Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Comentariu postat la articolul lui Mircea Mihăieș din EVZ, 08.nov. 2010 intitulat „Înapoi, înainte marș!”, ce poate fi citit accesând linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-inapoi-inainte-mars-911649.html#comentarii )

Gașca de derbedei asfixiați, cum altfel, a domnului Mihăieș, cu strungăreață-ntre dinți pentru respirație complementară și scuipat la punct fix, dă semne de nervozitate la văzul numelui meu și, mai ales, a comentariilor prin care încerc să-l psihanalizez pe acest personaj încropit din colaje cacofonice care este modelul lor. Nu mai inventivi decât PDL-iștii care luptă cu propriul adulter politic interzicându-se de la vot ca de la întâlnirea față-n față a nevestei cu amanta, nici mai corecți decât Sever Voinescu și Roberta Anastase la un loc, în celebrul număr cu stafiile din Casa Poporului votând legea pensiilor, acești pasageri legați prin cipuri de scaunele unui avion pilotat sinucigaș de un comandant de vapor, s-au gândit mai nou să mă combată folosindu-mi, evident fraudulos, numele.

Cititorii mei sunt prea inteligenți pentru a a mușca la „Maradonele” și „alba „“ neagra” acestor „doxați” discipoli ai „maestrului”. În plus pot verifica postările autentice direct pe blogul meu „conteledesaintgermain.ro” , având astfel ocazia să cunoască și alte episoade ale luptei mele, predominant cu armele ironiei, împotriva imposturii agresive.

Personal, toate șmecheriile de genul celei descrise nu fac altceva decât să îmi dovedească faptul că am dreptate și, mai mult, că am țintă. Mă mobilizează și mă provoacă să scriu și să public mai des.

Contele de Saint GermainEditoriale(Comentariu postat la articolul lui Mircea Mihăieș din EVZ, 08.nov. 2010 intitulat 'Înapoi, înainte marș!', ce poate fi citit accesând linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-inapoi-inainte-mars-911649.html#comentarii ) Gașca de derbedei asfixiați, cum altfel, a domnului Mihăieș, cu strungăreață-ntre dinți pentru respirație complementară și scuipat la punct fix, dă semne de nervozitate la văzul numelui...Blog politic si polemic