Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Sunt multe lucruri care-ți pot întoarce stomacul pe dos: frica, tangajul, beția, duhoarea…
Greața de dulce este însă mai rea și mai perversă decât toate. Ca ura de iubire.
Diabetici, păziți-vă de Gabriel Liiceanu, de lingușirile sale hipercalorice. Nu-i priviți zâmbetul mieros de la primirea decorației din mâinile lui Băsescu. Sau, dacă-l priviți, stați cu insulina pregătită. Șocul poate fi anafilactic până la comă, mai ales dacă auziți și mulțumirile rostite de filozof, prelinse ca un zahăr ars peste un idol de putregai, mustind de sirop de muste mai ceva ca baclavalele ținute la soare.
După acest solo-limbă, prezentat de unul dintre cei mai băloși adulatori, cu buzele lucind de unturile înfulecării la buci de dictator, îți vine să introduci (metaforic, desigur) pedepse musulmane: tăieri de părți moi și lapidări în piața de peste.
Așa cum Traian Băsescu compromite, prin simpla lui alăturare, orice inițiativă pe care o susține, și Gabriel Liiceanu a ajuns să scârbească, prin simpla lui apariție publică, orice român cu instinctul silei de jeg și orice intelectual neatârnat de Băsescu.
Nu e totuși cam mult, chiar pentru un iconar al iadului, să afirme că o bună parte a intelectualității române s-a recunoscut, cu valorile ei, în activitățile lui Traian Băsescu? Adică, valorile unei bune părți a intelectualității române să fie minciuna, șantajul, răzbunarea, grobianismul?
Cei care caută în lecturi și ambiții doar sprijin pentru egoismul lor se văd imediat: lingușitori, oportuniști, lași, demagogi.
Într-un cuvânt, liiceni!

Contele de Saint GermainEditorialediabetic,filozof,Gabriel Liiceanu,greata,lingusireSunt multe lucruri care-ți pot întoarce stomacul pe dos: frica, tangajul, beția, duhoarea... Greața de dulce este însă mai rea și mai perversă decât toate. Ca ura de iubire. Diabetici, păziți-vă de Gabriel Liiceanu, de lingușirile sale hipercalorice. Nu-i priviți zâmbetul mieros de la primirea decorației din mâinile lui Băsescu. Sau,...Blog politic si polemic