Scorul acestui articol
[Total: 115 voturi. Media: 4.9]

 

Băi nesimțiților! Băi hahalerelor! Băi pitecantropilor cu diodă! Băi hulpavilor! Băi degeneraților! Băi gargaragiilor de latrină! Băi criminalilor cu gulere albe! Asta numiți voi liberalism? Așa înțelegeți voi sloganul „Prin noi inșine”?

Poza cu Ludovic Orban părăsit de toți, lăsat singur pe primul rând de scaune la Conferința PNL Cluj, va deveni emblematică pentru renumele de trădător predestinat al românului.

Aici nu e pe persoană fizică, că ți-ai trădat prietenul sau fratele sau iubita, aici e pe țară, pe popor, că statul major al unei armate și-a trădat generalul în funcție! Bun, nebun, Orban e încă, în acest moment, șeful liberalilor. Generalul lor. Iar aceștia ce-i fac? Îl trădează triumfalist? Pactizează cu acela care îi plătește mai gras? Și mai fraudulos?

Băi șulfelor, băi estropiaților de minima demnitate umană, băi curvelor, băi vânduților, băi excrementelor”¦Â  Voi nu mai aveți nimic sfânt? Ereditatea voastră s-a pișat pe tot ce ar mai putea fi demn în sângele acestei nații?

Băi Boc, băi Rareș Bogdan, băi lingători de cururi de președinte, băi care idoli de lut ardelean oți mai fi, chiar nu vă e deloc rușine? Aveți neveste frumoase, inteligente, aveți copii care învață limbi străine și iau lecții de pian, chiar nu vă e teamă că, purtându-vă astfel , s-ar putea să le pierdeți? Să îi dezgustați? Să li se facă silă de niște limbi de closet ca voi și să vă părăsească? Credeti ca nu-si dau seama? Ca nu inteleg ce scursuri ati ajuns sa fiti?

Suntem conduși de niște mizerabili! Și răul suprem nu e ăsta, ci faptul că o altă armată de mizerabili face scut în jurul lor. După atâtea dovezi de caracter putrefact, după atâtea minciuni și complicități cu antihristul, jegurile morale botezate totemic Boc și Bogdan încă mai au susținători! În exemplarul oraș Cluj. Care pe vremuri îl idolatriza pe reprezentativul său Funar, iar acum îi sculptează în nisip de castele de imbecili pe Emil și Rareș.

Iar deasupra tuturor bălește într-o siestă perpetuă molusca de la Cotroceni. Partidul său este împroșcat pe pereți iar el se târăște, lăsând urme cleioase, spre apogeul nesimțirii. Å¢ara este colmatată de viituri, bieții români cu gingiile goale și părăsiți de soartă agonizează sub blestemul părăsirii generalizate, iar el se înfruptă seren din beneficiile castrării sale de sentimente.

Nu că nu s-a învrednicit să viziteze măcar cinci minute vreo localitate îndoliată de inundații, dar nici vreun cuvânt de consolare, de îmbărbătare pentru românii nenorociți de intemperii nu a găsit să psalmodieze.

Nesimțitul suprem al țării mai scoate capul doar pentru vreo festivitate de 5 minute, regizată la detaliu ca să-l arate țării că este încă în viață. În rest vacanțează și vacantează. Închide ochii, indulgent, la autodistrugerea PNL-ului și tolerează în marea lui indolență batjocorirea lui Ludovic Orban, încă președintele „partidului meu”, pentru că idioțenia lui Câțu i se pare mai profitabilă propriei idioțenii.

Când morala e atât de limpede: așa cum lacheii mituitorului de la guvern și-au părăsit și umilit președintele de partid pentru 30 de arginți însemnați cu anatema trădării, tot așa și cei care îl îmbată acum cu plecăciunile lor libidinoase pe lamelibranhiatul lor președințe de țară îi vor întoarce curând spatele, deîndată ce vor primi o ofertă mai grasă pentru nesățioasa lor foame de deșertăciuni!

Molusca de la Cotroceni asistă, tâmp, la trădarea liberală.

 

Schäme dich, Iohannis!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/07/Tradarea-lui-Orban.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/07/Tradarea-lui-Orban-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeEmil Boc,Iohannis,molusca,Orban singur la Cluj,Rares Bogdan,tradarea liberalilor  Băi nesimțiților! Băi hahalerelor! Băi pitecantropilor cu diodă! Băi hulpavilor! Băi degeneraților! Băi gargaragiilor de latrină! Băi criminalilor cu gulere albe! Asta numiți voi liberalism? Așa înțelegeți voi sloganul 'Prin noi inșine'? Poza cu Ludovic Orban părăsit de toți, lăsat singur pe primul rând de scaune la Conferința PNL Cluj,...Blog politic si polemic