Scorul acestui articol
[Total: 139 voturi. Media: 4.9]

 

USR a intrat în politica românească într-un mod inedit. Ca “mahalaua tânără”!

Metamorfozaţi peste noapte din ONG-iştii verzi (ecologişti) ai lui Nicuşor Dan în parlamentarii şi consilierii verzi (cu accente de extremism legionar) ai lui Florian Coldea, membrii USR au sărit necesarele etape de adaptare comportamentală la noul statut, intrând în oile partidelor noastre clasice cu o agresivitate de lupi flămânzi.

Amintiţi-vă circul din Parlament, scandalurile din stradă, dezlănţuirile doamnei Chichirău care jignea şi filma în stânga şi-n dreapta, aroganţa dusă în pamflet de gang practicată în apariţiile televizate…

Un nou stil! Cu un pavoaz sclipicios, de atras fluturii pe lampă: modernizare, emancipare, schimbarea unei generaţii expirate cu o generaţie proaspătă, de oameni noi, cinstiţi, devotaţi valorilor occidentale, adepţi ai globalizării şi ai estompării identitare.

Şi s-au găsit multe specii de lepidoptere bipede care să-şi ardă aripile gândirii libere în flama acestei false străluciri. De la fluturele cap de mort până la fluturele de scaieţi, trecând prin molii şi coada rândunicii, s-a umplut Piaţa Victoriei de amăgiţi cu poleieli ieftine.

Din cauza intoleranţei şi a comportamentului violent – extremist al membrilor USR, mulţi îi compară cu legionarii. Mare greseala. Legionarii erau patrioti nationalişti, cu credinţă în Dumnezeu. Useristii sunt globalisti atei şi anti-identitari. Poate sa dea cineva macar un singur exemplu de interventie a USR in favoarea României si in  contradictie cu atitudini antiromâneşti, umilitoare ale UE sau SUA?

Ce au comun cu legionarii este violenţa şi modul paramilitar de a acţiona. Şi-au format şi ei un fel de Garda de Fier care, în momentele de dificultate politică, umple Piaţa Victoriei prin mobilizări pe Internet, având în frunte exaltaţi decerebraţi, dispuşi la orice acţiuni imunde pentru a-şi demonstra că există.

Derbedei violenţi precum Marian Ceauşescu, Sandy bătăuşul de bătrâni, Cristian Dide, Mălin Bot sunt creaţii, instrumente şi exponenţi ai primitivismului userist. În mic, ei sintetizează ce este USR în mare. O bandă de practicanţi ai terorii.

După alegerile locale la Bucureşti, sărbătoare mare. USR-ul în extaz! Lideri gonflaţi, mesaje gonflate, încordări agabaritice de muşchi.

Dar, ce să vezi? Ei câştigă, ei acuză! Un nărav imposibil de strunit. PSD a furat, dosar, cătuşe, puşcărie!!!

Orice om normal se întreabă: ce i-a apucat? Victoriosul mai dă un călcâi în beregata căzutului? Şi mortul trebuie făcut KO?

De fapt, ca nişte hoţi patentaţi ce se ştiau, strigau “hoţii” aşa, preventiv.

Ţi-ai dracu’ de derbedei!

În seara de după alegeri au luat cu asalt BES, chipurile ca să securizeze votul popular. Au intrat cu un commando condus de chiar Dan Barna într-un sediu în care nu aveau ce căuta şi lumea se întreba “de ce, doar au câştigat”?!

Pentru că ei ştiau, înaintea noastră care am aflat cu o zi mai târziu, ce potlogării făcuseră şi încă mai aveau de făcut.

Apoi au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere. Identificarea gangsterilor ce manipulau dezinvolt sacii cu voturi şi evidenţa fraudei.

Toată seara dezvăluirilor, tăcere totală la gangsterii scandalagii.

După care, puşi de acord în minciună, au ieşit azi cu explicaţii absolut inepte. Dar rostite agresiv, ameninţător, la modul SS-istului cu pistol mitralieră şi cu arătătorul pe trăgaci.

De-acum cunoaşteţi acuzele, scuzele şi argumentele de-o parte şi de alta.

Eu vreau să întreb un singur lucru, nesemnalat public de nimeni până acum: dacă în secvenţa cu luatul sacului ni s-a explicat că aşa e procedura, să fie preşedintele BES şi observatorii de faţă, de ce procedura asta nu s-a respectat şi în cazul cu adusul sacului înapoi? Căci atunci s-a văzut un singur individ intrând în încăpere şi depunând sacul într-un loc anume, ales deloc la intâmplare. Căci sacul scos fusese luat  din grămada unui partid, în vreme ce sacul introdus era plasat în cu totul alt loc, cel mai probabil în grămada partidului advers. Pe individ nu-l însoţea nici preşedintele, nici observatorii!!! O fi asta OK?

Omul n-a făcut mari pagube colaterale. Doar a călcat în picioare nişte saci cu buletine de vot. Dar dacă dădea foc la buletine? Ar fi fost cineva să-l oprească?

V-am mai spus-o şi o repet: atenţie la extremiştii de la USR! Sau, pentru mai multă rigoare, de la USR – Plus!

Ei nu sunt de capul lor. Ceea ce vedem că au făcut la aceste alegeri indică, peste orice dubiu, acţiuni plănuite, concertate, cu complicităţi înalte. De care serviciile secrete nu pot fi străine.

Oare SRI interesele cui le apără? Ale României sau ale lui Clotilde Armand?

Vom vedea în zilele următoare.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/hastagi.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/hastagi-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri sector 1,anularea alegerilor,Nicusor Dan Clotilde Armand,saci cu voturi,SRI,USR  USR a intrat în politica românească într-un mod inedit. Ca “mahalaua tânără”! Metamorfozaţi peste noapte din ONG-iştii verzi (ecologişti) ai lui Nicuşor Dan în parlamentarii şi consilierii verzi (cu accente de extremism legionar) ai lui Florian Coldea, membrii USR au sărit necesarele etape de adaptare comportamentală la noul statut, intrând...Blog politic si polemic