Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

Dacă cineva dintre cei de pe acest blog are acces la Crin Antonescu, îl rog să-i transmită următoarele: discursul său de azi din Parlament a fost unul bun dar nu excelent. Ca să fi fost excelent ar fi trebuit să mai conţină şi următorul mesaj către UDMR:

“Există limite peste care nu se poate trece. Aţi hotărât să slujiţi doi Prim Miniştri în acelaşi timp, Orban şi Boc. Este opţiunea voastră.  Şi trădarea este o opţiune.  Foarte apreciată de Traian Băsescu.

Noi nu o apreciem, motiv pentru care vă anunţăm, oficial,  că porţile USL v-au fost, din acest moment, închise. Vă cedăm integral PDL-ului şi lui Traian Băsescu, asigurându-i pe aceştia că, şi dacă ne veţi ruga, nu vă vom mai accepta ca parteneri.  Poate aşa nu vor mai fi disperaţi să vă accepte nelimitat şantajul  şi astfel  oferim României o şansă de a fi salvată de la segregare etnică.  Acesta este singurul vostru scop, la care noi nu vom fi complici”.

Nu este încă timpul trecut ca acest Finis Coronat Opus să fie adăugat.

Contele de Saint GermainEditorialeCrin Antonescu,Finit Corona Opus,mesaj Parlament,segregare etnica,tradarea lui Basescu si a PDL,UDMR  Dacă cineva dintre cei de pe acest blog are acces la Crin Antonescu, îl rog să-i transmită următoarele: discursul său de azi din Parlament a fost unul bun dar nu excelent. Ca să fi fost excelent ar fi trebuit să mai conţină şi următorul mesaj către UDMR: “Există limite peste...Blog politic si polemic