Scorul acestui articol
[Total: 210 voturi. Media: 5]

 

Cum să nu ştie SRI-ul exact ce s-a întâmplat acolo, la sectorul 1? El care ascultă tot, filmează tot, infiltrează tot, documentează tot, face acum pe niznaiul?

Mi-e teamă că asistăm la cea mai flagrantă infracţiune de trădare de ţară a celor care au tocmai menirea să apere ţara de trădare şi trădători.

Imaginile siderante din acea cameră ticsită de saci cu voturi, în care pătrunde comandoul unui singur partid, duc cu gândul la filmele cu holdupuri. Unde, prin manevre ingenioase şi sofisticate, nişte gangsteri versaţi reuşesc să intre în seiful – buncăr al băncii şi să fure de-acolo sacii cu bani, cu bijuterii, cu valori de tot felul.

Când îi aud invocând justiţia tocmai pe infractorii care au corupt-o şi acum se folosesc de ea ca de o pavăză, îmi pierd orice speranţă că ţara asta îşi va mai putea reveni la normal în timpul vieţii mele.

Hoţie şi trădări în lanţ! Un plan de furat cea mai râvnită halcă din Bucureşti, Sectorul 1 (zis şi „al milionarilor”), se dovedeşte a fi fost ticluit până în cele mai mici detalii.

Procurorul preşedinte de secţie de votare, care ar fi trebuit desemnat prin tragere la sorţi, a fost pus cu mâna de bandiţi dintre slugile lor cele mai fidele.

Prin el s-a aranjat totul:

  • camerele de luat vederi au fost anihilate, prin acoperirea obiectivelor cu paravane de hârtie;
  • membrii comisiei de votare au fost trimişi acasă, fiind permisă pătrunderea / rămânerea în secţie, la acea oră târzie, doar a comandoului userist;
  • pătrunderea în încăperea cu sacii de voturi, spaţiu ce ar fi trebuit securizat cu o stricteţe extremă, s-a făcut fără respectarea procedurilor, la ordinul discreţionar al procurorului – preşedinte;

… şi aş putea continua cu înşiruirea abuzurilor constatate doar din filmuleţ (câte or mai fi fost şi în afara înregistrării?), dacă cei interesaţi de acest subiect nu le-ar şti foarte bine din mediatizarea generalizată a scandalului.

Principalii protagonişti ai acestei incredibile vicieri de proces electoral au fost „purii” de la USR şi omul justiţiei preamărite de ei, procurorul – preşedinte dovedit a fi un fervent haştagist.

Nu ştiu dacă peneliştii şi preşedintele au participat şi ei la această hoţie uriaşă. Din film nu rezultă aşa ceva.

Dar din comportamentul lor, de după apariţia filmuleţelor şi izbucnirea scandalului, cam rezultă.

Nici unul nici altul nu părea deloc preocupat de aflarea adevărului. Întâi s-au făcut că nu sunt la curent cu potlogăria, după care au zis că totul e un „fâs” de presă, o manevră a nenorociţilor de pesedişti ajutaţi de o nenorocită de televiziune.

Atitudinea aceasta îi face, după părerea mea, mai mult decât suspecţi. Îi face complici!

Ca şi în cazul abuzurilor Laurei Kovesi şi a procurorului Negulescu, au preferat să sfideze, să bagatelizeze, să se ascundă după un clişeu care le prăbuşeşte şi mai mult credibilitatea şi aşa foarte şifonată: „să lăsăm justiţia să-şi facă treaba. Iar dacă cineva va fi găsit vinovat, să plătească”!

Eee, nu zău? Să muriţi voi? Păi e simplu aşa, când voi dictaţi totul marii justiţii!

Nu tocmai a ordonat preşedintele Iohannis ca DNA-ul să iasă cu mai multe dosare pe piaţă? Iar şeful DNA nu si-a luat el chiar a doua zi angajamentul public că aşa va face? Să vedeţi până la parlamentare!

