Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 3]

Pe 24.11.2011 publicam aici, la rubrica “Musafiri pe blog”, o mărturie inedită a lui @clerc despre Gabriel Liiceanu. Povestea a stârnit interes, pasiuni şi chiar replici tăioase, unele vizându-mă.

Azi am primit o nouă astfel de mărturie inedită de la @obs, cel pe care l-am preluat în editorial ieri, cu un foarte interesant şi bine scris comentariu la ultimul articol al lui Andrei Pleşu din Dilema Veche.

Pentru că mărturia lui @obs oferă suficiente indicii de autenticitate şi este, în plus, captivantă, mă bucur să v-o împărtăşesc şi vouă, oaspeţilor mei, cu sentimentul că devenim astfel părtaşi cu toţii la lansarea unei mici (dar suculente) pagini de inedită istorie literară. 

Actualizare ora 21:30

La cererea autorului (@obs), articolul continand postarea domniei sale referitoare la Gabriel Liiceanu a fost retras. Cei interesati pot citi materialul in cauza sub forma de comentariu la articolul meu mai vechi intitulat “Tacerile lui Liiceanu”.

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogC. Noica,Cioran,Glucksmann,Humanitas,Iasi,Kleininger,Liiceanu,Valeriu GherghelPe 24.11.2011 publicam aici, la rubrica “Musafiri pe blog”, o mărturie inedită a lui @clerc despre Gabriel Liiceanu. Povestea a stârnit interes, pasiuni şi chiar replici tăioase, unele vizându-mă. Azi am primit o nouă astfel de mărturie inedită de la @obs, cel pe care l-am preluat în editorial ieri,...Blog politic si polemic