Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Doamna Monica Macovei  a ieșit la rampă. Probabil împinsă din culise de îndemnul adresat de Traian Băsescu greilor din PDL. Două interviuri  la distanță de două zile: cu Emil Hurezeanu și cu Robert Turcescu.

Marea calitate a doamnei Macovei este că știe să tacă. Această calitate se dovedește și mai prețioasă  atunci când doamna Macovei începe să vorbească.  Domnia sa grăiește încet, liniar, subiectiv și previzibil. Are principii care au făcut-o celebră, așa că le afirmă cu orice prilej, fie că este sau nu cazul. Are și preferințe politice, tot mai în contradicție cu principiile, dar ce contează, domnia sa joacă partitura intransigenței.

-          Dacă excluderea din PDL a lui Cristian Preda se va confirma, veți părăsi și dumneavoastră partidul? Către ce partid vă veți indrepta?

-          Eu sper să nu fie exclus dar, dacă va fi, am în vedere și opțiunea asta. Oricum, nu mă voi duce la USL (râde cu subânțeles. Iată că MM știe să și râdă!).

„Dar unde vă veți duce, stimată doamnă? – aș întreba-o. La UNPR? Excelentă redresare! Ori, poate, la UDMR? Desigur că și PP-DD ar fi o alegere potrivită. Ați avea șansa să-l cunoașteți acolo pe Ogică”.

-          Dacă MRU ar constitui o mișcare politică, ar fi posibil să-l urmez.

Am înțeles. Deci, cu lumea bună. Dar curiozitatea mea ar fi stârnită din nou: ” Așadar în continuare colegă cu doamna Udrea și cu domnul Oltean!  Ambii s-au raliat deja ideii, au susținut-o public, ca un fel de membrii co-fondatori”¦ Aș putea spune chiar că v-au cam luat-o înainte.”

-          Cei care trădează PDL și trec la USL o fac de frica dosarelor pe care le au. Speră ca astfel să se salveze.

Și eu care credeam că de frica dosarelor oamenii rămân în PDL, nu pleacă. Până la urmă puterea (din care face parte și jusția, pe care văd că o iubiți, dar cu asprime) este deținută de Putere, nu de Opoziție.

„¦

Aș putea continua așa până mâine. Monica Macovei este contradictorie, fermă, iubește sentințele și, în taină, deși nu mai e un secret pentru nimeni, îl iubește pe justițiarul de la Cotroceni. Deși (dar nu vreau să vorbesc cu păcat) parcă am zărit o înmugurire de nouă și perversă afecțiune când aducea vorba de mândrul nostru prim – ministru.

Din păcate pentru ei, atât Monica Macovei cât și Mihai Răzvan Ungureanu sunt doar doi intelectuali de serviciu, cu un șef care-i folosește pe post de consumabile. Cu toate calitățile lor, faptul că au ajuns obiecte de higienizare le dăunează prin lipire. După ce alegerile vor trage apa, singura lor consolare va fi că împărtășesc o soartă de președinte.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Cristian Preda,Emil Hurezeanu,Monica Macovei,Ogica,PDL,PP-DD,Robert Turcescu,UDMR,UNPRDoamna Monica Macovei  a ieșit la rampă. Probabil împinsă din culise de îndemnul adresat de Traian Băsescu greilor din PDL. Două interviuri  la distanță de două zile: cu Emil Hurezeanu și cu Robert Turcescu. Marea calitate a doamnei Macovei este că știe să tacă. Această calitate se dovedește și mai...Blog politic si polemic