Să-şi facă justiţia treaba, nu? Care justiţie băi, panglicarilor? Care justiţie băi, mafioţilor? Justiţia lui Kovesi, cu ţinte alese dinainte, pe criterii politice? Justiţia lui Portocală cu martori falşi şi declaraţii inventate, scrise la dictarea lui? Justiţia procurorului – preşedinte de la BES1? Justiţia care ţine la dospit dosarele de corupţie ale lui Nicuşor Dan şi Dan Barna ca să le scoată dacă vor călca ăstia doi pe bec? Justiţia bazată pe secretele arhivei SIPA cu tot potenţialul lor de şantaj?

Hoţii ăştia cu glazură de sfinţi, de la USR, ar trebui să fie deja în arest preventiv! Ei bine, nu! Ei sunt încă liberi şi petrec, carnavalesc, pe străzi! Deşi au fost prinşi în flagrant! Deşi au fost filmaţi în timpul asaltului de comando asupra BES şi apoi în timpul raptului, cum pătrund abuziv într-un loc în care nu au voie. Deşi au fost filmaţi cum dirijează ei ce saci cu voturi să fie scoşi pe şeşt din camera sigilată şi ce saci să se introducă, tot pe şest, în aceeaşi cameră, dar nu la întâmplare ci într-un loc anume!

Când văd cu ochii mei hoţia, ce să mai aştept de la măreaţa noastră justiţie independentă altceva decât condamnarea hoţilor?

Ei bine, dacă e vorba de liberali şi de userişti, problema nu se pune aşa. Ei fac parte din patrimoniul de oameni exemplari, curaţi, meniţi a salva ţara de ciuma roşie. Nu mai contează evidenţele, filmările în clar, declaraţiile convergente de martor, legile, Constituţia ţării. Purii noştri „de dreapta” trebuie scoşi basma curată!!!

Să fiţi cu toţii convinşi că SRI-ul cunoaşte in cel mai mic detaliu, până la virgulă, tot filmul fraudei grosolane comise de USR la Sectorul 1. Şi să fiţi la fel de convinşi că l-a informat din prima clipă şi pe preşedintele Iohannis asupra situaţiei reale, pentru că gravitatea consecinţelor cerea asta.

Iar printre aceste consecinţe grave există una gravissimă: pericolul transformării celei mai bogate părţi a Bucureştiului în (scuzaţi licenţa) dominion francez.

Mă întreb, cu o îngrijorare pe care nu pot şi nici nu vreau să o ascund: unde sunt şi ce fac adevăraţii patrioţi din serviciile noastre secrete?

Îl lasă pe bravul nostru preşedinte ca, pentru satisfacerea meschinelor lui ambiţii personale (guvernul meu, parlamentul meu, PNL-ul meu), să ciumpăvească ţara? Să o dăruiască, bucată cu bucată neromânilor care, chipurile, îl susţin?

Poate am înebunit eu, dar să recapitulăm  ce administraţii locale importante am „externalizat” după aceste alegeri:

  • UDMR a câştigat controlul, faţă de tradiţionalele judeţe Harghita si Covasna, şi în Mureş şi Satu Mare;
  • Germania a câştigat Timişoara;
  • Franţa a câştigat Sectorul 1 din Bucureşti.

Sereiştilor, cu durere v-o spun: mie-mi miroase a trădare! Şi nu a trădare de alcov ci a trădare de ţară!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Alegeri-S1.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Alegeri-S1-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAlegeri S1,Clotilde Armand,filmulet Sector 1,hotii de la USR,justitia lui Portocala,SRI,Tradare de tara,tradatori cu uniforma  Cum să nu ştie SRI-ul exact ce s-a întâmplat acolo, la sectorul 1? El care ascultă tot, filmează tot, infiltrează tot, documentează tot, face acum pe niznaiul? Mi-e teamă că asistăm la cea mai flagrantă infracţiune de trădare de ţară a celor care au tocmai menirea să apere ţara de...Blog politic si polemic