Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Victor Ponta pleacă în vizită la Washington. Scopul acestei vizite este să prezinte masculului alfa mondial o frumoasă pe nume România. Întrebarea care merită pusă este sub ce formă și-a propus domnul Ponta să o ofere acestuia pe frumoasa noastră mamă: ca nevastă sau ca ibovnică? Altfel spus, el se duce acolo pe post de pețitor sau de pește?

Tare mi-e teamă că atmosfera întâlnirii cu râvniții nababi yankei va fi mai degrabă una de tocmeală disproporționată, ca la târgul de sclavi, și nu una de respect și echitabile intenții.   Din păcate, să fii înalt demnitar american și să știi că o astfel de muierușcă, plină de aere de șist, ce ți-a cerșit cu lacrimi fierbinți  întrevederea, a crescut într-o casă în care tata, defilând cu amanta la rever, povestește cum a ales să-i sugă p..a licuriciului mare și cum, la un pahar de vorbă, își bagă p..a în propriul lui cuvânt de onoare, este aproape inevitabil să gândești că pentru nurlia damicelă norma morală din hormonii căreia i s-au nutrit sânii și rotunjit șoldurile derivă din forța seductivă a cuvântului atât de venerat de tatăl său și nicidecum din principii de mireasă neprihănită.

Sincer să fiu, după cum l-am văzut pe Victor Ponta vara trecută, cocârjat salcie în fața lui Barosso,  nu-mi fac nicio iluzie că de data asta va avea bărbăția unei ținute mai erecte. El se duce la Joe Biden, precum, odinioară, boierii fanarioți la sultan, pentru a prezenta darurile cu care e gata să-și cumpere bunăvoința Înaltei Porți și, prin asta, domnia.

Sunt mâhnit de un astfel de subtext și de o astfel de perspectivă dar nu pot trece cu vederea faptul că premisele jenantei plecăciuni pe care Ponta o va exersa  săptămâna viitoare  se află în rușinoasa îngenunchere, cu buzele la prohab, cu care Traian Băsescu i-a dedulcit la voluptăți marinărești pe cei ce aveau să decidă vara trecută, în disprețul poporului român, că mai vor, cel puțin un an și jumătate, prezidențiale felații.

Contele de Saint GermainEditorialeBarosso,fanarioti,felatie,Joe Biden,nabab,prohab,Victor Ponta,Washington,yankeuVictor Ponta pleacă în vizită la Washington. Scopul acestei vizite este să prezinte masculului alfa mondial o frumoasă pe nume România. Întrebarea care merită pusă este sub ce formă și-a propus domnul Ponta să o ofere acestuia pe frumoasa noastră mamă: ca nevastă sau ca ibovnică? Altfel spus, el...Blog politic si polemic