Scorul acestui articol
[Total: 2 voturi. Media: 5]

Citesc în Cotidianul despre o nouă dovadă de prostie care doare a lui Lucian Mândruță, gândită cu neuronul muribund din dotare. Ar fi scris pe pagina sa de Facebook următoarele:

„Șerban Ionescu nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofică, dignosticată de la bun început. O boală fără leac în acest moment oriunde în lume”.

Sunt două ipoteze:

  1. Fie Lucian Măndruță are dreptate și atunci el îi dă lui Șerban Ionescu, pe calea asta, vestea condamnării la moarte imediată, fără drept la recurs.
  2. Fie Lucian Mândruță emite doar o părere personală, fără certitudini medicale, punând pe moralul celui în cauză o apăsare în plus, peste cele imense, deja acumulate.

Vă las acum pe dumneavoastră să decideți  în care dintre aceste două  ipoteze răul făcut de domnul Mândruță, de fudulia lui inconștientă, este mai mare.

Și, nota bene, pentru a se dovedi că solidaritatea idioților funcționează mult mai bine decât cea a oamenilor cu minte la cap, mai aflăm din știrea din Cotidianul că postarea cu mârșăvia tocmai prezentată a adunat, țineți-vă bine, peste 500(!!!) de like-uri.

Contele de Saint GermainEditorialeboala Lyme,Cotidianul,Lucian Mandruta,Serban IonescuCitesc în Cotidianul despre o nouă dovadă de prostie care doare a lui Lucian Mândruță, gândită cu neuronul muribund din dotare. Ar fi scris pe pagina sa de Facebook următoarele: 'Șerban Ionescu nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofică, dignosticată de la bun început. O boală fără leac...Blog politic si polemic