Scorul acestui articol
[Total: 245 voturi. Media: 4.8]

 

Diavolul se hrăneÈ™te din contradicții.  Pentru că Dumnezeu, întruchipând armonia, alege uneori căi de neînțeles care blochează credința. Victoria binelui este o certitudine doar în filmele americane. În viața de zi cu zi răul câÈ™tigă multe dispute È™i provoacă dureroase dezertări.

O contradicție este cea dintre prestația absolut lamentabilă a preÈ™edintelui Iohannis în primii cinci ani de mandat È™i faptul că acum, cu numai patru luni inainte de noile prezidențiale, are de departe prima È™ansă de a fi reales.

A doua contradicție este că el se va bate în turul doi nu cu reprezentantul partidului majoritar ci cu un finalist de retortă. Un specimen scos din eprubetă,  pe care nimeni nu-l cunoaÈ™te, care n-a făcut pentru țară nimic memorabil în scurta lui carieră politică È™i pe care laboratoarele pline de aburi È™i bulbuci ale serviciilor secrete l-au plămădit din e-urile lor artificioase special ca să otrăvească, să abată atenția È™i să dea o identitate umană setei demente de putere a unor oculți ce se cred mesianici.

Ca È™i cu niÈ™te decenii în urmă, când diavolul a împins în ring doi candidați la fel de indezirabili, Ion Iliescu È™i Vadim Tudor, invitându-ne sardonic să alegem… „žresponsabil”, întru „žbinele țării”, să punem È™tampila „žpe cel mai destoinic dintre ei”, tot aÈ™a È™i acum vom avea parte de două personaje recrutate de conclavul împielițaților prin competiție de vulnerabilități, duhnind a zmoală È™i catran È™i care numai cu urechea aplecată la nevoile poporului nu au de gând să stea: Klaus Iohannis È™i Dan Barna.

PSD-ul a fost eliminat, în acest an, din lupta cu È™anse pentru Cotroceni. Cum se observă recent, în epoca imediat post „“ Dragnea, densitatea de infiltrați în acest partid s-a dovedit a fi peste orice închipuire. Doamnei Dăncilă i se întreține încă iluzia de independență, de acceptare internă, de coagulator unic al partidului în vederea marii bătălii, dar prezența sforarilor È™i a sforilor care o zmucesc de mâini È™i de picioare este neîntrerupt trădată de fapte. Frontul rezistenței la abuzurile lui Iohannis a fost închis în condiții de capitulare, eliberarea justiției de binom È™i de inchizitorii ei interni nu mai preocupă pe nimeni; se aÈ™terne peste țară, cu fiecare zi ce trece, o somnolență pesedistă de urs căzut în hibernare.

Cum să alegi între Iohannis È™i Barna? Între Tândală È™i manechinul SRI? Cum să mai crezi în democrație, independență È™i patriotism cu aceste două caricaturi desprinse parcă din benzile colorate despre avataruri?

Părem o țară damnată. Alunecăm din rău în mai rău. După Iliescu, Băsescu! După Băsescu, Iohannis! După Iohannis, Dracu”™ deghizat! Doar că i se văd de la o poÈ™tă È™i copitele È™i pleasna cozii.

Oare nu le e clar, chiar È™i celor cu IQ de două cifre, că pe Dan Barna scrie „žPatria a priori”, adică făcătura stupid – gongorică È™i propagandistică aleasă ca motto de SRI, când corect ar fi fost, È™i pentru țară È™i pentru limba latină, „žPatria ante omnia”? Și un candidat cu adevărat pentru țară?

Pe ei nu-i interesează însă binele È™i corectul. Pe ei îi interesează pulanul puterii. Căci asta trebuie să vedem în acest Dan Barna: un afrodit umflat artificial din spuma (de oase) a SRI, un pulan erectizat cu pompa pentru coitusul electoral ce va fi în decembrie 2019.

Triumful diavolului!

Nu ne rămâne decât să căutăm părțile bune din această farsă. Și invățăturile care să ne întărească pentru viitor.

Isus Hristos a intuit că în astfel de izbânzi ale răului vor fi unii mai slabi ce se vor lăsa ademeniți. Și s-a adresat acestora astfel: „žDuceți-vă de la Mine în iadul cel veșnic”!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/07/iad.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/07/iad-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialebinomul SRI-DNA,Dan Barna,Diavolul,Klaus Iohannis,Patria a priori,rai si iad  Diavolul se hrăneÈ™te din contradicții.  Pentru că Dumnezeu, întruchipând armonia, alege uneori căi de neînțeles care blochează credința. Victoria binelui este o certitudine doar în filmele americane. În viața de zi cu zi răul câÈ™tigă multe dispute È™i provoacă dureroase dezertări. O contradicție este cea dintre prestația absolut lamentabilă a...Blog politic si polemic