Scorul acestui articol
[Total: 346 voturi. Media: 4.9]

 

Ura e ca un alcool prost: tâmpeÈ™te.

Ați auzit de rachiu de găinaț È™i pufoaică? Credeți că e folclor, nu? Ei bine, reevaluați!

Cel puțin, ăia care beau aÈ™a ceva au o scuză. Au băut aÈ™a ceva!

Dar domniÈ™oara Mara MareÈ™, È™efa tineretului liberal, ce scuză are când întreabă: „žEste dovedit că domnul Beuran chiar salva vieți?”. Dânsa, presupun, funcționează cu combustibili mai digeÈ™ti. Nici nu o doare capul de la găinaț, nici nu a făcut febră de la pufoaică.

Îl avem È™i pe domnul deputat USR Emanuel Ungureanu. Și domnia sa are accese de ură cu revărsări de tâmpenie cu spume la adresa doctorului Beuran: „žSă înfunde puÈ™căria dacă este vinovat”! Câtă noblețe în setea de dreptate a ungureanului nostru. S-o fi inspirat din Miorița È™i se crede personaj de baladă?!

Ura e cucoană mare! Se cuibăreÈ™te în cranii nu îndeajuns mobilate È™i ține loc de creier. Efecte exterioare, pentru recunoaÈ™terea imposturii: tâmpenie în forme mutilante.

Priviți atent la mesagerii extremismului. Chiar dacă nu puteți verifica dacă emană damfuri de găinaț È™i pufoaică îi puteți identifica după agresivitatea tâmpeniei lor. Ei cred că asta îi profilează ca luptători de care să se țină cont, când, de fapt, îi marchează ca otravă socială.

Da, ura e otravă! Iar un ins devenit sublimat de ură nu mai are nimic uman în el.

Tâmpenie are multe fațete. Cea născută din ură este însă cea mai înfricoÈ™ătoare È™i descalificantă.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Ura.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Ura-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialedoctorul Beuran,Emanuel Ungureanu,Mara Mares,Miorita,rachiu de gainat si pufoaica,tampenie,ura,ura e otrava  Ura e ca un alcool prost: tâmpeÈ™te. Ați auzit de rachiu de găinaț È™i pufoaică? Credeți că e folclor, nu? Ei bine, reevaluați! Cel puțin, ăia care beau aÈ™a ceva au o scuză. Au băut aÈ™a ceva! Dar domniÈ™oara Mara MareÈ™, È™efa tineretului liberal, ce scuză are când întreabă: 'žEste dovedit că...Blog politic si polemic