Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

La acest sfârșit de săptămână s-au înmulțit declarațiile stupide ale politicienilor arondați puterii. În siajul emoțiilor generate de constituirea USL și pe fondul unui hiatus de coordonare propagandistică, s-au găsit închipuiți maeștrii ai improvizației care să creadă că ar putea umple tăcerea apăsătoare cu inteligente poziționări proprii. Scăpați pentru o clipă de minima cenzură a unor minți mai limpezi, au ieșit la rampă de capul lor, deconspirându-și precarul IQ și uriașul potențial de umor involuntar.

Iată după părerea mea (și fără a fi deloc convins că nu am omis din jurizare gogomănii și mai spumoase) podiumul prostiei confundată cu inteligența de către politicieni indigeni, pentru săptămâna care tocmai se încheie.

Locul III, medalie de bronz și trofeul ” Dacă voi nu mă vedeți, mă bag eu singur  în seamă”, revine lui Gigi Becali pentru declarația: PNG nu va merge spre USL, pentru că la stânga e diavolul”. Laudațio:  aflând de intențiile USL de a încerca să îi câștige bunăvoința în vederea atragerii în alianță, prin promiterea a 50% + 1 din mandatele de la viitoarele alegeri, dl. Becali, cu crucea într-o mână și bilete la negru pentru concertul lui Bon Jovi în cealaltă, a refuzat demn: „eu vreau să rămân alături de Băsescu, să scot diavolul din el”.

Locul II, medalie de argint și trofeul „De la mustața lui Stalin la bărbile mele”, revine domnului Sever Cotoi Voinescu pentru declarația: „Încercarea de a lega partidul nostru de corupția din vămi este un atac politic josnic. Opoziția dirijează o operațiune pur stalinistă de a învinovăți PDL în scandalul vămilor”. Laudațio: după ce și-a dislocat umărul votând cu patriotic și spasmodic elan legea pensiilor subtilizate, acum domnul Voinescu face un nou gest de sacrificiu de sine: se dezbracă și de ultima aparență de credibilitate (și vai, ce iarnă e afară!) pentru a-și confirma pe deplin eligibilitatea în grupul reformatorilor PDL constituit pe baza criteriilor etice impuse de Traian Băsescu.

Locul I, medalie de aur și trofeul „UDMR-iști, eu vă apăr de băsiști”, revine domnului consilier prezidențial Eckstein Kovacs Peter pentru declarația: „Kelemen Hunor amanetează viitorul UDMR în favoarea PDL. Eu sper că această opțiune nu va fi îmbrățișată, dar arată cum gândește Hunor. Asta ar înseamna o coabitare cu PDL până la alegeri și după alegeri, ceea ce ar fi o mare greșeală”. Laudațio: domnul Eckstein vrea să se dovedească un patriot maghiar curajos. Dânsul comunică tranșant, deși printre cuvinte, că este mai întâi maghiar și apoi consilier presidential. Că, daca va ajunge presedintele UDMR, o să o rupă cu PDL-ul si, pentru binele etniei, o sa treacă chiar in barca opozitiei, sa-l debarce pe Basescu.  Onest și credibil!

Nu-i așa că, dintre toți premiații de azi pentru prostie confundată cu inteligența, domnul Eckstein este cel mai ingenios în a încerca să-și exploateze stupizenia dirijând-o spre alte stupizenii?

Dacă cititorii mei pot complete lista, cu exemple mai tari, care ar putea răsturna podiumul propus în acest comentariu, să mi le trimită și le voi analiza.

Weekend relaxat!

Contele de Saint GermainRevista presei de sambataEckstein Kovacs Peter,Gigi Becali,podiumul prostiei,Sever VoinescuLa acest sfârșit de săptămână s-au înmulțit declarațiile stupide ale politicienilor arondați puterii. În siajul emoțiilor generate de constituirea USL și pe fondul unui hiatus de coordonare propagandistică, s-au găsit închipuiți maeștrii ai improvizației care să creadă că ar putea umple tăcerea apăsătoare cu inteligente poziționări proprii. Scăpați pentru...Blog politic si polemic