Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

Kelemen Hunor a declarat azi: “Nu răspundem la şantaj sau ameninţari. Nu se construiesc alianţe stabile şi un viitor pe aşa ceva. Dacă ni se spune ori urcaţi în tren ori rămâneţi pe peron, noi nu răspundem”.

Venită de la vârful celui mai şantajist partid din Parlamentul României, o astfel de declaraţie este, ca aroganţă, chiar peste ce ne-au obişnuit Traian Băsescu şi PDL de când au hotărât să nu se mai împiedice, nici măcar pentru salvarea aparenţelor, în prevederile constituţionale care nu le convin.

Iată cum, pe neaşteptate, opoziţiei căzute în amorţeală i se oferă o excelentă şansă de contraatac. Dacă nici acum,  când iredentismul maghiar încurajat de laşitatea Cotrocenilor vrea să deschidă, fără vreo umbră de reacţie din partea Bucureştiului, un fel de Ambasadă a Ţinutului Secuiesc la Bruxelles si când, pe deasupra, cu un tupeu inimaginabil, strigă tot el “şantajiştii”, dacă nici acum, zic, USL-ul în întregul său nu porneşte o campanie nimicitoare la adresa UDMR-ului, înseamnă că merităm,  vorba publicului de resling, să ne calce Băsescu pe gât.

Aşa cum Traian Băsescu, atunci când este în dificultate, apelează la ţinte impopulare ca să dreneze spre ele toată frustrarea electoratului, tot aşa opoziţia actuală trebuie să procedeze, demonizând pe bună dreptate şi fără menajamente practicile UDMR.

Gesturile antinaţionale ale acestui partid, simbolistica acţiunilor sale publice (vezi spânzurarea lui Avram Iancu) înregistrează o recrudescenţă direct proporţională cu laşitatea, unică în istoria modernă a României, a clasei politice conducătoare.

UDMR nu doar trebuie lăsată pe peron. UDMR trebuie lăsată pe un peron pe unde nu vor mai trece nicicând alte trenuri.

Contele de Saint GermainPolemicekelememn hunor,reprezentanta tinutului secuiesc la Bruxelles,santaj,UDMR  Kelemen Hunor a declarat azi: “Nu răspundem la şantaj sau ameninţari. Nu se construiesc alianţe stabile şi un viitor pe aşa ceva. Dacă ni se spune ori urcaţi în tren ori rămâneţi pe peron, noi nu răspundem'. Venită de la vârful celui mai şantajist partid din Parlamentul României, o astfel...Blog politic si polemic