Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Președintele Traian Băsescu sfidează Franța pe unde o prinde. În schimb tace chitic când România este sfidată incalificabil de UDMR. Și asta pentru ce? Pentru 30 de voturi? Pentru putere cu orice preț și împotriva tuturor?
Liderii secuimii dintre hotarele României s-au dezlănțuit. Au prins momentul de lașitate națională a puterii de la București și trag din toate pozițiile. Laszlo Tokes, uns vicepreședinte PE cu sprijinul decisiv al lui Traian Băsescu, ne transmite poruncitor că «a venit momentul înfăptuirii unității maghiare, […], „Vindecarea Trianonului ». Moderatul Kelemen Hunor și-a pus și el muniție de bombardier : « În 1918 ni s-a promis autonomia și asta vrem și sunt sigur că ne putem atinge țelurile atâta timp cât ne alegem calea învingătorului”.

În loc de foc de artificii, triumfalismul maghiar ne-a oferit,  „într-un spirit demn de secolul XXI” cum se exprima plin de emfază Tokes, o execuție în direct : spânzurarea lui Avram Iancu. Precedată, evident, de pronunțarea, în ungurește, a sentinței.

La toate aceste semnale de prietenie și bună colaborare, guvernanții noștri tac ca momâile, terifiați de gândul ca altfel s-ar putea să-și supere susținătorii.

Pentru bravul nostru președinte am o singură întrebare : Avram Iancu este un erou român sau un criminal ? Poate să răspundă și hăhăind dacă așa se simte mai bine, dar să răspundă !

Contele de Saint GermainEditorialeAvram Iancu,Franta,Laszlo Tokes,spanzurare,Traian Basescu,UDMRPreședintele Traian Băsescu sfidează Franța pe unde o prinde. În schimb tace chitic când România este sfidată incalificabil de UDMR. Și asta pentru ce? Pentru 30 de voturi? Pentru putere cu orice preț și împotriva tuturor? Liderii secuimii dintre hotarele României s-au dezlănțuit. Au prins momentul de lașitate națională a...Blog politic si polemic