Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

Kelemen Hunor a declarat azi: „Nu răspundem la șantaj sau amenințari. Nu se construiesc alianțe stabile și un viitor pe așa ceva. Dacă ni se spune ori urcați în tren ori rămâneți pe peron, noi nu răspundem”.

Venită de la vârful celui mai șantajist partid din Parlamentul României, o astfel de declarație este, ca aroganță, chiar peste ce ne-au obișnuit Traian Băsescu și PDL de când au hotărât să nu se mai împiedice, nici măcar pentru salvarea aparențelor, în prevederile constituționale care nu le convin.

Iată cum, pe neașteptate, opoziției căzute în amorțeală i se oferă o excelentă șansă de contraatac. Dacă nici acum,  când iredentismul maghiar încurajat de lașitatea Cotrocenilor vrea să deschidă, fără vreo umbră de reacție din partea Bucureștiului, un fel de Ambasadă a Å¢inutului Secuiesc la Bruxelles si când, pe deasupra, cu un tupeu inimaginabil, strigă tot el „șantajiștii”, dacă nici acum, zic, USL-ul în întregul său nu pornește o campanie nimicitoare la adresa UDMR-ului, înseamnă că merităm,  vorba publicului de resling, să ne calce Băsescu pe gât.

Așa cum Traian Băsescu, atunci când este în dificultate, apelează la ținte impopulare ca să dreneze spre ele toată frustrarea electoratului, tot așa opoziția actuală trebuie să procedeze, demonizând pe bună dreptate și fără menajamente practicile UDMR.

Gesturile antinaționale ale acestui partid, simbolistica acțiunilor sale publice (vezi spânzurarea lui Avram Iancu) înregistrează o recrudescență direct proporțională cu lașitatea, unică în istoria modernă a României, a clasei politice conducătoare.

UDMR nu doar trebuie lăsată pe peron. UDMR trebuie lăsată pe un peron pe unde nu vor mai trece nicicând alte trenuri.

Contele de Saint GermainPolemicekelememn hunor,reprezentanta tinutului secuiesc la Bruxelles,santaj,UDMR  Kelemen Hunor a declarat azi: 'Nu răspundem la șantaj sau amenințari. Nu se construiesc alianțe stabile și un viitor pe așa ceva. Dacă ni se spune ori urcați în tren ori rămâneți pe peron, noi nu răspundem'. Venită de la vârful celui mai șantajist partid din Parlamentul României, o astfel...Blog politic si polemic