Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Tradiția te răsplăteÈ™te. La ce-ai fost bun odată, rămâi. Iată gimnastele. Iată securitatea.
După o practică de 45 de ani pe pielea poporului român, ginitorii, detractorii, turnătorii, torționarii È™i-au creat un renume È™i niÈ™te tehnici de succes care se perpetuează peste generații. Serviciile secrete ale României postrevoluționare au lucrat ani de zile ca niÈ™te spărgătoare de embargou, ca niÈ™te evazioniste de prohibiții, reuÈ™ind să treacă dinspre trecut spre prezent tot felul de metode È™i practici patentate de securitatea lui PleÈ™iță È™i Iulian Vlad, spre a le perfecționa È™i adapta la vremuri noi.
Infiltrați, înregistrări, È™antaj, denunțuri. Iată secretul în patru cuvinte al unei È™coli de succes a dictatului È™i terorii. Valabil È™i atunci, valabil È™i acum.
Cu tupeul pungaÈ™ului È™mecher față cu prostovanul lacom, vechii securiÈ™ti au schimbat doar numele produsului. Acum nu mai servesc partidul unic ci poporul liber. Liber să acceadă la bunăstare dacă se lasă în grija lor patriotică.
Astfel au îmbrobodid preÈ™edinți, partide, electorat.
S-au înmulțit mai ceva ca telefoanele mobile. Ascultă È™i înregistrează tot ce miÈ™că, din toate pozițiile, nu doar satelitar ci È™i ambiental. „žCăzutul pe tehnică” a generat „žsindromul nopților nedormite”.
Nici nu se mai feresc să recunoască că suntem împânziți de ei. Întrebarea corectă nu mai e dacă tot ce spui se află ci câte servicii află, în timp real, ce-ai spus? Și care va fi primul dintre ele care-ți va converti secretele în mandat de aducere?
AÈ™ putea chiar să schițez portretul infiltratului în lumea puterii. Atât de mulți sunt. Mediocri È™i infatuați. TupeiÈ™ti È™i intangibili. Descurcăreți È™i fără scrupule. Cultură subțire, umor gros. MaÈ™ini scumpe, posturi influente.
Spre demonstrație, vă ofer trei exemple. Personaje cu notorietate, aflate în centrul unor incredibile rețele de infractori cu membri È™i fapte dovedite. Ce-i leagă pe toți aceÈ™ti interlopi È™i le dovedeÈ™te apartenența de care pomeneam? Faptul că justiția independentă a lui Coldea È™i Kovesi, a lui Nițu È™i Cazanciuc, a DIICOT È™i DGIPI nu-i atinge nici cu o floare, răsplătindu-i astfel pentru serviciile underground aduse.
Voi începe cu Mitică Dragomir. Zis È™i Corleone. Zis È™i La Brutărie. De ce oare „žzis” astfel? N-are rost să vă mai explic. Toți mafioții din fotbal care în prezent îÈ™i scriu memoriile pe la Jilava sau Poarta Albă luau lumină de la el, îi cereau sfatul È™i binecuvântarea pentru matrapazlâcurile puse la cale, din care îi făceau È™i lui parte. Ei sunt acum la mititica, nea Mitică nu. El e lăsat liber să mai afle, să mai toarne să mai răstoarne. Cum a făcut cu denunțul de È™antaj împotriva directorului de la Antena 3.
Mergem mai sus. Sorin Blejnar. Zis È™i Regina. Zis È™i NaÈ™u”™ Mare. A stat el măcar o zi priponit la preventiv? AÈ™! L-au arătat cu degetul zeci de vameÈ™i, funcționari înalți din subordinea sa i-au descris rețeaua È™i năravurile cu lux de amănunte, secretarul său a fost făcut dispărut mai ceva decât Statuia Libertății sub bagheta lui David Cooperfield. Ce ne dă de înțeles doamna Kovesi? Că sunt mai importante pentru siguranța națională caprele lui Greblă decât sutele de milioane de euro palmate de Blejnar È™i rețeaua lui în beneficiul… Aha! Deci aici e buba! NiÈ™te beneficiari care trebuie protejați.
Am înțeles. Am înțeles dar ne-am È™i prins. Corb la corb nu-È™i scoate ochii. Doar n-o să-l dea în gât securistul Blejnar pe securistul Băsescu.
Și astfel am ajuns la al treilea exemplu, cel mai ilustru. Traian Băsescu. Zis È™i Zeus. Zis È™i Profesorul. Chintesența unui sistem muribund în decembrie 1989, sistem salvat în extremis de Virgil Măgureanu. Care, după mărturia lui Florin Călinescu (pe care nu a dezmințit-o), l-a ales pe Traian Băsescu să devină preÈ™edinte, în 2004, cu sprijinul clandestin al serviciilor secrete din acea vreme.
Prin Traian Băsescu, securitatea comunistă È™i-a atins apogeul de influență È™i ticăloÈ™ie post decembristă. Să faci, dintr-un astfel de om, fără niciun Dumnezeu, nu doar PreÈ™edintele României dar È™i NaÈ™ul corupției instituționalizate, asta da performanță de structură ocultă. O performanță care, ca la săriturile cu schiurile, obligă la coborârea barei de start dacă se doreÈ™te evitarea unei nenorociri.
Probabil că ăsta va fi ghinionul lui Traian Băsescu. Faptul că a depăÈ™it chiar È™i limitele de ticăloÈ™ie ale unei instituții cu trecut atât de ticălos.
Rămâne de văzut dacă aceÈ™ti dubioÈ™i nebuni ai marilor servicii, pe care eu i-am amintit mai sus, vor fi sprijiniți până la capăt de uranienii lor tătuci sau vor fi dați de aceÈ™tia Tartarului, spre scutirea poporului de niÈ™te figuri atât de nefaste.

Contele de Saint GermainEditorialeCazanciuc,Codruta Kovesi,Corleone,David Cooperfield,DGIPI,DIICOT,Florian Coldea,Florin Calinescu,Iulian Vlad,Jilava,La Brutarie,Mitica Dragomir,Nasu Mare,Plesita,Poarta Alba,procurorul Nitu,Regina,securitatea,Sorin Blejnar,Statuia Libertatii,tartar,Toni Grebla,Virgil Magureanu,ZEUSTradiția te răsplăteÈ™te. La ce-ai fost bun odată, rămâi. Iată gimnastele. Iată securitatea. După o practică de 45 de ani pe pielea poporului român, ginitorii, detractorii, turnătorii, torționarii È™i-au creat un renume È™i niÈ™te tehnici de succes care se perpetuează peste generații. Serviciile secrete ale României postrevoluționare au lucrat ani...Blog politic si polemic