Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul lui Mircea Mihaies din EVZ intitulat „Ura liber – consimtita”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-ura-liber-consimtita-949955.html)

 

Derizoriu. Aceeași sleieală reîncălzită. Același Mihăieș ce și-a pierdut periuța de dinți și de respirația căruia trebuie să te ții departe, mai ales dacă suferi de ficat și ești vulnerabil la miasme.

Un nou articol care dă senzația că a fost scris de un autor stors de idei, dintr-o obligație tot mai greu de achitat. Nici măcar recompensa de a fi analizat la pachet cu celebritățile care practică același gen de perversiune nu i se acordă. De i-ar fi pomenit numele alături de Pleși sau Cărtărești, când aceștia sunt lăudați sau criticați pentru orientarea lor, rușinoasă dar asumată, tot ar fi un beneficiu. I-ar da un loc în liga mare. Dar și asta i se refuză. E pus la colț alături de retrogradați ca Tismăneanu, TRU, el care, totuși, are meritul de a-i purta geanta lui Patapievici. Tristă lipsă de recunoștință.

Plictis mare. Stagnare. Penurie de subiecte și de idei. Înglodare în clișee. Și timpul trece „ca un amănunt”. Cam un an, cel mult, până la predarea misiei.Și după aceea? Când ICR-ul va deveni doar amintirea vârfului său de performanță? Halatul, pâslarii, o scufie pe cap și … bunicia. Nepoței docili și un povestitor istovit să-și tot cenzureze cuvintele cu care era obișnuit, pe vremuri, să-și împroaște inamicii.

Vă mai amintiți cum apărea fiorosul Pleșită în ultimele interviuri? După revoluție? Ca un nenel hâtru, mândrindu-se cu întâlnirile lui cu Carlos Șacalul. Tot așa îl văd și pe neica Mihăieș, peste vreo doi ani, dând un interviu fluviu în Bănățeanul despre eroicele sale  întâlniri cu Băsescu Traianul.

Alte comentarii pe blogul conteledesaintgermain.ro

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,cartarescu,ICR,Mircea Mihaies,Patapievici,Plesu,Senatul EVZ,tismaneanu,TRU,Ura liber - consimtita"(Acest comentariu a fost postat la articolul lui Mircea Mihaies din EVZ intitulat 'Ura liber - consimtita', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-ura-liber-consimtita-949955.html)   Derizoriu. Aceeași sleieală reîncălzită. Același Mihăieș ce și-a pierdut periuța de dinți și de respirația căruia trebuie să te ții departe, mai ales dacă suferi...Blog politic si polemic