Scorul acestui articol
[Total: 346 voturi. Media: 4.9]

 

Ura e ca un alcool prost: tâmpește.

Ați auzit de rachiu de găinaț și pufoaică? Credeți că e folclor, nu? Ei bine, reevaluați!

Cel puțin, ăia care beau așa ceva au o scuză. Au băut așa ceva!

Dar domnișoara Mara Mareș, șefa tineretului liberal, ce scuză are când întreabă: „Este dovedit că domnul Beuran chiar salva vieți?”. Dânsa, presupun, funcționează cu combustibili mai digești. Nici nu o doare capul de la găinaț, nici nu a făcut febră de la pufoaică.

Îl avem și pe domnul deputat USR Emanuel Ungureanu. Și domnia sa are accese de ură cu revărsări de tâmpenie cu spume la adresa doctorului Beuran: „Să înfunde pușcăria dacă este vinovat”! Câtă noblețe în setea de dreptate a ungureanului nostru. S-o fi inspirat din Miorița și se crede personaj de baladă?!

Ura e cucoană mare! Se cuibărește în cranii nu îndeajuns mobilate și ține loc de creier. Efecte exterioare, pentru recunoașterea imposturii: tâmpenie în forme mutilante.

Priviți atent la mesagerii extremismului. Chiar dacă nu puteți verifica dacă emană damfuri de găinaț și pufoaică îi puteți identifica după agresivitatea tâmpeniei lor. Ei cred că asta îi profilează ca luptători de care să se țină cont, când, de fapt, îi marchează ca otravă socială.

Da, ura e otravă! Iar un ins devenit sublimat de ură nu mai are nimic uman în el.

Tâmpenie are multe fațete. Cea născută din ură este însă cea mai înfricoșătoare și descalificantă.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Ura.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Ura-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialedoctorul Beuran,Emanuel Ungureanu,Mara Mares,Miorita,rachiu de gainat si pufoaica,tampenie,ura,ura e otrava  Ura e ca un alcool prost: tâmpește. Ați auzit de rachiu de găinaț și pufoaică? Credeți că e folclor, nu? Ei bine, reevaluați! Cel puțin, ăia care beau așa ceva au o scuză. Au băut așa ceva! Dar domnișoara Mara Mareș, șefa tineretului liberal, ce scuză are când întreabă: „Este dovedit că...Blog politic si polemic