Scorul acestui articol
[Total: 121 voturi. Media: 4.9]

 

Klaus Iohannis se crede la adăpost! E, încă, cel mai puternic om al țării. Pe unde se duce are parte de plecăciuni și saluturi militărești. O armată de sepepiști și alte forțe speciale mișună vigilent în jurul lui. Doamna de la protocol se îngrijește ca totul să fie ca la carte: garda de onoare gardă de onoare, imnul imn, covorul roșu covor roșu. Și aparatul de la președinție contribuie la păstrarea stării zen a „șefului statului”. Nu-l tulbură cu temele stresante ale țării, scoate din informările zilnice acele știri care s-ar putea să-l contrarieze și să-i strice armonia de weekend perpetuu”¦

Pe scurt, în jurul domnului președinte este creată în mod deliberat o bulă de dulce reverie care să-l țină pe acesta departe de grozăviile cotidiene ale țării. Departe de șobolănimea care a pus stăpânire la propriu și la figurat pe capitală, departe de eșecul PNRR, departe de ratarea obiectivului de vaccinare,  departe de dezastrul de la transporturi, departe de inundațiile catastrofale, departe de abandonarea administrării României de către „guvernul meu” preocupat exclusiv de alegerile interne din PNL, departe, în general, de starea comatoasă a națiunii pe care ar trebui să o păstorească cu simț de răspundere și nu cu pasivitatea pe care i-o induc lacheii cu cheiță din jur.

Klaus Iohannis se crede la adăpost de consecințele sustragerii sale de la obligații elementare pentru că în jurul lui este anume țesută o atmosferă soporifică, o narcotizare care să-i adoarmă orice bănuială că ar putea fi vreodată tras la răspundere. Nu atât pentru ceea ce face cât, mai ales, pentru ceea ce nu face!

Există la momentul acesta cel puțin două situații intens mediatizate care ilustrează indiferența criminală (dacă nu cumva chiar mai rău, cinismul criminal) a autorităților noastre față de românii de rând: problema gunoaielor și a șobolanilor din sectorul 1 și problema copiilor din trenurile de coșmar ale republicii, abandonați în câmp o noapte întreagă fără apă și mâncare.

În ambele situații responsabilii iresponsabili ai acestor veritabile atentate la sănătatea compatrioților noștri sunt figuri marcante ale USR-PLUS. Eu am spus de multe ori și o voi repeta neobosit că acest partid al spumei negre apărute din fiertura unor oase bătrâne și revanșarde care ar fi trebuit lustrate demult este o adunătură de fanatici fără Dumnezeu pe care îi excită suferința umană.

Ce face Clotilde Armand, în disprețul oricăror practici juridice și norme elementare de sănătate și higienă umană este de domeniul psihiatriei. La fel, reacția ministrului Drulă este de o obrăznicie și de un dispreț față de copiii puși în pericol încadrabile la propagandă pentru reintroducerea cămășii de forță.

Nu mai miră pe nimeni că acești zărghiți sunt luați în brațe și apărați până în pânzele albe tocmai de cel care ar trebui să-i imobilizeze cu ace în insectar, de deviantul domn Dan Barna, acest individ lipsit complet de principii și de calciu în vertebre; e suficient să întâlnești doar câteva secunde privirea de lunatic a acestuia în timp ce-și rostește diatribele ca să pricepi câți bani fac valorile pe care el le susține.

Ei bine, la toate aceste tifle și flegme îndreptate de oamenii săi împotriva românilor, președintele Iohannis închide ochii. Sau, mai precis, este ajutat de alchimiștii bulei sale roz să nu-i deschidă.

Măria sa tace și zace! Măria sa exersează măreția falusului cu baterie. Supradimensionat, dar fără viață.

Se vor grăbi să sară mamelucii din escortă și actorașii din figurația haștagistă: „păi ce-ai vrea, bă, să facă președintele? Să se implice acolo unde Constituția nu îl lasă?”

Vă tâmpește sufleurul „“ le-aș răspunde, binevoitor. Textele pe care vi le șuieră din peștera lui antifonată sunt din altă piesă. Își râde de voi ca să demonstreze că nici nu gândiți, nici nu înțelegeți. Repetați după dictarea unei flașnete și vă lăsați regizați de niște canalii cu fețe de bebeluși și caractere contorsionate, de Curlz MT, precum Emil Boc și Rareș Bogdan. Simplul fapt că aceste două nume seci v-au devenit purtători de cuvânt dovedește în ce hal de anomie ați ajuns.

Ce să facă președintele? Să atragă atenția că nu e sănătos cu gândaci, cu țânțari și cu șobolani prin parcuri și spitale; să se îngrijoreze că lunile pierdute pentru aplicarea PNRR ar putea însemna ratarea unor proiecte importante pentru țară; să sară în apărarea copiilor puși în pericol de aroganța fanaticului Drulă, căruia un Kalașnikov îi mai lipsește ca să-și încununeze pornirile funeste; să-i convoace la o ceașcă de bromură pe liberali și să le ceară să nu-i mai folosească numele în golăniile lor războinice ci, mai degrabă, să guverneze cât de cât țara”¦

Câte n-ar avea de făcut președintele”¦! Să viziteze zonele calamitate de furtuni și inundații, să le spună o vorbă bună, din suflet, nevoiașilor țării, să-l întrebe pe Nicușor Dan dacă mai există, cu adevărat, sau a ajuns doar o hologramă de amăgit prostovanii cu aere și, nu în ultimul rând, să ceară serviciilor secrete să stabilească dacă nu cumva USR „“ PLUS, înainte de a fi un partid, este o jalnică oficină de distrus ce-a mai rămas național prin aceste locuri.

Până la urmă, vinovații principali nu sunt oportuniștii,  trădătorii și criminalii care au ajuns acum la butoane. Vinovații principali sunt cei care ar putea să-i oprească pe aceștia din tăvălugul distrugerilor lor demente și nu o fac. Capii serviciilor secrete, capii justiției și, mai ales, vârful lor de lance, președintele României.

Eșecul campaniei de vaccinare este marea declarație de neîncredere a poporului român față de conducătorii săi de azi. Față de Câțu, față de Barna, față de Cioloș și, mai ales, față de Klaus Iohannis.

Până unde, domnule președinte, atâta neimplicare, atât dezinteres, atâta dedicare nepatriotică propriilor comodități, propriei hibernări?

Butaforicul nostru președinte trebuie, cu orice preț, scos din bârlog! Cu fum, cu hăitași, cu vuvuzele, cu proteste la Cotroceni, cu procese penale!

Eu, vă mărturisesc, dacă aș avea cât de cât încredere în măreața justiție din România edificată de Băsescu, Macovei și Kovesi și upgradată de Iohannis, l-aș da si mâine în judecată pe Iohannis pentru complicitate la distrugerea României.

Cum însă nu am încredere, îmi pun speranța în alții, mai idealiști decât mine.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/08/Vacanta-Iohannis.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/08/Vacanta-Iohannis-150x140.jpgContele de Saint GermainEditorialeClotilde Armand,complicitate,copii abandonati in camp,hibernarea lui Iohannis,Iohannis,obraznicia lui Drula,razboiul din PNL,Sobolani sector 1,vacanta  Klaus Iohannis se crede la adăpost! E, încă, cel mai puternic om al țării. Pe unde se duce are parte de plecăciuni și saluturi militărești. O armată de sepepiști și alte forțe speciale mișună vigilent în jurul lui. Doamna de la protocol se îngrijește ca totul să fie ca...Blog politic si polemic