Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Preşedintele Traian Băsescu sfidează Franţa pe unde o prinde. În schimb tace chitic când România este sfidată incalificabil de UDMR. Şi asta pentru ce? Pentru 30 de voturi? Pentru putere cu orice preţ şi împotriva tuturor?
Liderii secuimii dintre hotarele României s-au dezlănţuit. Au prins momentul de laşitate naţională a puterii de la Bucureşti şi trag din toate poziţiile. Laszlo Tokes, uns vicepreşedinte PE cu sprijinul decisiv al lui Traian Băsescu, ne transmite poruncitor că «a venit momentul înfăptuirii unităţii maghiare, […], “Vindecarea Trianonului ». Moderatul Kelemen Hunor şi-a pus şi el muniţie de bombardier : « În 1918 ni s-a promis autonomia şi asta vrem şi sunt sigur că ne putem atinge ţelurile atâta timp cât ne alegem calea învingătorului”.

În loc de foc de artificii, triumfalismul maghiar ne-a oferit,  “într-un spirit demn de secolul XXI” cum se exprima plin de emfază Tokes, o execuţie în direct : spânzurarea lui Avram Iancu. Precedată, evident, de pronunţarea, în ungureşte, a sentinţei.

La toate aceste semnale de prietenie şi bună colaborare, guvernanţii noştri tac ca momâile, terifiaţi de gândul ca altfel s-ar putea să-şi supere susţinătorii.

Pentru bravul nostru preşedinte am o singură întrebare : Avram Iancu este un erou român sau un criminal ? Poate să răspundă şi hăhăind dacă aşa se simte mai bine, dar să răspundă !

Contele de Saint GermainEditorialeAvram Iancu,Franta,Laszlo Tokes,spanzurare,Traian Basescu,UDMRPreşedintele Traian Băsescu sfidează Franţa pe unde o prinde. În schimb tace chitic când România este sfidată incalificabil de UDMR. Şi asta pentru ce? Pentru 30 de voturi? Pentru putere cu orice preţ şi împotriva tuturor? Liderii secuimii dintre hotarele României s-au dezlănţuit. Au prins momentul de laşitate naţională a...Blog politic si polemic