Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ziarul România Liberă a ţinut morţiş, astăzi, să ne capteze atenţia mai mult decât de obicei.

Întâi ne-a servit la micul dejun acel incredibil kitsch jurnalistic semnat de Cristian Câmpeanu care, dorind să fie mai ingenios chiar decât Traian Băsescu în inventat duşmani de patrie şi neam, a tras de lanţul sirenei lui Roaită pentru a ne-o servi pe şleau, fără menajamente: România este împinsă vijelios, de proiectata alianţă a opoziţiei, spre un regim fascist.

Mulţi, printre care şi noi pe acest blog, s-au amuzat copios de ce poate avorta o minte de propagandist cu zelul scăpat din frâu.

Se pare însă că au fost şi unii cărora simţul umorului le-a pierit total le vederea numitei bazaconii pentru că, un lucru deloc obişnuit cu editorialele de vineri ale  ziarului, s-a petrecut: minunata creaţie a domnului Câmpeanu a fost retrasă în jurul orei 20:00, ea fiind înlocuită cu un soporific articol al renumitului Moş Ene, cu numele de scenă Dan Cristian Turturică, dedicat motivelor neacceptării României în spatial Schengen.

De obicei, editorialul de vineri al domnului Câmpeanu rămânea în pagina electronica a ziarului până duminică seara. Ce s-a întâmplat, cine şi unde o fi sunat? Mister! Tare aş fi curios să aflu! Poate ne spune, cu discreţia necesară, vreunul dintre prietenii nostri. Oricum, interesant!

Contele de Saint GermainEditorialeCristian Campeanu,regim fascist,Romania Libera,Traian BasescuZiarul România Liberă a ţinut morţiş, astăzi, să ne capteze atenţia mai mult decât de obicei. Întâi ne-a servit la micul dejun acel incredibil kitsch jurnalistic semnat de Cristian Câmpeanu care, dorind să fie mai ingenios chiar decât Traian Băsescu în inventat duşmani de patrie şi neam, a tras de...Blog politic si polemic