Scorul acestui articol
[Total: 46 voturi. Media: 5]

 

Stimate domn,

Se dovedește că ați fost un personaj important în oculta românească recentă. Mă exprim astfel pentru că, deși exclusivitățile cu care vă prezentați în fața noastră indică clar că ați apartine serviciilor secrete, nici reprezentanții acestora și nici dumneavoastră nu confirmați o astfel de apartenență.

Ați explodat în celebritate prin inițierea unui serial de dezvăluiri cum numai în ficțiuni celebre am mai întâlnit. Mărturiile dumneavoastră au împărțit societatea românească în două. Iar războiul româno „“ român, la care asistăm în aceste zile,  li se datorează în bună măsură.

Mă număr printre aceia care v-au crezut și încă vă mai cred. Sunt, cum s-ar zice, un propagandist din proprie inițiativă al susținerilor dumneavoastră despre poliția politică din România, despre trădarea țării de către tandemul Coldea „“ Kovesi, despre o putere paralelă și ilegitimă care a subjugat țara în interes egoist.

Ca mine sunt mulți. Care și-au pariat cuvântul și credibilitatea pe realitatea pe care o descriați. Și pe care, până la un punct, ați demascat-o.

Semănăm, în aceste zile, cu o cohortă de proști care au pornit, în urma promisiunilor dumneavoastră de noi dezvăluiri, ca niște pelerini în deșert, în baza unei hărți pe care li se marcaseră oaze și bivuacuri. Iar ei descoperă doar nisip și arșiță.

Tăceți de mai bine de două săptămâni. Iar în vremea asta, tot ce părea că ați fi construit în direcția devoalării marilor ticăloșii din justiția „independentă și echidistantă”, se năruie. Da, Coldea a căzut! Dar celelalte capete ale monstrului nu doar că și-au reglat din nou respiratia dar, încurajate de pasivitatea dumneavoastră, au reînceput, după vechile obiceiuri, să arunce din nou flăcări pe nări.

Doar un lucru vreau să vă întreb: vă mai țineți promisiunile de dezvăluiri făcute țării, sau nu?

Măcar acordați-mi (acordați-ne) minimul respect cuvenit cuiva care a crezut în onestitatea dumneavoastră și răspundeți-mi (răspundeți-ne): NU!

Cred că un astfel de răspuns, dacă nu vreți să-l expuneți pe Victor Ciutacu (remarcabil de perseverent în a vă susține, ca și mine), poate fi transmis pe o mie de căi sigure, care să nu vă divulge locația.

Sau răspundeți-mi (răspundeți-ne): DA!

Măcar atât: NU sau DA!

Însă să fie pe bune!

E chiar atât de greu?

Contele de Saint GermainEditorialeoculta romaneasca,scrisoare deschisa,Sebastian Ghita,serial de dezvaluiri,servicii secrete,tandemul Coldea - Kovesi,Victor Ciutacu  Stimate domn, Se dovedește că ați fost un personaj important în oculta românească recentă. Mă exprim astfel pentru că, deși exclusivitățile cu care vă prezentați în fața noastră indică clar că ați apartine serviciilor secrete, nici reprezentanții acestora și nici dumneavoastră nu confirmați o astfel de apartenență. Ați explodat în celebritate...Blog politic si polemic