Scorul acestui articol
[Total: 481 voturi. Media: 4.9]

 

Democrați, republicani, aceeași Mărie cu altă pălărie. Aceeași mizerie strivitor imperialistă, indiferent că ambasador este Klemm sau Zuckerman, că președinte este Obama sau Trump.

Jubilația dumneavoastră la aflarea deciziei CEDO privind-o pe Laura Kovesi vă descalfică și vă dezonorează din perspectiva ambelor naționalități. Și ca român, și ca american, ne dovediți, la nici 6 luni de la oficializarea dv. ca ambasador al SUA la București, că nu reprezentați nimic mai mult decât o jalnică coadă de topor! Și pentru români, dar și pentru americani!

Ca român, pentru că întoarceți privirea de la abuzurile incalificabile făcute de doamna Kovesi, ca jumătate a binomului  SRI „“ DNA, față de mulți compatrioți nevinovați. Mă refer la cei, nu puțini, care, sub mandatul Laurei Kovesi la DNA, au căzut victime ale unei poliții politice criminale inspirată din practicile securității comuniste, reorganizată pe baze capitaliste  de Traian Băsescu și continuată, cu accente extremiste, de Klaus Iohannis.

Ca american, pentru că deși președintele SUA este în război deschis cu George Soros, dumneavoastră elogiați aici, la București, unde ar trebui să-i reprezentați interesele,   pe una dintre uneltele cele mai toxice ale lui Soros în Europa, pe aceeași doamnă Kovesi.

Nu voi relua lista funestă a execuțiilor politice (și nu numai) pe care această persoană le-a pus la cale și le-a finalizat disprețuind justiția adevărată și răspunzând unor ordine politice și economice. Sunt sigur că această listă v-a fost prezentată și o cunoașteți. Dar o ignorați, și aici este mizeria care vă va macula iremediabil biografia de acum înainte, doar pentru că Laura Kovesi este un produs american. Un produs american eșuat, care a slujit unui experiment american la fel de eșuat.

Să vă fie rușine că girați o astfel de înșelare a românilor. Și o menținere a lor în condiția umilitoare de sclavi inepți, ce nu merită nici beneficiul adevărului și nici o justiție adevărată.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/05/Zuckerman.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/05/Zuckerman-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeabuzuri in justitie,Adrian Zuckerman,binomul SRI-DNA,CEDO,George Soros,Laura Kovesi  Democrați, republicani, aceeași Mărie cu altă pălărie. Aceeași mizerie strivitor imperialistă, indiferent că ambasador este Klemm sau Zuckerman, că președinte este Obama sau Trump. Jubilația dumneavoastră la aflarea deciziei CEDO privind-o pe Laura Kovesi vă descalfică și vă dezonorează din perspectiva ambelor naționalități. Și ca român, și ca american, ne...Blog politic si polemic