Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


Cu amuzament îi informez pe cei care îmi urmăresc postările că am atins din nou un cuib de rozătoare, din genul rattus negru, de gunoi.  Deduc asta după chițcăială, foșgăială, apetența pentru sordid și panica agresivă cu care se manifestă la postarea mea de azi.

Noua lor temă de casă: încercarea de a-mi compromite nick-ul, clonându-l.

Partea bună a acestei misiuni de pungășei fomiști este că, împinși de necesitatea de a scrie la un nivel cât de cât gramatical, vor mai pune și ei gheruțele pe-o carte, dar nu s-o roadă ci s-o citească. Astfel există șansa de a-și mai descleia puțin neuronii înțepeniți de neutilizare. Partea proastă (pentru ei) este că nu la fel de ușor cum se tastează o înjurătură se poate exprima corect și convingător o idée. N-a învățat el, Mircea Mihăieș, ditamai profesorul universitar și criticul de artă, să depășească aparențele de mardeiaș de cartier; cum să spere niște bieți bâjbâitori în beznă că vor fi în stare, în câteva zile, să-și electrifice universul.

Evident că cititorii mei fideli vor depista de la primele cuvinte contrafacerile grosolane produse de acești bieți băieți  pedepsiți să lupte prin scris.

Dacă însă va exista, printre cititorii ocazionali, cineva ce ar putea avea îndoieli privind autenticitatea sau nu a unui text semnat Contele de Saint Germain, îl informez că are le dispoziție o metodă foarte simplă de a verifica: accesarea blogului meu, conteledesaintgermain.ro. Va găsi acolo toate textele mele originale și, evident, nu va găsi falsurile produse de clone.

Contele de Saint GermainEditorialul de joiCapcana de sobolani,clone,verificareCu amuzament îi informez pe cei care îmi urmăresc postările că am atins din nou un cuib de rozătoare, din genul rattus negru, de gunoi.  Deduc asta după chițcăială, foșgăială, apetența pentru sordid și panica agresivă cu care se manifestă la postarea mea de azi. Noua lor temă de casă:...Blog politic si polemic