Scorul acestui articol
[Total: 2 voturi. Media: 5]

Citesc în Cotidianul despre o nouă dovadă de prostie care doare a lui Lucian Mândruţă, gândită cu neuronul muribund din dotare. Ar fi scris pe pagina sa de Facebook următoarele:

“Şerban Ionescu nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofică, dignosticată de la bun început. O boală fără leac în acest moment oriunde în lume”.

Sunt două ipoteze:

  1. Fie Lucian Măndruţă are dreptate şi atunci el îi dă lui Şerban Ionescu, pe calea asta, vestea condamnării la moarte imediată, fără drept la recurs.
  2. Fie Lucian Mândruţă emite doar o părere personală, fără certitudini medicale, punând pe moralul celui în cauză o apăsare în plus, peste cele imense, deja acumulate.

Vă las acum pe dumneavoastră să decideţi  în care dintre aceste două  ipoteze răul făcut de domnul Mândruţă, de fudulia lui inconştientă, este mai mare.

Şi, nota bene, pentru a se dovedi că solidaritatea idioţilor funcţionează mult mai bine decât cea a oamenilor cu minte la cap, mai aflăm din ştirea din Cotidianul că postarea cu mârşăvia tocmai prezentată a adunat, ţineţi-vă bine, peste 500(!!!) de like-uri.

Contele de Saint GermainEditorialeboala Lyme,Cotidianul,Lucian Mandruta,Serban IonescuCitesc în Cotidianul despre o nouă dovadă de prostie care doare a lui Lucian Mândruţă, gândită cu neuronul muribund din dotare. Ar fi scris pe pagina sa de Facebook următoarele: “Şerban Ionescu nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofică, dignosticată de la bun început. O boală fără leac...Blog politic si polemic