Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Comentariu postat la articolul lui Mircea Mihăieş din EVZ, 08.nov. 2010 intitulat “Înapoi, înainte marş!”, ce poate fi citit accesând linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-inapoi-inainte-mars-911649.html#comentarii )

Gaşca de derbedei asfixiaţi, cum altfel, a domnului Mihăieş, cu strungăreaţă-ntre dinţi pentru respiraţie complementară şi scuipat la punct fix, dă semne de nervozitate la văzul numelui meu şi, mai ales, a comentariilor prin care încerc să-l psihanalizez pe acest personaj încropit din colaje cacofonice care este modelul lor. Nu mai inventivi decât PDL-iştii care luptă cu propriul adulter politic interzicându-se de la vot ca de la întâlnirea faţă-n faţă a nevestei cu amanta, nici mai corecţi decât Sever Voinescu şi Roberta Anastase la un loc, în celebrul număr cu stafiile din Casa Poporului votând legea pensiilor, aceşti pasageri legaţi prin cipuri de scaunele unui avion pilotat sinucigaş de un comandant de vapor, s-au gândit mai nou să mă combată folosindu-mi, evident fraudulos, numele.

Cititorii mei sunt prea inteligenţi pentru a a muşca la “Maradonele” şi “alba – neagra” acestor “doxaţi” discipoli ai “maestrului”. În plus pot verifica postările autentice direct pe blogul meu “conteledesaintgermain.ro” , având astfel ocazia să cunoască şi alte episoade ale luptei mele, predominant cu armele ironiei, împotriva imposturii agresive.

Personal, toate şmecheriile de genul celei descrise nu fac altceva decât să îmi dovedească faptul că am dreptate şi, mai mult, că am ţintă. Mă mobilizează şi mă provoacă să scriu şi să public mai des.

Contele de Saint GermainEditoriale(Comentariu postat la articolul lui Mircea Mihăieş din EVZ, 08.nov. 2010 intitulat “Înapoi, înainte marş!”, ce poate fi citit accesând linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-inapoi-inainte-mars-911649.html#comentarii ) Gaşca de derbedei asfixiaţi, cum altfel, a domnului Mihăieş, cu strungăreaţă-ntre dinţi pentru respiraţie complementară şi scuipat la punct fix, dă semne de nervozitate la văzul numelui...Blog politic si polemic