Scorul acestui articol
[Total: 1114 voturi. Media: 4.9]

 

Se fac numiri de È™efi supremi la parchete. Ä‚sta e un eveniment mai ceva decât alegerile locale sau parlamentare. Căci procurorii pot face să dispară aleÈ™i, dar aleÈ™ii nu pot face să dispară procurori.

ÎncleÈ™tările sunt maxime. Nu atât între ei È™i noi, cât intre ei È™i ei. Noi, alegătorii obiÈ™nuiți, nu-i mai îngrijorăm. Votul nostru prin tabletele lor devine votul lor.

Este momentul ideal pentru actele de vitejie ale oportuniÈ™tior. Să se remarce! Să-i vadă È™efu”™! Să-i simtă în stare de orice pentru el! Căci competiția nu este despre „žcel mai bun” ci despre „žcel mai aservit”. Iar în cazul ariviÈ™tilor din justiție aservire înseamnă ticăloÈ™ie întru parvenire. Doar că asta trebuie demonstrată prin fapte. Murdare, penale, nu contează! Dovezi să fie! AÈ™a se explică niÈ™te inexplicabile recente.

De când liberalii sunt la putere s-a pornit avalanÈ™a rezolvării interimatelor. Numiri cheie evitate de preÈ™edinte luni bune, chiar ani, sunt acum pe drumul finalizării, în marÈ™ forțat. Cătălin Predoiu s-a hotărât în mai puțin de o săptămână pe cine să propună. Avem, prin propunerile lui, arătătorul lui Klaus Iohannis punându-È™i amprenta pe niÈ™te figuri preferate. Miră pe cineva?

Doar că Gabriela Scutea È™i Georgiana Hosu, propunerile lui Iohannis (prin Predoiu) pentru È™efia Parchetului General, respectiv pentru È™efia DIICOT, au primit aviz negativ de la magistrații din CSM.

Ce să însemne asta? Că Iohannis, tătucul sistemului, este contrat chiar din sistem? Până la urmă grupul de procurori haÈ™tagiÈ™ti din CSM în ce tabără joacă?

După toate aparențele, respectivii joacă în tabăra Kovesi – Coldea! Care, subteran dar temeinic, face tot ce-i stă în putință să nu-l scape pe preÈ™edinte de sub control.

Oricine e cât de cât atent la miÈ™cările (destul de stângace, totuÈ™i) din politica noastră internă, a putut constata în ultima vreme o revigorare a vânzoleliii în justiție, o reactivare a cătuÈ™iadei ca armă politică unidirecționată, după modelul brevetat de Laura Kovesi.

Au fost citați cu mare tam-tam la DNA  MeleÈ™canu È™i Tăriceanu, deputatul PSD Mircea Drăghici a fost trimis în judecată acum 3 zile de DNA pentru delapidare, la Arad un întreg lot de lideri PSD, dintre care 3 deputați, au primit la solicitarea DNA TimiÈ™oara arest la domiciliu, È™i exemplele ar putea continua. Toate în ultima vreme, de când atleții noÈ™tri în ale dreptului au inceput sprintul final pentru ciolan. Și toate împotriva ciumei roÈ™ii.

Asaltul împotriva PSD a culminat ieri, după săptămâni de pregătiri È™i tentative, cu ridicarea È™i arestarea preventivă a unui mare corupt, doctorul Beuran.

Nu sunt acestea fapte de vitejie menite a transforma peste noapte caporali în generali? Nu vedeți scena ca pe o potemkinadă de impresionat haÈ™tagiÈ™ti? Infiltrare în mijlocul colcăielii pesediste, sabia scoasă temerar din teacă, piruete cu lama ei la nivelul jugularei duÈ™manilor È™i un cerc de lumină justițiaristă, cu leÈ™uri decapitate  înroÈ™ind apoi pământul, spărgând tenebrele spre a celebra izbânda.

Dar galoanele se câÈ™tigă È™i invers. Iertând, uitând, amânând.

Vede cineva vreun liberal corupționând È™i fiind târât pentru asta,  cu presă È™i în aplauze europene, pe la DNA sau DIICOT? Nuuu! Ai lor sunt puri ca apa distilată.

S-a mai suflat vreo vorbă despre ingineriile cu bani negri de campanie primiți în conturi personale de NicuÈ™or Dan È™i de cei din preajma sa? Ori despre euroii din fonduri europene sifonați de Dan Barna către rude È™i apropiați?

Pe actualul ministru al sănătății l-a inculpat cumva DNA pentru fals în declarații, conflict de interese, incompatibilitate?

Dar pe membrii guvernului galben, care au aprobat intr-o È™edința de pomină documente legislative ce nu aveau avizele È™i aprobările obligatorii unor astfel de demersuri?

Să mai amintesc È™i despre clasarea dosarului familiei Iohannis despre casele dobândite prin fals È™i uz de fals? Sau devin pleonastic?

Asta e: justiție ciumă – mumă…

Cazul doctorului Beuran rămăsese ultimul caz de corupție nerezolvat de procurorii noÈ™tri zeloÈ™i. În rest răseseră totul. Nu le-a scăpat nimic. Devalizările de milioane de euro pot să mai aÈ™tepte.

Ce rușine!

Criminali, violatori, traficanți, polițiÈ™ti complici cu clanurile interlope pot fi judecați în libertate. Doctorul Beuran, nu! El e un pericol public. Salvează vieți, deci la beci!

Vă întrebați dece vor să-l distrugă? Dece se tem atât de mult de el?

Păi vă dau eu o explicație: omul l-a salvat pe Adrian Năstase, omul a salvat-o pe dna. doctor Monica Pop, omul e vinovat că sunt încă în viață o mulțime dintre cei la care domnul Iohannis È™i gaÈ™ca lui fac alergie.

V-ați gândit vreo clipă ce s-ar întâmpla dacă, mâine, Liviu Dragnea ar trebuie operat de urgență pentru ceva la care doar Beuran se pricepe? Ei bine, procurorii s-au gândit!

Iată cum statul de drept al lui Iohannis apără cu devotament È™i sacrificii România de corupție È™i corupți.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Beuran.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Beuran-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialearest preventiv,Beuran arestat,DIICOT,DNA,DNA instrument politic,numiri procurori parchete,statul de drept  Se fac numiri de È™efi supremi la parchete. Ä‚sta e un eveniment mai ceva decât alegerile locale sau parlamentare. Căci procurorii pot face să dispară aleÈ™i, dar aleÈ™ii nu pot face să dispară procurori. ÎncleÈ™tările sunt maxime. Nu atât între ei È™i noi, cât intre ei È™i ei. Noi, alegătorii...Blog politic si polemic