Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Sunt multe lucruri care-ţi pot întoarce stomacul pe dos: frica, tangajul, beţia, duhoarea…
Greaţa de dulce este însă mai rea şi mai perversă decât toate. Ca ura de iubire.
Diabetici, păziţi-vă de Gabriel Liiceanu, de linguşirile sale hipercalorice. Nu-i priviţi zâmbetul mieros de la primirea decoraţiei din mâinile lui Băsescu. Sau, dacă-l priviţi, staţi cu insulina pregătită. Şocul poate fi anafilactic până la comă, mai ales dacă auziţi şi mulţumirile rostite de filozof, prelinse ca un zahăr ars peste un idol de putregai, mustind de sirop de muste mai ceva ca baclavalele ţinute la soare.
După acest solo-limbă, prezentat de unul dintre cei mai băloşi adulatori, cu buzele lucind de unturile înfulecării la buci de dictator, îţi vine să introduci (metaforic, desigur) pedepse musulmane: tăieri de părţi moi şi lapidări în piaţa de peste.
Aşa cum Traian Băsescu compromite, prin simpla lui alăturare, orice iniţiativă pe care o susţine, şi Gabriel Liiceanu a ajuns să scârbească, prin simpla lui apariţie publică, orice român cu instinctul silei de jeg şi orice intelectual neatârnat de Băsescu.
Nu e totuşi cam mult, chiar pentru un iconar al iadului, să afirme că o bună parte a intelectualităţii române s-a recunoscut, cu valorile ei, în activităţile lui Traian Băsescu? Adică, valorile unei bune părţi a intelectualităţii române să fie minciuna, şantajul, răzbunarea, grobianismul?
Cei care caută în lecturi şi ambiţii doar sprijin pentru egoismul lor se văd imediat: linguşitori, oportunişti, laşi, demagogi.
Într-un cuvânt, liiceni!

Contele de Saint GermainEditorialediabetic,filozof,Gabriel Liiceanu,greata,lingusireSunt multe lucruri care-ţi pot întoarce stomacul pe dos: frica, tangajul, beţia, duhoarea... Greaţa de dulce este însă mai rea şi mai perversă decât toate. Ca ura de iubire. Diabetici, păziţi-vă de Gabriel Liiceanu, de linguşirile sale hipercalorice. Nu-i priviţi zâmbetul mieros de la primirea decoraţiei din mâinile lui Băsescu. Sau,...Blog politic si polemic