Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

La acest sfârşit de săptămână s-au înmulţit declaraţiile stupide ale politicienilor arondaţi puterii. În siajul emoţiilor generate de constituirea USL şi pe fondul unui hiatus de coordonare propagandistică, s-au găsit închipuiţi maeştrii ai improvizaţiei care să creadă că ar putea umple tăcerea apăsătoare cu inteligente poziţionări proprii. Scăpaţi pentru o clipă de minima cenzură a unor minţi mai limpezi, au ieşit la rampă de capul lor, deconspirându-şi precarul IQ şi uriaşul potenţial de umor involuntar.

Iată după părerea mea (şi fără a fi deloc convins că nu am omis din jurizare gogomănii şi mai spumoase) podiumul prostiei confundată cu inteligenţa de către politicieni indigeni, pentru săptămâna care tocmai se încheie.

Locul III, medalie de bronz şi trofeul “ Dacă voi nu mă vedeţi, mă bag eu singur  în seamă”, revine lui Gigi Becali pentru declaraţia: PNG nu va merge spre USL, pentru că la stânga e diavolul”. Laudaţio:  aflând de intenţiile USL de a încerca să îi câştige bunăvoinţa în vederea atragerii în alianţă, prin promiterea a 50% + 1 din mandatele de la viitoarele alegeri, dl. Becali, cu crucea într-o mână şi bilete la negru pentru concertul lui Bon Jovi în cealaltă, a refuzat demn: “eu vreau să rămân alături de Băsescu, să scot diavolul din el”.

Locul II, medalie de argint şi trofeul “De la mustaţa lui Stalin la bărbile mele”, revine domnului Sever Cotoi Voinescu pentru declaraţia: “Încercarea de a lega partidul nostru de corupţia din vămi este un atac politic josnic. Opoziţia dirijează o operaţiune pur stalinistă de a învinovăţi PDL în scandalul vămilor”. Laudaţio: după ce şi-a dislocat umărul votând cu patriotic şi spasmodic elan legea pensiilor subtilizate, acum domnul Voinescu face un nou gest de sacrificiu de sine: se dezbracă şi de ultima aparenţă de credibilitate (şi vai, ce iarnă e afară!) pentru a-şi confirma pe deplin eligibilitatea în grupul reformatorilor PDL constituit pe baza criteriilor etice impuse de Traian Băsescu.

Locul I, medalie de aur şi trofeul “UDMR-işti, eu vă apăr de băsişti”, revine domnului consilier prezidenţial Eckstein Kovacs Peter pentru declaraţia: “Kelemen Hunor amanetează viitorul UDMR în favoarea PDL. Eu sper că această opţiune nu va fi îmbrăţişată, dar arată cum gândeşte Hunor. Asta ar înseamna o coabitare cu PDL până la alegeri şi după alegeri, ceea ce ar fi o mare greşeală”. Laudaţio: domnul Eckstein vrea să se dovedească un patriot maghiar curajos. Dânsul comunică tranşant, deşi printre cuvinte, că este mai întâi maghiar şi apoi consilier presidential. Că, daca va ajunge presedintele UDMR, o să o rupă cu PDL-ul si, pentru binele etniei, o sa treacă chiar in barca opozitiei, sa-l debarce pe Basescu.  Onest şi credibil!

Nu-i aşa că, dintre toţi premiaţii de azi pentru prostie confundată cu inteligenţa, domnul Eckstein este cel mai ingenios în a încerca să-şi exploateze stupizenia dirijând-o spre alte stupizenii?

Dacă cititorii mei pot complete lista, cu exemple mai tari, care ar putea răsturna podiumul propus în acest comentariu, să mi le trimită şi le voi analiza.

Weekend relaxat!

Contele de Saint GermainRevista presei de sambataEckstein Kovacs Peter,Gigi Becali,podiumul prostiei,Sever VoinescuLa acest sfârşit de săptămână s-au înmulţit declaraţiile stupide ale politicienilor arondaţi puterii. În siajul emoţiilor generate de constituirea USL şi pe fondul unui hiatus de coordonare propagandistică, s-au găsit închipuiţi maeştrii ai improvizaţiei care să creadă că ar putea umple tăcerea apăsătoare cu inteligente poziţionări proprii. Scăpaţi pentru...Blog politic si polemic