Scorul acestui articol
[Total: 50 voturi. Media: 4.9]

 

MonÈ™trii cu mai multe capete, precum binomul SRI – DNA, obiÈ™nuiesc să vorbească cu oamenii prin limbi de foc. E stilul lor de a-È™i arăta atotputernicia È™i disprețul. Doar când li se termină petrolul lampant din instalație È™i îÈ™i simt sfârÈ™itul aproape o dau, spăÈ™iți, pe comunicare normală. Poate astfel li se va pierde urma în mulțime È™i vor fi lăsați să moară „žnedecapați” în paturile lor.

E zavistie mare în justiția română. Unii au transformat-o, cu migală È™i strădanie gangsterească, în ceva care seamănă cu o înfloritoare  plantație de canabis (adică sursă de bani È™i putere contra vieți omeneÈ™ti) iar alții, acum, când se apropie recoltarea, dau buzna cu plugurile peste ea, încercând să distrugă o trudă ajunsă la maturitate.

Aproape un deceniu, cuplul Coldea „“ Kovesi a tăiat È™i spânzurat în țara asta fără să dea socoteală nimănui. Inventase maÈ™ina infernală de tocat destine precum fleicile de carne într-o cârnățărie. SRI ochea exponatele suculente (din punct de vedere politic ori economic) È™i le dirija spre abator. DNA le lua maul È™i le dădea brânci în maÈ™ina de tocat de unde ÎCCJ (a transcendentei doamne Livia Stanciu) prelua restul procesului, până la stadiul de cârnați de vitrină bine primiți de tinerii inepți È™i sadici. Cerc închis, crimă perfectă! Ce vremuri…

Doar că în materie de netrebnicie umană funcționează un soi de justiție imanentă, în sensul că pornirile malefice ale cuiva ies la un moment dat din acela pentru a se întoarce împotriva lui. E ca un fel de scuipat în sus.

AceÈ™ti doi mari jupâni ai cârnățăriei cu carne umană din România, Coldea È™i Kovesi, care se credeau veÈ™nici È™i intangibili, au ajuns azi pe făraÈ™. Și, ca toți satrapii treziți brusc la buza prăpastiei, dau semne de frică È™i de rău de abis.

Ei, sacrosancții, ei, sfidătorii prin refuzul de a da socoteală, ei, autoînchipuiții Dumnezei pe pământ, au ieÈ™it în ultima săptămână în fața națiunii, fiecare cu câte un interviu nefiresc de lung È™i diluat, pentru a se explica. Pentru a se dezvinovăți. Pentru a ne arăta, întorÈ™i cu fundul la noi, aÈ™a zisa lor față umană.

S-o spunem fără ocol: au ieÈ™it de frică!

Ambii È™i-au aranjat interviurile la niÈ™te oficine de doi bani, cu subalterni deghizați în reporteri.

Ambii È™i-au luat precauții excepționale pentru a nu fi surprinÈ™i cu întrebări „ždin greÈ™eală”.

Ambii au premeditat, în complicitate cu cei din fața lor, ridicări la fileu.

Și ambii, cu toate pregătirile făcute, au ratat complet doritul retuÈ™ de imagine.

Din tot interviul  onestului È™i transparentului Coldea nu s-a reținut decât „žregula de aur a activităților de intelligence”: „žnici nu confirm, nici nu infirm”. Halal propensiune către adevăr.

Din tot interviul imaculatei È™i profesionistei Kovesi nu a rămas decât autocontrazicerea cu dosarul deschis / nedeschis È™efului Inspecției Judiciare, Netejoru, È™i ideea (de bun simț È™i inspirație pur È™tiințifică, precum pixelul albastru)  că toate înregistrările negative care au apărut la adresa domniei sale în spațiul public sunt trucate de duÈ™mani ai justiției.

De fapt, în fața dezvăluirilor devastatoare È™i a probelor incontestabile ce apar zi de zi impotriva doamnei Kovesi È™i a domnului Coldea, aceste două interviuri nu sunt altceva decât forme de manifestare a fricii acestora de adevăr.

Și dovezi că au înțeles că momentul judecății se apropie.

Tot ce încearcă să facă acum, în ceasul al 12-lea, este să se dezvinovățească din postura de încă liberi È™i stăpâni pe viața lor, de neconstrânÈ™i, imaginându-È™i că astfel vor fi mai credibili decât dacă ar spune aceleaÈ™i lucru mâine, din boxa acuzaților.

Eu, însă, cârcotaÈ™ cum mă È™tiți, mă încăpățânez să aÈ™tept ziua de mâine.

Și să compar declarațiile de azi, fardate până la stadiul de mască a inocenței, cu cele de mâine, prestate sub jurământ.

Contele de Saint GermainEditorialebinomul SRI-DNA,cuplul Coldea - Kovesi,frica de adevar,ICCJ Livia Stanciu,Inspectia Judiciara Netejoru,pixelul albastru  MonÈ™trii cu mai multe capete, precum binomul SRI - DNA, obiÈ™nuiesc să vorbească cu oamenii prin limbi de foc. E stilul lor de a-È™i arăta atotputernicia È™i disprețul. Doar când li se termină petrolul lampant din instalație È™i îÈ™i simt sfârÈ™itul aproape o dau, spăÈ™iți, pe comunicare normală. Poate...Blog politic si polemic