Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

Dacă cineva dintre cei de pe acest blog are acces la Crin Antonescu, îl rog să-i transmită următoarele: discursul său de azi din Parlament a fost unul bun dar nu excelent. Ca să fi fost excelent ar fi trebuit să mai conțină și următorul mesaj către UDMR:

„Există limite peste care nu se poate trece. Ați hotărât să slujiți doi Prim Miniștri în același timp, Orban și Boc. Este opțiunea voastră.  Și trădarea este o opțiune.  Foarte apreciată de Traian Băsescu.

Noi nu o apreciem, motiv pentru care vă anunțăm, oficial,  că porțile USL v-au fost, din acest moment, închise. Vă cedăm integral PDL-ului și lui Traian Băsescu, asigurându-i pe aceștia că, și dacă ne veți ruga, nu vă vom mai accepta ca parteneri.  Poate așa nu vor mai fi disperați să vă accepte nelimitat șantajul  și astfel  oferim României o șansă de a fi salvată de la segregare etnică.  Acesta este singurul vostru scop, la care noi nu vom fi complici”.

Nu este încă timpul trecut ca acest Finis Coronat Opus să fie adăugat.

Contele de Saint GermainEditorialeCrin Antonescu,Finit Corona Opus,mesaj Parlament,segregare etnica,tradarea lui Basescu si a PDL,UDMR  Dacă cineva dintre cei de pe acest blog are acces la Crin Antonescu, îl rog să-i transmită următoarele: discursul său de azi din Parlament a fost unul bun dar nu excelent. Ca să fi fost excelent ar fi trebuit să mai conțină și următorul mesaj către UDMR: 'Există limite peste...Blog politic si polemic