Scorul acestui articol
[Total: 952 voturi. Media: 4.9]

 

O iresponsabilitate multiculturală acoperă azi România ca o pâclă.

Iresponsabilitate, pentru că în haosul creat de scandalul DNA consecința principală este distrugerea generalizată a țării. Distrugerea de identitate, distrugerea de solidaritate, distrugerea de încredere, distrugerea de statut respectabil în ochii altora.

O iresponsabilitate multiculturală, pentru că toate aceste ruinări amintite mai sus nu sunt generate È™i hrănite de vreo sevă pur – românească bolnavă, care provoacă accese de autodistrugere, ci apar ca urmare a unor intervenții forțate, de alte sorginți (la nivel de cultură, limbă, mentalitate), ce nu prezintă o compatibilitate satisfăcătoare, aÈ™a cum È™i-ar dori transplanterii, între donator È™i primitor.

Mi se pare tot mai evident, pe zi ce trece, că preÈ™edintele Iohannis nu este deloc reprezentativ pentru poporul pe care, conjunctural, îl conduce. Poporul este mlădios, el este rigid. Poporul este vorbăreț È™i descurcăreț, el este taciturn È™i lipsit de imaginație. Poporul este cald, glumeț, deschis, el este rece, fără simțul umorului, introvertit. În fine, poporul acesta a avut extraordinara forță de a accepta È™i alege  un preÈ™edinte de altă etnie È™i religie, dar el, preÈ™edintele, nu catadicseÈ™te să încerce măcar a se abate puțin de la strictețea lui germanică pentru a încerca o apropiere afectivă de acest popor balcanic.

Dar iresponsabilitatea multiculturală nu vine doar de la preÈ™edinte.  Ea ne agresează, ca niÈ™te incizii făcute fără milă de pacient, fără anestezie ori minime precauții de suportabilitate, venind È™i din direcția unora dintre puternicii planetei. AceÈ™tia ne tratează ca pe o colonie de cobai, iar țara ca pe un laborator de experiemente extreme. Pentru ei nu anticorupția contează (eÈ™ecul experimentului DNA este clar pentru toată lumea) ci  subminarea economiei naționale È™i dezbinarea socială. O țară fără industrie proprie, fără afaceriÈ™ti proprii, fără conÈ™tiința unei individualități puternice printre celelalte țări care contează în lume, È™i, mai ales, fără solidaritate în jurul unui ideal patriotic, este vânatul perfect. Este ce-a ajuns România astăzi: o colonie de rang inferior. Condusă de la distanță È™i disprețuită.

Totul e divizat de o persoană: Laura Kovesi. Populația e ruptă în două. CSM-ul are o secție de procurori pro „“ Kovesi È™i o secție de judecători anti „“ Kovesi. Inspecția Judiciară face, pentru acelaÈ™i audit, un raport pro „“ Kovesi È™i alt raport anti „“ Kovesi. CCR are judecători pro-Kovesi (Livia Stanciu, …) È™i judecători anti „“ Kovesi (Daniel Morar, …). Executivul are o componentă pro „“ Kovesi (Iohannis) È™i alta anti „“ Kovesi (guvernul).

România este în plină echilibristică, pe o sârmă întinsă, la înălțime letală, deasupra unui popor în capul căruia riscă să se spargă toate. Iar „žmulticulturaliÈ™tii” noÈ™tri iresponsabili lansează curenți de destabilizare a țării din cele mai antinaționale unghiuri. Monica Macovei ne descrie fecaloid pe la toate porțile care se mai uită în gura ei, Cristian Preda cere suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul Europei, ONG-urile sorosiste mai au puțin È™i se pun oficial sub semnul svasticii È™i al cămăÈ™ilor verzi.

Românii normali È™i echilibrați au ajuns, literalmente, în tranÈ™ee. Pentru că o gaÈ™că de furioÈ™i, de posedați, de descreierați, vrea să le impună ura lor față de țară. Și dragostea lor pentru Kovesi.

Suntem în plin război civil mocnit. Se incendiază sedii de partid, se însângerează bătrâni, pe stradă, cu boxul, se spânzură, în piața publică, inamici politici. În schimb, se zeifică personaje diabolice.

De partea cui credeți că este, în acest război fratricid, nereprezentativul nostru preÈ™edinte? De partea armoniei, a păcii, a țării „“ cum îi cere Constituția? Nici vorbă! El se grăbeÈ™te să-È™i facă chip cioplit dintr-o efemeră alcătuire pământeană, batjocorind nu doar Porunca a II-a din Scriptură ci È™i Articolul 80 din Constituție. Auzi: mediator între stat È™i societate! Să mori de plâns, nu alta!

Și toate acestea pentru ce? Pentru a stabili un nou record, descalificant, de cult al personalității?

Pentru a demonstra care a fost/este mai adulată dintre Elena CeauÈ™escu È™i Laura Kovesi?

RuÈ™inoasă competiție!

Scârbavnici adulatori!

Contele de Saint GermainEditorialecamasile verzi,cultul personalitatii,Daniel Morar,Elena Ceausescu,experimentul DNA,iresponsabilitate,Laura Kovesi,Livia Stanciu,Monica Macovei,multiculturalism,patriotism,Tradare de tara,zvastica  O iresponsabilitate multiculturală acoperă azi România ca o pâclă. Iresponsabilitate, pentru că în haosul creat de scandalul DNA consecința principală este distrugerea generalizată a țării. Distrugerea de identitate, distrugerea de solidaritate, distrugerea de încredere, distrugerea de statut respectabil în ochii altora. O iresponsabilitate multiculturală, pentru că toate aceste ruinări amintite mai...Blog politic si polemic