Scorul acestui articol
[Total: 38 voturi. Media: 4.3]

Un fragment de document confidențial obținut È™i publicat de stiripesurse.ro (http://www.stiripesurse.ro/bomba-in-scandalul-black-cube-ni-s-a-spus-ca-func-ionam-ca-celula-a-sri-coldea-trebuia-evitat_1159156.html) schimbă total ipotezele cu care presa È™i comentatorii au lucrat până în prezent în legătură cu „žafacerea Black Cube”. Dacă documentul este autentic (cum pare a  fi) È™i nu o făcătură menită să sporească, diversiv, confuzia  din jurul È™efei DNA, atunci conținutul său poate fi considerat absolut incendiar.

Principalele concluzii sunt:

  • Acțiunea Black Cube a fost inițiată de SRI (È™i nu de SIE sau de personaje celebre puse în cătuÈ™e de DNA);
  • În spatele ei s-ar fi aflat Eduard Helvig È™i preÈ™edintele Iohannis (nu MRU, or mogulii de presă „ždevoalați” de Hotnews);
  • Florian Coldea nu a făcut parte dintre „žcomplotiÈ™ti”, È™efii Black Cube luîndu-È™i măsuri speciale ca acesta să nu fie contactat „ždin greÈ™eală”.

În document apare, pe lângă numele fostului director al Mossad, Meir Dagan, È™i numele lui Udi Levi („žDr. Ehud (Udi) Levi was Director of the Counter Terrorism and Proliferation Finance Bureau of the Office of the Prime Minister, Government of Israel, as of May 2008″) despre a cărui implicare în acțiunea Black Cube nu s-a prea vorbit în presă până acum.

Documentul (obținut, se pare,  în cadrul comisiei rogatorii, de la poliția israeliană) prezintă È™i un element de identificare important, care îi sporenÈ™te credibilitatea: o È™tampilă a Ministerului Justiției cu numele în clar al persoanei care îl semnează. Nimic mai simplu deci, pentru instituțiile statului, să îi verifice, porn ind de la acest detaliu, autenticitatea.

Este clar că cei care au sifonat spre presă acest fragment de document în limba română au în plan o devoalare în trepte, folosindu-se de piesele grele din dosarul ultra-secretizat de la DIICOT.

Vulcanul Black Cube s-a activat. Deocamdată nu e marea erupție ci doar focul de artificii al scânteilor prevestitoare.

Primele curiozități pe care mi le-a iscat această  dezvăluire spectaculoasă sunt:

  • Ce va „žtăcea” Klaus Iohannis?
  • Cum se mai simte Florian Coldea?
Contele de Saint GermainEditorialeBlack Cube,DIICOT,DNA,Eduard Helvig,Florian Coldea,Hotnews,Klaus Iohannis,Kovesi,Meir Dagan,Mossad,SIE,SRI,stiripesurse.ro,Udi LeviUn fragment de document confidențial obținut È™i publicat de stiripesurse.ro (http://www.stiripesurse.ro/bomba-in-scandalul-black-cube-ni-s-a-spus-ca-func-ionam-ca-celula-a-sri-coldea-trebuia-evitat_1159156.html) schimbă total ipotezele cu care presa È™i comentatorii au lucrat până în prezent în legătură cu 'žafacerea Black Cube'. Dacă documentul este autentic (cum pare a  fi) È™i nu o făcătură menită să sporească, diversiv, confuzia  din jurul...Blog politic si polemic