Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

O precizare  la comentariul meu de ieri  intitulat „Mesaje de forță”,  a creat o oarecare rumoare în rândul celor care se amăgesc că ar înțelege ceva din politica de azi a României.

Vă supun atenției, în continuare, această precizare ( autor Lilick) și două reacții la ea.

Lilick este așteptat(ă) de urgență cu precizări. Mulțumiri anticipate!

 

Lilick, submitted on 2011/03/05 at 21:11

Nu l-ar fi consultat nicicand Botis pe Patriciu daca americanii nu ar fi recomandat aceasta consultare. Mesajul e clar. Americanii sunt multumiti acum. Iar sampania n-o bea in final PDL-ul singur, asa cum spera.

 

Radu, submitted on 2011/03/06 at 13:46

@Lilick, inseamna ca banuielile mele se adeveresc. basecu a fost adus la putere cu ajutorul serviciilor secrete americane, si este mentiunut la putere datorita intereselor PPE (majoritar in PE) si ale NATO (adica SUA) plus FMI. Axa Bucuresti-Londra-Washington invocata de basecu in 2004 n-a fost o vorba goala. E FOARTE nasol. De-aia spun ca Opozitia liberala are la dispozitie cateva variante de politica externa, inclusiv economica. Fie merge si ea pe mana americanilor, ca Patriciu, intrand pe teritoriul pe care pedistii vor sa-l monopolizeze, fie merge cum vrea Dragnea, cu BRIC, ceea ce e riscant politic in momentul asta, fie incearca o combinatia de tip catch all party, adica si cu americanii, cum face Patriciu, si cu axa Franta-Germania, pe care basecu si-a alienta-o, si cu BRIC-ul, dar asta mai la urma, daca iese jocul pe cartea occidentala.

Contele de Saint Germain, submitted on 2011/03/06 at 14:30 | In reply to Lilick.

Draga Lilick, esti un musafir rar care are darul ca, la fiecare vizita, sa ma puna pe ganduri. Daca americanii au dorit aceasta consultare (tocmai pe Codul Muncii?!!) de ce nu s-a produs ea mai devreme, cand putea produce si efecte? E doar o manevra de imagine, de „hai sa vedem daca ne baga in seama”? Si, pardon, cum adica „Americanii sunt multumiti acum”? Adica sunt multumiti cu PDL la putere si cu Dinu Patriciu consultant de specialitate? Ti-as fi recunoscator daca te-ai ocupa putin de ceata care m-a invaluit dupa mesajul tau.

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogAmericanii,Botis,Codul Muncii,Contele de Saint Germain,Patriciu  O precizare  la comentariul meu de ieri  intitulat 'Mesaje de forță',  a creat o oarecare rumoare în rândul celor care se amăgesc că ar înțelege ceva din politica de azi a României. Vă supun atenției, în continuare, această precizare ( autor Lilick) și două reacții la ea. Lilick este așteptat(ă) de...Blog politic si polemic