Scorul acestui articol
[Total: 1114 voturi. Media: 4.9]

 

Se fac numiri de șefi supremi la parchete. Ăsta e un eveniment mai ceva decât alegerile locale sau parlamentare. Căci procurorii pot face să dispară aleși, dar aleșii nu pot face să dispară procurori.

Încleștările sunt maxime. Nu atât între ei și noi, cât intre ei și ei. Noi, alegătorii obișnuiți, nu-i mai îngrijorăm. Votul nostru prin tabletele lor devine votul lor.

Este momentul ideal pentru actele de vitejie ale oportuniștior. Să se remarce! Să-i vadă șefu’! Să-i simtă în stare de orice pentru el! Căci competiția nu este despre „cel mai bun” ci despre „cel mai aservit”. Iar în cazul ariviștilor din justiție aservire înseamnă ticăloșie întru parvenire. Doar că asta trebuie demonstrată prin fapte. Murdare, penale, nu contează! Dovezi să fie! Așa se explică niște inexplicabile recente.

De când liberalii sunt la putere s-a pornit avalanșa rezolvării interimatelor. Numiri cheie evitate de președinte luni bune, chiar ani, sunt acum pe drumul finalizării, în marș forțat. Cătălin Predoiu s-a hotărât în mai puțin de o săptămână pe cine să propună. Avem, prin propunerile lui, arătătorul lui Klaus Iohannis punându-și amprenta pe niște figuri preferate. Miră pe cineva?

Doar că Gabriela Scutea și Georgiana Hosu, propunerile lui Iohannis (prin Predoiu) pentru șefia Parchetului General, respectiv pentru șefia DIICOT, au primit aviz negativ de la magistrații din CSM.

Ce să însemne asta? Că Iohannis, tătucul sistemului, este contrat chiar din sistem? Până la urmă grupul de procurori haștagiști din CSM în ce tabără joacă?

După toate aparențele, respectivii joacă în tabăra Kovesi – Coldea! Care, subteran dar temeinic, face tot ce-i stă în putință să nu-l scape pe președinte de sub control.

Oricine e cât de cât atent la mișcările (destul de stângace, totuși) din politica noastră internă, a putut constata în ultima vreme o revigorare a vânzoleliii în justiție, o reactivare a cătușiadei ca armă politică unidirecționată, după modelul brevetat de Laura Kovesi.

Au fost citați cu mare tam-tam la DNA  Meleșcanu și Tăriceanu, deputatul PSD Mircea Drăghici a fost trimis în judecată acum 3 zile de DNA pentru delapidare, la Arad un întreg lot de lideri PSD, dintre care 3 deputați, au primit la solicitarea DNA Timișoara arest la domiciliu, și exemplele ar putea continua. Toate în ultima vreme, de când atleții noștri în ale dreptului au inceput sprintul final pentru ciolan. Și toate împotriva ciumei roșii.

Asaltul împotriva PSD a culminat ieri, după săptămâni de pregătiri și tentative, cu ridicarea și arestarea preventivă a unui mare corupt, doctorul Beuran.

Nu sunt acestea fapte de vitejie menite a transforma peste noapte caporali în generali? Nu vedeți scena ca pe o potemkinadă de impresionat haștagiști? Infiltrare în mijlocul colcăielii pesediste, sabia scoasă temerar din teacă, piruete cu lama ei la nivelul jugularei dușmanilor și un cerc de lumină justițiaristă, cu leșuri decapitate  înroșind apoi pământul, spărgând tenebrele spre a celebra izbânda.

Dar galoanele se câștigă și invers. Iertând, uitând, amânând.

Vede cineva vreun liberal corupționând și fiind târât pentru asta,  cu presă și în aplauze europene, pe la DNA sau DIICOT? Nuuu! Ai lor sunt puri ca apa distilată.

S-a mai suflat vreo vorbă despre ingineriile cu bani negri de campanie primiți în conturi personale de Nicușor Dan și de cei din preajma sa? Ori despre euroii din fonduri europene sifonați de Dan Barna către rude și apropiați?

Pe actualul ministru al sănătății l-a inculpat cumva DNA pentru fals în declarații, conflict de interese, incompatibilitate?

Dar pe membrii guvernului galben, care au aprobat intr-o ședința de pomină documente legislative ce nu aveau avizele și aprobările obligatorii unor astfel de demersuri?

Să mai amintesc și despre clasarea dosarului familiei Iohannis despre casele dobândite prin fals și uz de fals? Sau devin pleonastic?

Asta e: justiție ciumă – mumă…

Cazul doctorului Beuran rămăsese ultimul caz de corupție nerezolvat de procurorii noștri zeloși. În rest răseseră totul. Nu le-a scăpat nimic. Devalizările de milioane de euro pot să mai aștepte.

Ce rușine!

Criminali, violatori, traficanți, polițiști complici cu clanurile interlope pot fi judecați în libertate. Doctorul Beuran, nu! El e un pericol public. Salvează vieți, deci la beci!

Vă întrebați dece vor să-l distrugă? Dece se tem atât de mult de el?

Păi vă dau eu o explicație: omul l-a salvat pe Adrian Năstase, omul a salvat-o pe dna. doctor Monica Pop, omul e vinovat că sunt încă în viață o mulțime dintre cei la care domnul Iohannis și gașca lui fac alergie.

V-ați gândit vreo clipă ce s-ar întâmpla dacă, mâine, Liviu Dragnea ar trebuie operat de urgență pentru ceva la care doar Beuran se pricepe? Ei bine, procurorii s-au gândit!

Iată cum statul de drept al lui Iohannis apără cu devotament și sacrificii România de corupție și corupți.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Beuran.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Beuran-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialearest preventiv,Beuran arestat,DIICOT,DNA,DNA instrument politic,numiri procurori parchete,statul de drept  Se fac numiri de șefi supremi la parchete. Ăsta e un eveniment mai ceva decât alegerile locale sau parlamentare. Căci procurorii pot face să dispară aleși, dar aleșii nu pot face să dispară procurori. Încleștările sunt maxime. Nu atât între ei și noi, cât intre ei și ei. Noi, alegătorii...Blog politic si polemic