Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Securitatea regimului comunist din România a putut fi atât de odioasă doar sprijinindu-se pe mizeria umană a unui număr imens de conaționali ai noștri. Boala turnătoriei, a delațiunii, a infestat acest popor  ca o molimă, ea manifestându-se nu doar sub presiunea șantajului ori a torturii ci și zgândărită de ceva urcând din străfundurile infernale ale nației, ceva recunoscut cu autoironie în expresia „să moară și capra vecinului”.
Ieri, funestul Mitică Dragomir, acest cancer mai puternic decât toate regimurile și tratamentele, care, periodic, năpârlește, amintindu-ne cine este el cu adevărat, a mai irumpt într-o metastază de mizerie umană turnându-l procurorilor pe cel pe care singur îl numește prietenul său, Sorin Alexandrescu, directorul arestat al Antenelor.
„M-am simțit amenințat” – îi mărturisea el lui Robert Turcescu, roșu în obraji ca un rac fiert și în ochi cu acea sclipire dementă de laș capabil de orice pentru a-și salva pielea.
– Păi bine măi, carcinomule, te-ai simțit amenințat, acum nu te mai simți. Dar om te mai simți? Căci vorbeai despre un prieten. Dacă n-ai fi introdus în jelania ta această noțiune înălțătoare, prieten, pentru care nu ai nicio aptitudine, nici că m-aș fi obosit să confirm și eu ceea ce știe toată lumea despre tine: ce om de caracter ești. Așa însă, mă simt obligat să te stigmatizez cu aceste gânduri, un fel de bulină roșie pentru ruina care ești.
Degeaba aș încerca să-i explic eu acestui parazit fără Dumnezeu și fără scrupule ce înseamnă, cu adevărat,  cuvântul „prieten”.  De aceea mă voi folosi de definiția propusă de unul Aristotel (evident un fotbalist, evident de la Viitorul Scornicești):
„Ce este un prieten? Un singur suflet în două trupuri!”.

Contele de Saint GermainEditorialeAristotel,bulina rosie,cancer,carcinom,metastaza,Mitica Dragomir,mizerie umana,Robert Turcescu,Sorin Alexandrescu,Viitorul ScornicestiSecuritatea regimului comunist din România a putut fi atât de odioasă doar sprijinindu-se pe mizeria umană a unui număr imens de conaționali ai noștri. Boala turnătoriei, a delațiunii, a infestat acest popor  ca o molimă, ea manifestându-se nu doar sub presiunea șantajului ori a torturii ci și zgândărită de...Blog politic si polemic