Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

În calitatea sa de funcţionar public, vicepreşedinte la Institutul Cultural Român, Mircea Mihăieş ar fi trebuit să se ocupe de cultură şi nu de politică. Cum însă ceea ce îl recomandă pentru cultură este doar o uriaşă impostură, domnia sa putându-se lăuda cel mult cu mutilarea limbii române (fapt pe care l-am  exemplificat în repetate rânduri), a ales politica. Teritoriu ideal pentru propăşirea fanfaronilor. Simţindu-se ca acasă în comportamentele deşucheate ale acestei cloace, s-a dezlănţuit. Nimeni şi nimic nu l-a mai putut opri să se exprime asfixiindu-ne cu halena sa, să-şi exteriorizeze, supurând, tezaurul de gânduri şi sentimente.

Există un preţ pentru prietenii şi conivenţe, de acord. E totuşi greu de înţeles cum scrobeala unor îndreptăţiţi ai altitudinilor selecte, altminteri intransigenţi cu lichelele, permite escamotarea în albul ei a unei astfel de coţofene vopsită în albatros. Cui foloseşte această inserţie olfactivă de pucioasă? Această copită împroşcând cu gudron?

Odată cu preluarea puterii de către USL a început, sper, şi un necesar ritual de exorcizare. Căci nu mai e un secret: atunci când toată lumea simţea iadul pe propria piele (şi a simţit din plin asta în timpul guvernărilor Boc – Ungureanu), insemna că ţara era stăpânită de Satan.

Dorim vindecare şi revenirea la normalitate? Trebuie, înainte de orice, să aprindem ruguri de tămâie. Şi pe unde vedem un smoc de coadă balaoacheşă bătând aerul să-mprăştie tămâia, să descântăm cu necruţare.

După zvârcolirile din ultimile sale articole, e limpede că Mircea Mihăieş s-a înecat cu smirnă.  Un fel de efervescenţă vulcanică îi răscoleşte străfundurile. Deocamdată, prin fisuri îi ţâşnesc doar jeturi sulfuroase. Ancorat de Scaraoţchi de la Cotroceni, necuratul ce-l posedă nu se dă încă dus. E însă doar o problemă de luni, de săptămâni, de zile, până când dedesubturile vor irumpe şi biata carcasă mihăieşeană, eliberată de dejecţia tartarică, se va aşterne ca o cenuşă inertă peste pedepsiţii fără vină studenţi de la Timişoara; blestemaţi să înveţe gramatica limbii engleze de la un român agramat în limba sa maternă.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Boc,Cotroceni,ICR,Mircea Mihaies,Scaraotchi,Timisoara,Ungureanu,USLÎn calitatea sa de funcţionar public, vicepreşedinte la Institutul Cultural Român, Mircea Mihăieş ar fi trebuit să se ocupe de cultură şi nu de politică. Cum însă ceea ce îl recomandă pentru cultură este doar o uriaşă impostură, domnia sa putându-se lăuda cel mult cu mutilarea limbii române (fapt...Blog politic si polemic