Scorul acestui articol
[Total: 210 voturi. Media: 5]

 

Cum să nu știe SRI-ul exact ce s-a întâmplat acolo, la sectorul 1? El care ascultă tot, filmează tot, infiltrează tot, documentează tot, face acum pe niznaiul?

Mi-e teamă că asistăm la cea mai flagrantă infracțiune de trădare de țară a celor care au tocmai menirea să apere țara de trădare și trădători.

Imaginile siderante din acea cameră ticsită de saci cu voturi, în care pătrunde comandoul unui singur partid, duc cu gândul la filmele cu holdupuri. Unde, prin manevre ingenioase și sofisticate, niște gangsteri versați reușesc să intre în seiful „“ buncăr al băncii și să fure de-acolo sacii cu bani, cu bijuterii, cu valori de tot felul.

Când îi aud invocând justiția tocmai pe infractorii care au corupt-o și acum se folosesc de ea ca de o pavăză, îmi pierd orice speranță că țara asta își va mai putea reveni la normal în timpul vieții mele.

Hoție și trădări în lanț! Un plan de furat cea mai râvnită halcă din București, Sectorul 1 (zis și „žal milionarilor”), se dovedește a fi fost ticluit până în cele mai mici detalii.

Procurorul președinte de secție de votare, care ar fi trebuit desemnat prin tragere la sorți, a fost pus cu mâna de bandiți dintre slugile lor cele mai fidele.

Prin el s-a aranjat totul:

  • camerele de luat vederi au fost anihilate, prin acoperirea obiectivelor cu paravane de hârtie;
  • membrii comisiei de votare au fost trimiși acasă, fiind permisă pătrunderea / rămânerea în secție, la acea oră târzie, doar a comandoului userist;
  • pătrunderea în încăperea cu sacii de voturi, spațiu ce ar fi trebuit securizat cu o strictețe extremă, s-a făcut fără respectarea procedurilor, la ordinul discreționar al procurorului „“ președinte;

… și aș putea continua cu înșiruirea abuzurilor constatate doar din filmuleț (câte or mai fi fost și în afara înregistrării?), dacă cei interesați de acest subiect nu le-ar ști foarte bine din mediatizarea generalizată a scandalului.

Principalii protagoniști ai acestei incredibile vicieri de proces electoral au fost „žpurii” de la USR și omul justiției preamărite de ei, procurorul „“ președinte dovedit a fi un fervent haștagist.

Nu știu dacă peneliștii și președintele au participat și ei la această hoție uriașă. Din film nu rezultă așa ceva.

Dar din comportamentul lor, de după apariția filmulețelor și izbucnirea scandalului, cam rezultă.

Nici unul nici altul nu părea deloc preocupat de aflarea adevărului. Întâi s-au făcut că nu sunt la curent cu potlogăria, după care au zis că totul e un „žfâs” de presă, o manevră a nenorociților de pesediști ajutați de o nenorocită de televiziune.

Atitudinea aceasta îi face, după părerea mea, mai mult decât suspecți. Îi face complici!

Ca și în cazul abuzurilor Laurei Kovesi și a procurorului Negulescu, au preferat să sfideze, să bagatelizeze, să se ascundă după un clișeu care le prăbușește și mai mult credibilitatea și așa foarte șifonată: „žsă lăsăm justiția să-și facă treaba. Iar dacă cineva va fi găsit vinovat, să plătească”!

Eee, nu zău? Să muriți voi? Păi e simplu așa, când voi dictați totul marii justiții!

Nu tocmai a ordonat președintele Iohannis ca DNA-ul să iasă cu mai multe dosare pe piață? Iar șeful DNA nu si-a luat el chiar a doua zi angajamentul public că așa va face? Să vedeți până la parlamentare!

Să-și facă justiția treaba, nu? Care justiție băi, panglicarilor? Care justiție băi, mafioților? Justiția lui Kovesi, cu ținte alese dinainte, pe criterii politice? Justiția lui Portocală cu martori falși și declarații inventate, scrise la dictarea lui? Justiția procurorului „“ președinte de la BES1? Justiția care ține la dospit dosarele de corupție ale lui Nicușor Dan și Dan Barna ca să le scoată dacă vor călca ăstia doi pe bec? Justiția bazată pe secretele arhivei SIPA cu tot potențialul lor de șantaj?

Hoții ăștia cu glazură de sfinți, de la USR, ar trebui să fie deja în arest preventiv! Ei bine, nu! Ei sunt încă liberi și petrec, carnavalesc, pe străzi! Deși au fost prinși în flagrant! Deși au fost filmați în timpul asaltului de comando asupra BES și apoi în timpul raptului, cum pătrund abuziv într-un loc în care nu au voie. Deși au fost filmați cum dirijează ei ce saci cu voturi să fie scoși pe șeșt din camera sigilată și ce saci să se introducă, tot pe șest, în aceeași cameră, dar nu la întâmplare ci într-un loc anume!

Când văd cu ochii mei hoția, ce să mai aștept de la măreața noastră justiție independentă altceva decât condamnarea hoților?

Ei bine, dacă e vorba de liberali și de useriști, problema nu se pune așa. Ei fac parte din patrimoniul de oameni exemplari, curați, meniți a salva țara de ciuma roșie. Nu mai contează evidențele, filmările în clar, declarațiile convergente de martor, legile, Constituția țării. Purii noștri „žde dreapta” trebuie scoși basma curată!!!

Să fiți cu toții convinși că SRI-ul cunoaște in cel mai mic detaliu, până la virgulă, tot filmul fraudei grosolane comise de USR la Sectorul 1. Și să fiți la fel de convinși că l-a informat din prima clipă și pe președintele Iohannis asupra situației reale, pentru că gravitatea consecințelor cerea asta.

Iar printre aceste consecințe grave există una gravissimă: pericolul transformării celei mai bogate părți a Bucureștiului în (scuzați licența) dominion francez.

Mă întreb, cu o îngrijorare pe care nu pot și nici nu vreau să o ascund: unde sunt și ce fac adevărații patrioți din serviciile noastre secrete?

Îl lasă pe bravul nostru președinte ca, pentru satisfacerea meschinelor lui ambiții personale (guvernul meu, parlamentul meu, PNL-ul meu), să ciumpăvească țara? Să o dăruiască, bucată cu bucată neromânilor care, chipurile, îl susțin?

Poate am înebunit eu, dar să recapitulăm  ce administrații locale importante am „žexternalizat” după aceste alegeri:

  • UDMR a câștigat controlul, față de tradiționalele județe Harghita si Covasna, și în Mureș și Satu Mare;
  • Germania a câștigat Timișoara;
  • Franța a câștigat Sectorul 1 din București.

Sereiștilor, cu durere v-o spun: mie-mi miroase a trădare! Și nu a trădare de alcov ci a trădare de țară!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Alegeri-S1.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Alegeri-S1-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAlegeri S1,Clotilde Armand,filmulet Sector 1,hotii de la USR,justitia lui Portocala,SRI,Tradare de tara,tradatori cu uniforma  Cum să nu știe SRI-ul exact ce s-a întâmplat acolo, la sectorul 1? El care ascultă tot, filmează tot, infiltrează tot, documentează tot, face acum pe niznaiul? Mi-e teamă că asistăm la cea mai flagrantă infracțiune de trădare de țară a celor care au tocmai menirea să apere țara de...Blog politic si polemic