Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Vlad Stoicescu intitulat „Baconschi este de pe Lună, Băsescu – de pe Marte”, ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/baconschi-este-de-pe-luna-basescu-de-pe-marte-916536.html )

Mie-mi place  ultima formulă scoasă la produs de domnul Băsescu, asta cu discriminarea.

Dânsul tot inventează scuze pentru ceea ce nu e în stare să facă. Știe că sunt mulți fermecați de șarmul său, ce-l privesc cu păgână fascinație și-i acceptă orice experiment justificativ, oricât de distrofic, doar pentru că e emanația lui.

Priviți doar pe forumul de azi și veți vedea ce reacții inteligente, calme și argumentate au fanii domnului Băsescu la un articol radiografiind obiectiv competențele sublime în materie de politică externă ale idolului lor.

Ciuda acestor găgăuți vine din descoperirea faptului că imaginația și iuțeala de mână în materie de cacialmale ale președintelui nu funcționează și peste hotare. Nemții și franțuzii au înghițit ce-au înghițit panglicile de la București, ba amuzați de ce circari putem fi, ba sastisiți de-atâta gestică găunoasă, până când au înțeles că, de fapt, sunt cam luați de papagali. Și-atunci au lovit cu mănușa de două ori peste obraz, ca-n filmele de capă și spadă, întorcându-ne spatele și așteptând martori.

Deci suntem discriminați. Să aprofundăm : nu este cumva această încadrare o formă de a ne autoincrimina? De a recunoaște cât de particulari în rău suntem? Ce colectivități mai cunoaștem discriminate în lumea modernă? Îmi vin rapid în minte două: țiganii și homosexualii. Aha… Suntem într-o companie aleasă. Oare cam ca pe ăștia ne văd partenerii noștri din UE? Atunci stăm bine. Bine de tot. Și ne mai și fălim cu asta.

Mi se pare că domnul Vlad Stoicescu încearcă să scrie ceea ce gândește și crede. Lucru de apreciat. Când a ieșit de bine pentru portocalii, era ovaționat de cei care astăzi îl împroașcă cu secrețiile fanatismului lor. Azi, din păcate pentru aceștia, au primit la desert niște ceai hepatic și scuipă de mama focului. Să zică merci că poate scapă de ciroză.

Așa-i viața! Până și zeii din Olimp au apusul lor.

Contele de Saint GermainPolemiceBaconschi,Basescu,discriminare Schengen,Vlad Stoicescu(Acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Vlad Stoicescu intitulat 'Baconschi este de pe Lună, Băsescu - de pe Marte', ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/baconschi-este-de-pe-luna-basescu-de-pe-marte-916536.html ) Mie-mi place  ultima formulă scoasă la produs de domnul Băsescu, asta cu discriminarea. Dânsul tot inventează scuze pentru ceea...Blog politic si polemic