Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 Motto:

 „žAntihrist va fi un om, iar nu diavolul întrupat.„ – Sfântul Ioan Maximovici

„Antihrist este omul nelegiuirii. Caracterul lui va fi amar si viclean, va insela pe toti prin prefacatorie si minciuna”  „“ Apostolul Pavel

Nu sunt o persoană religioasă dar în zilele din urmă, zgâlțâit de oroarea nelegiuirii prezidențiale, m-am uitat de multe ori în sus meditând la două noțiuni: dreptate și justiție.

Dacă toată energia care pune în mișcare această lume are ca sursă antiteza, apare firesc și nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că, în virtutea logicii contrariilor, unde se recunoaște un făuritor, trebuie tolerat și un ruinător.

Cum, la nivelul supremației absolute, lui Dumnezeu îi este contrapus Diavolul, tot așa, la nivelul doi, al împuterniciților pe pământ, antonimul lui Hristos nu poate fi altul decât  Antihrist.

Principalul element de recunoaștere și diferențiere a celor doi: ce construiește primul, cu dragoste pentru cei mulți și bunăcredință, distruge cel de-al doilea, cu ură și voluptatea răzbunării.

Acestea fiind spuse, cred că România, de la o vreme,  a fost desemnată să dețină, prin hazard cromozomial, găzduirea rotativă a Antihristului. După ce, mai înainte,  fusese încredințată Germaniei lui Hitler și URSS-ului lui Stalin.

Apetitul distructiv al Antihristului pe aceste meleaguri a început să se manifeste, prin efecte de magnitudine națională, odată cu vânzarea flotei. O mai fi dinamitat el și altele, anterior, să se încălzească (nu singur s-a „iconografiat” cu incendiind nave?), dar risipirea unei ditamai flota, peste noapte, așa încât nimeni să nu o mai poată reconstitui vreodată, a fost o primă ispravă cu adevărat diabolică.

Răsplătit cu înscăunarea supremă după o așa probă de virtuozitate în rele, a simțit nevoia să-și confirme din nou, la scurt timp, vocatia distructiva, ruinând o construcție ce-i dăduse sceptrul și în care poporul investise toată speranța sa de mai bine: Alianța DA.

Apoi demolările de simboluri și valori naționale s-au ținut lanț:

-          în fruntea instituției cu cea mai mare credibilitate publică, armata, a fost pus Generalul Izmană, sinistru manechin de caricaturizat uniforme;

-          biserica română a fost încredințată unei figuri sumbre de oportunist în sutană, pe care doar privind-o îți simți amenințată credința în cele sfinte;

-          ca o încununare a atentatului la fibra morală a națiunii, Regele Mihai a fost și el atacat și jignit în tot ceea ce, lumii normale și neanatemizate de lideri satanici, i se arată de o excepțională noblețe și meritând o adâncă plecăciune de recunoștință peste istorie.

Ca acum, infamantele copite să se pună a tropăi peste onoarea, munca și realizările în folosul celor mulți, ale singurului om exemplar, rătăcit, nu se știe cum, printre toți acești guvernanți predestinați  zmoalei și miasmelor gheenei: doctorul Arafat.

Oare cine o mai urma? Poate guvernatorul Băncii Naționale? Poate pensionarii, în ansamblul lor? Poate femeile țării încă fertile? Poate zburdalnicii țânci prea nerecunoscatori mâncători de dulciuri?

Să-l oprească cineva! Să-l adormim cu tămâie și molifte!  Să accesăm niscaiva fonduri europene pentru achiziționarea unor exorciști cu performanțe. Este, totuși, cum ne confirmă și Apostolul Pavel, doar un om.

Contele de Saint GermainEditorialeAlianta DA,Antihrist,Apostolul Pavel,Diavolul,Dumnezeu,Guvernatorul Bancii Nationale,Hitler,regele Mihai,Stalin Motto:  'žAntihrist va fi un om, iar nu diavolul întrupat.' - Sfântul Ioan Maximovici 'Antihrist este omul nelegiuirii. Caracterul lui va fi amar si viclean, va insela pe toti prin prefacatorie si minciuna'  '“ Apostolul Pavel Nu sunt o persoană religioasă dar în zilele din urmă, zgâlțâit de oroarea nelegiuirii prezidențiale, m-am...Blog politic si polemic