Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

Către toți cei care pot și doresc să facă  o faptă bună acum, în săptămâna dintre Florii și Paște:

Am primit din partea doamnei  Gabriela Dumitru următorul mesaj:

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Cine intenționează să o sprijine pe doamna Dumitru rog să o contacteze direct.

Contele de Saint GermainEditorialeGabriela Dumitru,mesaj umanitar  Către toți cei care pot și doresc să facă  o faptă bună acum, în săptămâna dintre Florii și Paște: Am primit din partea doamnei  Gabriela Dumitru următorul mesaj: Buna ziua, Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe...Blog politic si polemic