Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul lui Mircea Mihaies din EVZ intitulat “Ura liber – consimtita”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-ura-liber-consimtita-949955.html)

 

Derizoriu. Aceeaşi sleieală reîncălzită. Acelaşi Mihăieş ce şi-a pierdut periuţa de dinţi şi de respiraţia căruia trebuie să te ţii departe, mai ales dacă suferi de ficat şi eşti vulnerabil la miasme.

Un nou articol care dă senzaţia că a fost scris de un autor stors de idei, dintr-o obligaţie tot mai greu de achitat. Nici măcar recompensa de a fi analizat la pachet cu celebrităţile care practică acelaşi gen de perversiune nu i se acordă. De i-ar fi pomenit numele alături de Pleşi sau Cărtăreşti, când aceştia sunt lăudaţi sau criticaţi pentru orientarea lor, ruşinoasă dar asumată, tot ar fi un beneficiu. I-ar da un loc în liga mare. Dar şi asta i se refuză. E pus la colţ alături de retrogradaţi ca Tismăneanu, TRU, el care, totuşi, are meritul de a-i purta geanta lui Patapievici. Tristă lipsă de recunoştinţă.

Plictis mare. Stagnare. Penurie de subiecte şi de idei. Înglodare în clişee. Şi timpul trece “ca un amănunt”. Cam un an, cel mult, până la predarea misiei.Şi după aceea? Când ICR-ul va deveni doar amintirea vârfului său de performanţă? Halatul, pâslarii, o scufie pe cap şi … bunicia. Nepoţei docili şi un povestitor istovit să-şi tot cenzureze cuvintele cu care era obişnuit, pe vremuri, să-şi împroaşte inamicii.

Vă mai amintiţi cum apărea fiorosul Pleşită în ultimele interviuri? După revoluţie? Ca un nenel hâtru, mândrindu-se cu întâlnirile lui cu Carlos Şacalul. Tot aşa îl văd şi pe neica Mihăieş, peste vreo doi ani, dând un interviu fluviu în Bănăţeanul despre eroicele sale  întâlniri cu Băsescu Traianul.

Alte comentarii pe blogul conteledesaintgermain.ro

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,cartarescu,ICR,Mircea Mihaies,Patapievici,Plesu,Senatul EVZ,tismaneanu,TRU,Ura liber - consimtita"(Acest comentariu a fost postat la articolul lui Mircea Mihaies din EVZ intitulat 'Ura liber - consimtita', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-ura-liber-consimtita-949955.html)   Derizoriu. Aceeaşi sleieală reîncălzită. Acelaşi Mihăieş ce şi-a pierdut periuţa de dinţi şi de respiraţia căruia trebuie să te ţii departe, mai ales dacă suferi...Blog politic si polemic