Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul lui George Cartianu din Adevarul, intitulat „Uluitoarea alianta dintre liberali si turnator”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Uluitoarea_alianta_dintre_liberali_si_turnator_7_403829615.html)

Vai, domnule Cartianu, tocmai dumneavoastră, un scotocitor și descoperitor în debaralele și podurile revoluției, în flora și fauna ceaușiste, să nu știți că „vlăstarul longeviv al securității” e cel aclimatizat la Cotroceni și nu cel de la GRIVCO? Mă surprinde!

Conform teoriei dumneavoastră, ar înseamna că vâna perenă și virilă a securității face bara, de vreo cinci ani, în opoziție?   Hai să fim acribici și respectuoși față de virtuțile acestei instituții care, în realitate, nu ne-a scăpat din mână niciun moment. Voiculescu a fost doar perdeaua de fum care să dea iluzia demascării și demantelării monstrului. De-asta dosarul lui a fost scos în față, exemplar, autocritic, militărește, pentru ca în dosul prafului iscat de răsfoirea sa să poată fi escamotat un alt dosar, cu terminații la Anvers.

Din punctul meu de vedere, orice alință împotriva lui Băsescu este o alianță împotriva a ceea ce a mai rămas viu și letal din securitatea lui Ceaușescu. Și, din acest punct de vedere, este binevenită. Chiar și o alianță cu foști securiști, devoalați de CNSAS deci mult mai puțin nocivi decât cei încă conspirați, deghizați în democrat „“ liberali ori anticomuniști.

Așa că să nu mai facem pe pudibonzii doar ca să asigurăm liniștea unei puteri care-și pune mari speranțe în dezvoltarea fără precedent a industriei naționale de pompe funebre.

Revăd interviul de-aseară al lui Adrian Sobaru și mă cutremur gândindu-mă câți români curați și neajutorați ca el sunt pe cale de a-și scrie chiar în această clipă scrisorile de adio, pe o hârtie și cu un creion întinse grăbit, cu un hăhăit sardonic, de Traian Băsescu.

Iar în timpul ăsta pe dumneata te alarmează că PNL-ul încearcă să facă ceva, în regim de urgență și, sigur, cu un oarecare iz de compromis, ca să-i salveze pe acești oameni?

Mare patriot! Mare caracter!

Contele de Saint GermainPolemiceAdrian Sobaru,Antena 3,Basescu,Cartianu,PNL,securitate,Voiculescu(Comentariu postat la articolul lui George Cartianu din Adevarul, intitulat 'Uluitoarea alianta dintre liberali si turnator', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Uluitoarea_alianta_dintre_liberali_si_turnator_7_403829615.html) Vai, domnule Cartianu, tocmai dumneavoastră, un scotocitor și descoperitor în debaralele și podurile revoluției, în flora și fauna ceaușiste, să nu știți că 'vlăstarul longeviv al...Blog politic si polemic