Frica de Kovesi

  "Frica are folosul sau, dar nu si lasitatea. Lașii nu pot fi niciodată morali. (Mahatma Gandhi)   Am citit titlul unui articol publicat azi în EVZ () È™i nu am putut accepta că poate fi adevărat ceea ce susține acest titlu: "PreÈ™edintele comisiei cu care È™i-a dat doctoratul È™efa DNA nu crede că cineva va avea curajul să-i verifice teza". (mai mult…)
continuare...

Schimbarea forțată a clasei politice „“ o formă toxică de avort social

Conducătorii oculți ai României încearcă să se legitimeze în fața poporului printr-un intermediar democratic ales: Klaus Iohannis. Toate direcțiile pe care ei doresc să le imprime țării sunt comunicate prin vocea preÈ™edintelui. Ca reprezentând voința acestuia, viziunea acestuia, planul său reformator pentru o Românie a lucrului bine făcut. (mai mult…)
continuare...

Declarația lui Daniel Zorella nu este credibilă în totalitate. Președintele Iohannis a fost introdus artificial în scandalul Black Cube.

S-a adeverit că fragmentul de interogatoriu dezvăluit ieri de este autentic și provine dintr-un document mai amplu, generat de comisia rogatorie româno "“ israeliană constituită pentru cazul Black Cube. Confirmarea a venit din mai multe surse, printre care și avocata lui Daniel Dragomir, care a avut acces la dosar. A mai confirmat însă și Victor Ciutacu, acesta adăugând că documentul întreg are 14 pagini și că respectivul document circula prin redacțiile unor televiziuni și ziare încă de săptămâna trecută. (mai mult…)
continuare...

Vulcanul Black Cube începe să erupă

Un fragment de document confidențial obținut È™i publicat de () schimbă total ipotezele cu care presa È™i comentatorii au lucrat până în prezent în legătură cu "žafacerea Black Cube". Dacă documentul este autentic (cum pare a  fi) È™i nu o făcătură menită să sporească, diversiv, confuzia  din jurul È™efei DNA, atunci conținutul său poate fi considerat absolut incendiar. (mai mult…)
continuare...

Dacian CioloÈ™, premierul serviciilor secrete

Să nu credeți că, în materie de numiri în posturi importante din străinătate, metodele statului român de-acum s-au schimbat prea mult față de perioada CeauÈ™escu. AÈ™a cum Traian Băsescu a fost propus È™i susținut la Anvers pentru că era omul securității ceauÈ™iste, tot astfel Dacian CioloÈ™ a fost propus Comisar European de administrația Băsescu pentru că era omul serviciilor secrete ale regimului. Astfel de personaje au întotdeauna pe lângă funcția oficială, cea de pe hârtie, și o sarcină informativă sub acoperire, despre care toți știu dar nimeni nu vorbește. A trebuit să fac aceste precizări pentru a stabili clar un punct de plecare fulminantei cariere administrative a "žtehnocratului" Cioloș. (mai mult…)
continuare...

Ghiță nu e Condrea. Sistemul trebuie să găsească altceva.

Doamna Kovesi tace. I se deversează în cap cisterne de acuzații, insinuări, murdării vâscoase, È™i dânsa e mută. Le lasă să i se prelingă pe carieră, brăzdându-i mitul cu dâre pestilențiale, È™i nici măcar nu încearcă a-È™i da mâzga jos de pe ochi ca să desluÈ™ească, prin avalanÈ™a ce o înghite, spre ce eÈ™afod, pentru rebuturi, e împinsă. (mai mult…)
continuare...

Justiția română: un elogiu adus minciunii!

Doamna Raluca Prună a găsit de cuviință să fie ea însăÈ™i oriunde s-ar găsi: aÈ™a că a mințit la CEDO precum o face È™i la BucureÈ™ti. Crezând că dacă pe români îi poate prosti fără consecințe (pentru dânsa), la fel de imună va fi È™i în fața oficialităților europene îndrugându-le braÈ™oave pe post de decizii reparatorii ale statului roman. (mai mult…)
continuare...

Războiul Ghiță „“ Kovesi. Faza È™ubrezirii lui Ghiță.

  După ce am ascultat înregistrările unei discuții Ghiță "“ Vântu, cu acea incredibilă abundență de golănii de limbaj din partea amândurora (), nu-l mai pot lua în serios pe Ghiță când vorbeÈ™te civilizat È™i ne serveÈ™te, principial, denunțuri despre doamna Kovesi. Nu-mi iese din minte acea adresare către Ponta, invocată în dialogul cu Vântu: ,,I-am zis lu Ponta, bă, o pe mă-ta, te duci pe sticlă!''. Cum, după o aÈ™a autocaracterizare, cineva normal la cap să te mai creadă om serios, educat, cu principii È™i cuvânt? Cine vorbeÈ™te în felul acesta aparține derbedeimii, indiferent câtă avere a strâns È™i cu câte relații grele se împăunează. (mai mult…)
continuare...

Binomul scoate la luptă artileria grea

Întâi să redefinim termenii. Am explicat într-un articol anterior de ce cred că la nivelul SRI s-au radicalizat cele două tabere care, în momentul prezidențialelor din 2014, se aliniaseră, una în spatele lui Klaus Johannis, cealaltă în spatele lui Victor Ponta: tabăra Coldea și tabăra Maior. La acest moment, octombrie 2016, înțeleg prin binom alianța dintre DNA, condusă de Laura Kovesi, și tabăra Coldea din SRI. Atât! (mai mult…)
continuare...