Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Victor Ponta pleacă în vizită la Washington. Scopul acestei vizite este să prezinte masculului alfa mondial o frumoasă pe nume România. Întrebarea care merită pusă este sub ce formă şi-a propus domnul Ponta să o ofere acestuia pe frumoasa noastră mamă: ca nevastă sau ca ibovnică? Altfel spus, el se duce acolo pe post de peţitor sau de peşte?

Tare mi-e teamă că atmosfera întâlnirii cu râvniţii nababi yankei va fi mai degrabă una de tocmeală disproporţionată, ca la târgul de sclavi, şi nu una de respect şi echitabile intenţii.   Din păcate, să fii înalt demnitar american şi să ştii că o astfel de muieruşcă, plină de aere de şist, ce ţi-a cerşit cu lacrimi fierbinţi  întrevederea, a crescut într-o casă în care tata, defilând cu amanta la rever, povesteşte cum a ales să-i sugă p..a licuriciului mare şi cum, la un pahar de vorbă, îşi bagă p..a în propriul lui cuvânt de onoare, este aproape inevitabil să gândeşti că pentru nurlia damicelă norma morală din hormonii căreia i s-au nutrit sânii şi rotunjit şoldurile derivă din forţa seductivă a cuvântului atât de venerat de tatăl său şi nicidecum din principii de mireasă neprihănită.

Sincer să fiu, după cum l-am văzut pe Victor Ponta vara trecută, cocârjat salcie în faţa lui Barosso,  nu-mi fac nicio iluzie că de data asta va avea bărbăţia unei ţinute mai erecte. El se duce la Joe Biden, precum, odinioară, boierii fanarioţi la sultan, pentru a prezenta darurile cu care e gata să-şi cumpere bunăvoinţa Înaltei Porţi şi, prin asta, domnia.

Sunt mâhnit de un astfel de subtext şi de o astfel de perspectivă dar nu pot trece cu vederea faptul că premisele jenantei plecăciuni pe care Ponta o va exersa  săptămâna viitoare  se află în ruşinoasa îngenunchere, cu buzele la prohab, cu care Traian Băsescu i-a dedulcit la voluptăţi marinăreşti pe cei ce aveau să decidă vara trecută, în dispreţul poporului român, că mai vor, cel puţin un an şi jumătate, prezidenţiale felaţii.

Contele de Saint GermainEditorialeBarosso,fanarioti,felatie,Joe Biden,nabab,prohab,Victor Ponta,Washington,yankeuVictor Ponta pleacă în vizită la Washington. Scopul acestei vizite este să prezinte masculului alfa mondial o frumoasă pe nume România. Întrebarea care merită pusă este sub ce formă şi-a propus domnul Ponta să o ofere acestuia pe frumoasa noastră mamă: ca nevastă sau ca ibovnică? Altfel spus, el...Blog politic si polemic