Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ziarul România Liberă a ținut morțiș, astăzi, să ne capteze atenția mai mult decât de obicei.

Întâi ne-a servit la micul dejun acel incredibil kitsch jurnalistic semnat de Cristian Câmpeanu care, dorind să fie mai ingenios chiar decât Traian Băsescu în inventat dușmani de patrie și neam, a tras de lanțul sirenei lui Roaită pentru a ne-o servi pe șleau, fără menajamente: România este împinsă vijelios, de proiectata alianță a opoziției, spre un regim fascist.

Mulți, printre care și noi pe acest blog, s-au amuzat copios de ce poate avorta o minte de propagandist cu zelul scăpat din frâu.

Se pare însă că au fost și unii cărora simțul umorului le-a pierit total le vederea numitei bazaconii pentru că, un lucru deloc obișnuit cu editorialele de vineri ale  ziarului, s-a petrecut: minunata creație a domnului Câmpeanu a fost retrasă în jurul orei 20:00, ea fiind înlocuită cu un soporific articol al renumitului Moș Ene, cu numele de scenă Dan Cristian Turturică, dedicat motivelor neacceptării României în spatial Schengen.

De obicei, editorialul de vineri al domnului Câmpeanu rămânea în pagina electronica a ziarului până duminică seara. Ce s-a întâmplat, cine și unde o fi sunat? Mister! Tare aș fi curios să aflu! Poate ne spune, cu discreția necesară, vreunul dintre prietenii nostri. Oricum, interesant!

Contele de Saint GermainEditorialeCristian Campeanu,regim fascist,Romania Libera,Traian BasescuZiarul România Liberă a ținut morțiș, astăzi, să ne capteze atenția mai mult decât de obicei. Întâi ne-a servit la micul dejun acel incredibil kitsch jurnalistic semnat de Cristian Câmpeanu care, dorind să fie mai ingenios chiar decât Traian Băsescu în inventat dușmani de patrie și neam, a tras de...Blog politic si polemic