Scorul acestui articol
[Total: 46 voturi. Media: 5]

 

Stimate domn,

Se dovedeşte că aţi fost un personaj important în oculta românească recentă. Mă exprim astfel pentru că, deşi exclusivităţile cu care vă prezentaţi în faţa noastră indică clar că aţi apartine serviciilor secrete, nici reprezentanţii acestora şi nici dumneavoastră nu confirmaţi o astfel de apartenenţă.

Aţi explodat în celebritate prin iniţierea unui serial de dezvăluiri cum numai în ficţiuni celebre am mai întâlnit. Mărturiile dumneavoastră au împărţit societatea românească în două. Iar războiul româno – român, la care asistăm în aceste zile,  li se datorează în bună măsură.

Mă număr printre aceia care v-au crezut şi încă vă mai cred. Sunt, cum s-ar zice, un propagandist din proprie iniţiativă al susţinerilor dumneavoastră despre poliţia politică din România, despre trădarea ţării de către tandemul Coldea – Kovesi, despre o putere paralelă şi ilegitimă care a subjugat ţara în interes egoist.

Ca mine sunt mulţi. Care şi-au pariat cuvântul şi credibilitatea pe realitatea pe care o descriaţi. Şi pe care, până la un punct, aţi demascat-o.

Semănăm, în aceste zile, cu o cohortă de proşti care au pornit, în urma promisiunilor dumneavoastră de noi dezvăluiri, ca nişte pelerini în deşert, în baza unei hărţi pe care li se marcaseră oaze şi bivuacuri. Iar ei descoperă doar nisip şi arşiţă.

Tăceţi de mai bine de două săptămâni. Iar în vremea asta, tot ce părea că aţi fi construit în direcţia devoalării marilor ticăloşii din justiţia “independentă şi echidistantă”, se năruie. Da, Coldea a căzut! Dar celelalte capete ale monstrului nu doar că şi-au reglat din nou respiratia dar, încurajate de pasivitatea dumneavoastră, au reînceput, după vechile obiceiuri, să arunce din nou flăcări pe nări.

Doar un lucru vreau să vă întreb: vă mai ţineţi promisiunile de dezvăluiri făcute ţării, sau nu?

Măcar acordaţi-mi (acordaţi-ne) minimul respect cuvenit cuiva care a crezut în onestitatea dumneavoastră şi răspundeţi-mi (răspundeţi-ne): NU!

Cred că un astfel de răspuns, dacă nu vreţi să-l expuneţi pe Victor Ciutacu (remarcabil de perseverent în a vă susţine, ca şi mine), poate fi transmis pe o mie de căi sigure, care să nu vă divulge locaţia.

Sau răspundeţi-mi (răspundeţi-ne): DA!

Măcar atât: NU sau DA!

Însă să fie pe bune!

E chiar atât de greu?

Contele de Saint GermainEditorialeoculta romaneasca,scrisoare deschisa,Sebastian Ghita,serial de dezvaluiri,servicii secrete,tandemul Coldea - Kovesi,Victor Ciutacu  Stimate domn, Se dovedeşte că aţi fost un personaj important în oculta românească recentă. Mă exprim astfel pentru că, deşi exclusivităţile cu care vă prezentaţi în faţa noastră indică clar că aţi apartine serviciilor secrete, nici reprezentanţii acestora şi nici dumneavoastră nu confirmaţi o astfel de apartenenţă. Aţi explodat în celebritate...Blog politic si polemic