Scorul acestui articol
[Total: 45 voturi. Media: 4.6]

 

Departamentul de Stat al SUA are impresia că se adresează vechilului său de pe plantația România. De-asta este autoritar, arogant, surd la regulile diplomației È™i indiferent la adevăr. Auzi tu, să dai ordine Parlamentului României să nu voteze niÈ™te legi necesare! Și nu oricum, ci pornind de la un set de minciuni propagandistice atât de străvezii încât, ignorându-le, te dovedeÈ™ti nu neinformat, nu indus în eroare, ci, de-a dreptul, triÈ™or de meserie.

Departamentului de Stat al SUA ar trebui confruntat direct cu poporul român. Cu cel adevărat, nu cu impostori precum Monica Macovei È™i Cristina Guseth care vorbesc în numele lui fără nicio legitimitate. A, că americanii nu-l bagă în seamă pe adevăratul popor român? Nu-i nimic! Să-i obligăm! Să le sară el în ochi dacă ei întorc capul!

Ia să avem, duminică de duminică, 100 000 de români pe străzile țării, protestând împotriva statului paralel (personificat de Laura Kovesi, Augustin Lazăr, generalul Dumbravă, procurorii Portocală È™i Veverița, Ambasadorul SUA la BucureÈ™ti etc. etc. etc. „“ cine i-a votat pe ăÈ™tia, drace care ne porți sâmbetele, pe cine reprezintă ei?), cerând adoptarea în regim de urgență a noilor legi ale justiției È™i, mai ales, adoptarea legii răspunderii magistraților, somând ferm SUA să stea în banca ei, să nu-È™i mai depăÈ™ească atribuțiile, să le respecte Constituția È™i demnitatea națională!

Eu nu spun, precum Codrin Ștefănescu,  500 000 sau 1 000 000 de susținători, în stradă, ai acestor cauze! Doar 100 000, în toată țara. Atât! E suficient! Acolo unde tefeliÈ™tii + sindicatele + partidele de opoziție au scos „žn” protestatari, PSD să scoată „ž2n”!

Vorbesc Klaus Iohannis È™i Ludovic Orban despre „žciuma roÈ™ie” È™i „žpenalul Dragnea”?  Ne recită, triumfători, din mesajul ofensator al Departamentului de Stat al SUA? Să li se dea replica, de îndată, de către această mulțime de oameni scandând, la puterea a doua, despre „žplagiatul lui Kovesi”, „žsufrageria lui Oprea”, „žcasele lui Iohannis”, „ždosarele penale făcute de SRI”, „žintervenționismul de tip sclavagist al SUA” etc.!

Sare ambasadorul Klemm să o susțină pe Kovesi în pofida tuturor acuzațiilor oribile, pe care, după atâtea dovezi produse în spațiul public, nu le mai contestă nimeni? Să fie deîndată pancartizat la braț cu Portocală È™i sărutându-se pe gură cu Soros.

Ș.a.m.d., ș.a.m.d.!

De-asta e necesară o ieÈ™ire masivă în stradă a celor care nu mai suportă statul paralel! Ca să fie strigate din 100 000 de piepturi adevăruri revoltătoare despre exponenții acestui stat paralel, adevăruri care, altfel, nu sunt cu niciun chip lăsate să ajungă la urechile celor care contează.

Și mai este necesară această replică de mase, pentru a fi repus în drepturi adevărul electoral: cei 50 000 de tefeliÈ™ti care par a ne fi acaparat duminicile cu lozincile lor zgomotoase, revanÈ™arde È™i finanțate cu ce bani?, nu reprezintă în niciun fel România majoritară.  Ei reprezintă doar un procent sever minoritar la nivel de țară, iar acest lucru trebuie să se redemonstreze de către majoritate clar, periodic, exact prin mijloacele folosite de cei care o È™icanează.

Dacă nu, aparențele vor căpăta forță de adevăr. Manipularea va înlocui informarea corectă. Iar Departamentul de Stat al SUA ne va anunța în curând că, din rațiuni de parteneriat strategic, articolul 1 din Constituție „žRomania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil” va trebui abrogat.

Cine a mai văzut plantații suverane È™i independente?

Contele de Saint GermainEditorialeambasadorul Klemm,casele lui Iohannis,Departamentul de Stat al SUA,legile justitiei,plagiatul lui Kovesi,procurorii portocala si Veverita,Romania plantatie americana,sufrageria lui Oprea,tefelisti,vechil  Departamentul de Stat al SUA are impresia că se adresează vechilului său de pe plantația România. De-asta este autoritar, arogant, surd la regulile diplomației È™i indiferent la adevăr. Auzi tu, să dai ordine Parlamentului României să nu voteze niÈ™te legi necesare! Și nu oricum, ci pornind de la un...Blog politic si polemic