Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost propus si pe forumul editorialului din Dilema Veche al lui Andrei Plesu, editorial intitulat „Proprietatea termenilor”, care poate fi citit accesand linkul http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/proprietatea-termenilor. Dat fiind continutul, vom vedea daca va fi acceptat)

 

MOTTO

-          Luminate învățător!

-          Grăiește scurt și clar!

-          Ochi de Șoim e un criminal. Mi-a siluit nevasta și copila.

-          A omorât pe cineva?

-          Doar ți-am zis”¦

-          Ai zis criminal, nu violator sau pedofil. Nu ai proprietatea termenilor!  „Te faci vinovat de abuz lingvistic”. Marș la temniță, „insuficientule intelectualmente”.

 

 

Cicero spune: „a face pe prostul la momentul potrivit  e cea mai mare înțelepciune”.

Oare, prin acest articol „scăpat”, domnul Pleșu o fi intenționat să ne comunice că e ” momentul potrivit” pentru a-l confirma pe Cicero?  Că, de fapt, sub aparența unei  jenante și neașteptate incontinențe se ascunde  un act de mare înțelepciune?

Ar fi singura sa atenuantă, să fi făcut deliberat „pe”¦ naivul”, atât în cazul Patriciu de săptămâna trecută cât și în cazul Băsescu de acum. Dar chiar și așa, ar mai trebui să-l  și credem.

În rest, totul e dezamăgire și, inevitabil, tăcere.

Contele de Saint GermainEditorialeandrei plesu,Cicero,Dilema Veche,eroare sau defulare,Patriciu,Proprietatea termenilor(Acest comentariu a fost propus si pe forumul editorialului din Dilema Veche al lui Andrei Plesu, editorial intitulat 'Proprietatea termenilor', care poate fi citit accesand linkul http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/proprietatea-termenilor. Dat fiind continutul, vom vedea daca va fi acceptat)   MOTTO -          Luminate învățător! -          Grăiește scurt și clar! -          Ochi de Șoim e un criminal. Mi-a...Blog politic si polemic