Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


Cu amuzament îi informez pe cei care îmi urmăresc postările că am atins din nou un cuib de rozătoare, din genul rattus negru, de gunoi.  Deduc asta după chiţcăială, foşgăială, apetenţa pentru sordid şi panica agresivă cu care se manifestă la postarea mea de azi.

Noua lor temă de casă: încercarea de a-mi compromite nick-ul, clonându-l.

Partea bună a acestei misiuni de pungăşei fomişti este că, împinşi de necesitatea de a scrie la un nivel cât de cât gramatical, vor mai pune şi ei gheruţele pe-o carte, dar nu s-o roadă ci s-o citească. Astfel există şansa de a-şi mai descleia puţin neuronii înţepeniţi de neutilizare. Partea proastă (pentru ei) este că nu la fel de uşor cum se tastează o înjurătură se poate exprima corect şi convingător o idée. N-a învăţat el, Mircea Mihăieş, ditamai profesorul universitar şi criticul de artă, să depăşească aparenţele de mardeiaş de cartier; cum să spere nişte bieţi bâjbâitori în beznă că vor fi în stare, în câteva zile, să-şi electrifice universul.

Evident că cititorii mei fideli vor depista de la primele cuvinte contrafacerile grosolane produse de aceşti bieţi băieţi  pedepsiţi să lupte prin scris.

Dacă însă va exista, printre cititorii ocazionali, cineva ce ar putea avea îndoieli privind autenticitatea sau nu a unui text semnat Contele de Saint Germain, îl informez că are le dispoziţie o metodă foarte simplă de a verifica: accesarea blogului meu, conteledesaintgermain.ro. Va găsi acolo toate textele mele originale şi, evident, nu va găsi falsurile produse de clone.

Contele de Saint GermainEditorialul de joiCapcana de sobolani,clone,verificareCu amuzament îi informez pe cei care îmi urmăresc postările că am atins din nou un cuib de rozătoare, din genul rattus negru, de gunoi.  Deduc asta după chiţcăială, foşgăială, apetenţa pentru sordid şi panica agresivă cu care se manifestă la postarea mea de azi. Noua lor temă de casă:...Blog politic si polemic