Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ei ar dori cam aşa: Băsescu să folosească în continuare arsenalul securistic prin care s-a consacrat (ascultări ilegale, dosare inventate adversarilor politici, cumpărare de parlamentari, folosirea instituţiilor ca armă politică, intimidare, şantaj etc.), iar Ponta, pentru că l-a criticat pe Băsescu pentru toate astea, să-i opună doar mijloace curate. Adică să se lase ucis înainte de a apuca să facă, măcar, prima eschivă.

Ei ar dori să uităm cu toţii cum au sărit la bătaie fizic, în Parlament, onorabilii pedelişti, ca să schimbe un judecător votat pentru Curtea Constituţională care nu le convenea şi ca să-şi impună cu forţa, abuziv, omul lor. Care, iată, în aceste zile încrâncenate, îşi dovedeşte din plin rolul.

Ei ar dori să credem că ceea ce a controlat camarila băsesciană până mai ieri şi, parţial, încă mai controlează (TVR, ICR, MO, CATCU, CC, CNA, PNA, ANI,  s.a.)  nu a fost folosit politic şi, de aceea, Ponta face un abuz încercând să schimbe polaritatea.

Ei ar dori ca în acest război pe care-l duce Traian Băsescu cu ţara şi pe care acum, de când cu Bruxelles-ul, l-a escaladat la cote inimaginabile, Victor Ponta să se comporte ca pe timp de pace. Să nu se apere, să nu contraatace, să răspundă la toate atacurile sub centură ale preşedintelui privind doar, implorator şi pasiv, spre arbitri.

Ei ar dori, în general, să fie lăsati să ne prostească şi să ne înşele ca şi până acum.

Au declanşat un adevărat linşaj mediatic când guvernul Ungureanu a căzut prin trădarea trădătorilor. Dar le-a convenit din plin şi au considerat o dovadă de genial machiaverlâc politic când Băsescu a răsturnat cinic voinţa populară exprimată la urne, cumpărându-i / şantajându-i pe aceiaşi.

Sunt atât de supăraţi că li s-a luat comisia care judecă plagiatele. Doar contau pe ea în scenariul cu “naivul” Ponta. De ce să nu decidă “purul” Mircea Miclea, servant în trupa de asalt a preşedintelui, şi să decidă altul care poate nu va mai fi la fel de dispus să le facă jocurile murdare?

Era bine să aibă Curtea Constituţională la ordin şi să-i ordone să dea, în 24 de ore, 2 decizii în favoarea preşedintelui.  N-a mai fost însă bine că li s-a luat Monitorul Oficial, zădărnicindu-li-se astfel desăvârşirea mişculaţiei.

N-au protestat deloc când TVR era condus de domnul Lăzescu şi acesta dădea, pe bani grei, emisiuni naţionale întregii găşti de propagandişti portocalii. S-au făcut însă foc atunci când Ponta le-a stricat muşuroiul.

Este bine că DNA se sesizează instant la ordinara presiune politică a Monicăi Macovei de a-i cerceta penal pe medici. Nu este însă bine că Avocatul Poporului şi Uniunea Medicilor şi ziariştii, protestează. Sunt acuzaţi că vor să influenţeze justiţia şi, prin extensie, că guvernarea Ponta pune în primejdie statul de drept.

Aproape că mi se face greaţă de aceşti “principiali”, năuciţi că tocmai lor li se poate întâmpla aşa ceva, ceva ce rezervaseră doar inamicilor, unii manifestându-se cu schelălăituri etice chiar pe acest blog.

Stimabililor, omul vostru a declanşat războiul, şi nu de ieri de azi. Aşadar nu pretindeţi adversarilor, cu neruşinare, să folosească mijloace de timp de pace când se trage în ei din toate direcţiile.

Instaurarea normalităţii după care plângeţi acum, şi pe care cu toţii o dorim, se va face (sau ar trebui să se facă) după ce războiul se va sfârşi, după ce principalul (dacă nu singurul) animator al acestui război va fi scos pe tuşa politicii.

Până atunci vigilenţa şi forţa de contrareacţie la toate  capcanele şi diversiunile Cotrocenilor trebuie să primeze.  Şi se pare că Victor Ponta şi-a studiat bine adversarul pentru că, deocamdată, rezistă.

A la guerre comme à la guerre!

Contele de Saint GermainEditorialeANI,Avocatul poporului,Basescu,CATCU,CC,CNA,ICR,Mircea Miclea,MO,Monica Macovei,Monitorul Oficial,PNA,Ponta,TVR,Uniunea Medicilor.Ei ar dori cam aşa: Băsescu să folosească în continuare arsenalul securistic prin care s-a consacrat (ascultări ilegale, dosare inventate adversarilor politici, cumpărare de parlamentari, folosirea instituţiilor ca armă politică, intimidare, şantaj etc.), iar Ponta, pentru că l-a criticat pe Băsescu pentru toate astea, să-i opună doar mijloace curate....Blog politic si polemic