga să dea explicații.

Klaus Iohannis nu dă explicații! E sub demnitatea lui de supraom.

Cum s-ar fi repezit el, să sfâÈ™ie până la os, dacă acțiunile demente relatate mai sus ar fi aparținut unui pesedist. Și cum  ar fi reacționat slugile lui instituționale È™i fizice …

Cum s-ar fi năpustit DNA, din secunda doi, să demaÈ™te È™i să încătuÈ™eze exemplar  barbarul ciumat roÈ™u! Ce forfotă È™i telefoane luminând cerul ar fi iscat prin Piața Victoriei frații de violență È™i injurii ai doctorului Păun, ăia care bat bătrâni È™i agresează persoane publice pe stradă.

AÈ™a însă, fiind „žai noÈ™tri”…

Doamna consilier Păun e È™i va fi bine merci, domnul doctor Păun va primi (dacă va primi È™i atât) o mustrare simbolică, iar domnul preÈ™edinte sub umbrela căruia tot ce înseamnă abuz liberal se adăposteÈ™te de grindina justiției, ne va râde în continuare în nas È™i îÈ™i va vedea de hibernarea sa abulică.

E, totuși, prea mult!

Cred că a venit momentul ca la biserica din incinta Palatului Cotroceni cineva să tragă clopotele pentru trezirea preÈ™edintelui la realitate.

Èšara e amenințată È™i are nevoie de cineva care să-i poarte de grijă.

Trageti clopotele la Cotroceni! DeÈ™teptați-l pe Klaus Iohannis. Iar dacă dânsul nu se va lăsa deÈ™teptat, invocați-i pe Cantacuzini!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/biserica-Cotroceni.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/biserica-Cotroceni-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialebiserica palatului Cotroceni,doctorul Paun Floreasca,hastagist,impunsi cu bisturiul,inscenare doctorul Beuran,Klaus Iohannis guvernul meu,reclamatie 19 medici,spiritele cantacuzinilorDiana Loreta Paun consilier prezidential  Motto: Să tragă cineva clopotele trezirii la biserica palatului Cotroceni! Iar dacă preÈ™edintele tot nu se deÈ™teaptă, să fie invocate spiritele Cantacuzinilor pentru a lua în grijă această țară!   Doctorul Sorin Constantin Păun este chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca. Toată înscenările făcute de  DNA (È™i nu numai) doctorului Beuran au avut ca scop...Blog politic si polemic