Scorul acestui articol
[Total: 139 voturi. Media: 4.9]

 

USR a intrat în politica românească într-un mod inedit. Ca „mahalaua tânără”!

Metamorfozați peste noapte din ONG-iștii verzi (ecologiști) ai lui Nicușor Dan în parlamentarii și consilierii verzi (cu accente de extremism legionar) ai lui Florian Coldea, membrii USR au sărit necesarele etape de adaptare comportamentală la noul statut, intrând în oile partidelor noastre clasice cu o agresivitate de lupi flămânzi.

Amintiți-vă circul din Parlament, scandalurile din stradă, dezlănțuirile doamnei Chichirău care jignea și filma în stânga și-n dreapta, aroganța dusă în pamflet de gang practicată în aparițiile televizate…

Un nou stil! Cu un pavoaz sclipicios, de atras fluturii pe lampă: modernizare, emancipare, schimbarea unei generații expirate cu o generație proaspătă, de oameni noi, cinstiți, devotați valorilor occidentale, adepți ai globalizării și ai estompării identitare.

Și s-au găsit multe specii de lepidoptere bipede care să-și ardă aripile gândirii libere în flama acestei false străluciri. De la fluturele cap de mort până la fluturele de scaieți, trecând prin molii și coada rândunicii, s-a umplut Piața Victoriei de amăgiți cu poleieli ieftine.

Din cauza intoleranței și a comportamentului violent – extremist al membrilor USR, mulți îi compară cu legionarii. Mare greseala. Legionarii erau patrioti nationaliști, cu credință în Dumnezeu. Useristii sunt globalisti atei și anti-identitari. Poate sa dea cineva macar un singur exemplu de interventie a USR in favoarea României si in  contradictie cu atitudini antiromânești, umilitoare ale UE sau SUA?

Ce au comun cu legionarii este violența și modul paramilitar de a acționa. Și-au format și ei un fel de Garda de Fier care, în momentele de dificultate politică, umple Piața Victoriei prin mobilizări pe Internet, având în frunte exaltați decerebrați, dispuși la orice acțiuni imunde pentru a-și demonstra că există.

Derbedei violenți precum Marian Ceaușescu, Sandy bătăușul de bătrâni, Cristian Dide, Mălin Bot sunt creații, instrumente și exponenți ai primitivismului userist. În mic, ei sintetizează ce este USR în mare. O bandă de practicanți ai terorii.

După alegerile locale la București, sărbătoare mare. USR-ul în extaz! Lideri gonflați, mesaje gonflate, încordări agabaritice de mușchi.

Dar, ce să vezi? Ei câștigă, ei acuză! Un nărav imposibil de strunit. PSD a furat, dosar, cătușe, pușcărie!!!

Orice om normal se întreabă: ce i-a apucat? Victoriosul mai dă un călcâi în beregata căzutului? Și mortul trebuie făcut KO?

De fapt, ca niște hoți patentați ce se știau, strigau „hoții” așa, preventiv.

Å¢i-ai dracu”™ de derbedei!

În seara de după alegeri au luat cu asalt BES, chipurile ca să securizeze votul popular. Au intrat cu un commando condus de chiar Dan Barna într-un sediu în care nu aveau ce căuta și lumea se întreba „de ce, doar au câștigat”?!

Pentru că ei știau, înaintea noastră care am aflat cu o zi mai târziu, ce potlogării făcuseră și încă mai aveau de făcut.

Apoi au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere. Identificarea gangsterilor ce manipulau dezinvolt sacii cu voturi și evidența fraudei.

Toată seara dezvăluirilor, tăcere totală la gangsterii scandalagii.

După care, puși de acord în minciună, au ieșit azi cu explicații absolut inepte. Dar rostite agresiv, amenințător, la modul SS-istului cu pistol mitralieră și cu arătătorul pe trăgaci.

De-acum cunoașteți acuzele, scuzele și argumentele de-o parte și de alta.

Eu vreau să întreb un singur lucru, nesemnalat public de nimeni până acum: dacă în secvența cu luatul sacului ni s-a explicat că așa e procedura, să fie președintele BES și observatorii de față, de ce procedura asta nu s-a respectat și în cazul cu adusul sacului înapoi? Căci atunci s-a văzut un singur individ intrând în încăpere și depunând sacul într-un loc anume, ales deloc la intâmplare. Căci sacul scos fusese luat  din grămada unui partid, în vreme ce sacul introdus era plasat în cu totul alt loc, cel mai probabil în grămada partidului advers. Pe individ nu-l însoțea nici președintele, nici observatorii!!! O fi asta OK?

Omul n-a făcut mari pagube colaterale. Doar a călcat în picioare niște saci cu buletine de vot. Dar dacă dădea foc la buletine? Ar fi fost cineva să-l oprească?

V-am mai spus-o și o repet: atenție la extremiștii de la USR! Sau, pentru mai multă rigoare, de la USR „“ Plus!

Ei nu sunt de capul lor. Ceea ce vedem că au făcut la aceste alegeri indică, peste orice dubiu, acțiuni plănuite, concertate, cu complicități înalte. De care serviciile secrete nu pot fi străine.

Oare SRI interesele cui le apără? Ale României sau ale lui Clotilde Armand?

Vom vedea în zilele următoare.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/hastagi.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/hastagi-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri sector 1,anularea alegerilor,Nicusor Dan Clotilde Armand,saci cu voturi,SRI,USR  USR a intrat în politica românească într-un mod inedit. Ca 'mahalaua tânără'! Metamorfozați peste noapte din ONG-iștii verzi (ecologiști) ai lui Nicușor Dan în parlamentarii și consilierii verzi (cu accente de extremism legionar) ai lui Florian Coldea, membrii USR au sărit necesarele etape de adaptare comportamentală la noul statut, intrând...Blog politic si polemic