Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Vlad Stoicescu intitulat “Baconschi este de pe Lună, Băsescu – de pe Marte”, ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/baconschi-este-de-pe-luna-basescu-de-pe-marte-916536.html )

Mie-mi place  ultima formulă scoasă la produs de domnul Băsescu, asta cu discriminarea.

Dânsul tot inventează scuze pentru ceea ce nu e în stare să facă. Ştie că sunt mulţi fermecaţi de şarmul său, ce-l privesc cu păgână fascinaţie şi-i acceptă orice experiment justificativ, oricât de distrofic, doar pentru că e emanaţia lui.

Priviţi doar pe forumul de azi şi veţi vedea ce reacţii inteligente, calme şi argumentate au fanii domnului Băsescu la un articol radiografiind obiectiv competenţele sublime în materie de politică externă ale idolului lor.

Ciuda acestor găgăuţi vine din descoperirea faptului că imaginaţia şi iuţeala de mână în materie de cacialmale ale preşedintelui nu funcţionează şi peste hotare. Nemţii şi franţuzii au înghiţit ce-au înghiţit panglicile de la Bucureşti, ba amuzaţi de ce circari putem fi, ba sastisiţi de-atâta gestică găunoasă, până când au înţeles că, de fapt, sunt cam luaţi de papagali. Şi-atunci au lovit cu mănuşa de două ori peste obraz, ca-n filmele de capă şi spadă, întorcându-ne spatele şi aşteptând martori.

Deci suntem discriminaţi. Să aprofundăm : nu este cumva această încadrare o formă de a ne autoincrimina? De a recunoaşte cât de particulari în rău suntem? Ce colectivităţi mai cunoaştem discriminate în lumea modernă? Îmi vin rapid în minte două: ţiganii şi homosexualii. Aha… Suntem într-o companie aleasă. Oare cam ca pe ăştia ne văd partenerii noştri din UE? Atunci stăm bine. Bine de tot. Şi ne mai şi fălim cu asta.

Mi se pare că domnul Vlad Stoicescu încearcă să scrie ceea ce gândeşte şi crede. Lucru de apreciat. Când a ieşit de bine pentru portocalii, era ovaţionat de cei care astăzi îl împroaşcă cu secreţiile fanatismului lor. Azi, din păcate pentru aceştia, au primit la desert nişte ceai hepatic şi scuipă de mama focului. Să zică merci că poate scapă de ciroză.

Aşa-i viaţa! Până şi zeii din Olimp au apusul lor.

Contele de Saint GermainPolemiceBaconschi,Basescu,discriminare Schengen,Vlad Stoicescu(Acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Vlad Stoicescu intitulat 'Baconschi este de pe Lună, Băsescu - de pe Marte', ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/baconschi-este-de-pe-luna-basescu-de-pe-marte-916536.html ) Mie-mi place  ultima formulă scoasă la produs de domnul Băsescu, asta cu discriminarea. Dânsul tot inventează scuze pentru ceea...Blog politic si polemic