Scorul acestui articol
[Total: 181 voturi. Media: 4.9]

 

Nimeni normal la cap nu poate considera bombardamentele, cutremurele, tsunamiurile calea firească spre reconstrucție. Nici cohorte de demenți puși pe demolat totul în jur nu pot fi considerate reformatoare, slujind binele semenilor.

În marea lor majoritate, exponenții USR „“ PLUS par loviți de strechea dobitoacelor. Au sticliri minerale în priviri și pe fețe rictusuri de posedați fascinați de apocalipsă. Cât despre discursul lor: plat, rece, inchizitorial, opac la contraargumente, instigator.

Să desființăm TVR, să desființăm SIIJ, să sabotăm BOR„! Asta e tot ce ei ne-au putut propune până acum. Pentru că nu sunt în stare să construiască ceva. Pentru că nu au construit niciodată nimic.  Prin tărtăcuță le umblă exclusiv idei utopice și impulsuri revanșarde, care nu au nevoie de proiecte ci doar de umori. Băieții ăștia furioși funcționează ca niște buldozere oarbe, setate pe pilot automat.

Partea bună a venirii lor la putere este că se va accelera dispariția lor. Partea rea e că, atât cât vor guverna, toate pagubele vor cădea în cârca noastră.

Cu un ideolog precum Andrei Caramitru, cu un justițiar precum Stelian Ion, cu un reformator al trecutului precum Vlad Voiculescu trebuie să ne așteptăm la multe reprezentații pe viu de demență administrativă și nu numai.

Aceste spectacole oferite în numele guvernării „de dreapta” vor avea, evident,  și partea lor de joc de lumini și de comic involuntar. Pentru că primii pe care îi vom admira perpelindu-se pe jăraticul gândit pentru ciumații roșii vor fi galbenii peneliștii și crepuscularul lor far de la Cotroceni.

Aproape că mă apucă mila de Klaus Iohannis. Nu și-o fi dat seama sau nu a avut încotro?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/01/comando.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/01/comando-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialecomandoul USR - PLUS,dementa administrativa,demolatori,guvernare de dreapta,ideologul Andrei Caramitru,Vlad Voiculescu  Nimeni normal la cap nu poate considera bombardamentele, cutremurele, tsunamiurile calea firească spre reconstrucție. Nici cohorte de demenți puși pe demolat totul în jur nu pot fi considerate reformatoare, slujind binele semenilor. În marea lor majoritate, exponenții USR '“ PLUS par loviți de strechea dobitoacelor. Au sticliri minerale în priviri...Blog politic si polemic