Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

În calitatea sa de funcționar public, vicepreședinte la Institutul Cultural Român, Mircea Mihăieș ar fi trebuit să se ocupe de cultură și nu de politică. Cum însă ceea ce îl recomandă pentru cultură este doar o uriașă impostură, domnia sa putându-se lăuda cel mult cu mutilarea limbii române (fapt pe care l-am  exemplificat în repetate rânduri), a ales politica. Teritoriu ideal pentru propășirea fanfaronilor. Simțindu-se ca acasă în comportamentele deșucheate ale acestei cloace, s-a dezlănțuit. Nimeni și nimic nu l-a mai putut opri să se exprime asfixiindu-ne cu halena sa, să-și exteriorizeze, supurând, tezaurul de gânduri și sentimente.

Există un preț pentru prietenii și conivențe, de acord. E totuși greu de înțeles cum scrobeala unor îndreptățiți ai altitudinilor selecte, altminteri intransigenți cu lichelele, permite escamotarea în albul ei a unei astfel de coțofene vopsită în albatros. Cui folosește această inserție olfactivă de pucioasă? Această copită împroșcând cu gudron?

Odată cu preluarea puterii de către USL a început, sper, și un necesar ritual de exorcizare. Căci nu mai e un secret: atunci când toată lumea simțea iadul pe propria piele (și a simțit din plin asta în timpul guvernărilor Boc – Ungureanu), insemna că țara era stăpânită de Satan.

Dorim vindecare și revenirea la normalitate? Trebuie, înainte de orice, să aprindem ruguri de tămâie. Și pe unde vedem un smoc de coadă balaoacheșă bătând aerul să-mprăștie tămâia, să descântăm cu necruțare.

După zvârcolirile din ultimile sale articole, e limpede că Mircea Mihăieș s-a înecat cu smirnă.  Un fel de efervescență vulcanică îi răscolește străfundurile. Deocamdată, prin fisuri îi țâșnesc doar jeturi sulfuroase. Ancorat de Scaraoțchi de la Cotroceni, necuratul ce-l posedă nu se dă încă dus. E însă doar o problemă de luni, de săptămâni, de zile, până când dedesubturile vor irumpe și biata carcasă mihăieșeană, eliberată de dejecția tartarică, se va așterne ca o cenușă inertă peste pedepsiții fără vină studenți de la Timișoara; blestemați să învețe gramatica limbii engleze de la un român agramat în limba sa maternă.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Boc,Cotroceni,ICR,Mircea Mihaies,Scaraotchi,Timisoara,Ungureanu,USLÎn calitatea sa de funcționar public, vicepreședinte la Institutul Cultural Român, Mircea Mihăieș ar fi trebuit să se ocupe de cultură și nu de politică. Cum însă ceea ce îl recomandă pentru cultură este doar o uriașă impostură, domnia sa putându-se lăuda cel mult cu mutilarea limbii române (fapt...Blog politic si polemic