Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 Motto:

 „Antihrist va fi un om, iar nu diavolul întrupat.” – Sfântul Ioan Maximovici

“Antihrist este omul nelegiuirii. Caracterul lui va fi amar si viclean, va insela pe toti prin prefacatorie si minciuna”  – Apostolul Pavel

Nu sunt o persoană religioasă dar în zilele din urmă, zgâlţâit de oroarea nelegiuirii prezidenţiale, m-am uitat de multe ori în sus meditând la două noţiuni: dreptate şi justiţie.

Dacă toată energia care pune în mişcare această lume are ca sursă antiteza, apare firesc şi nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că, în virtutea logicii contrariilor, unde se recunoaşte un făuritor, trebuie tolerat şi un ruinător.

Cum, la nivelul supremaţiei absolute, lui Dumnezeu îi este contrapus Diavolul, tot aşa, la nivelul doi, al împuterniciţilor pe pământ, antonimul lui Hristos nu poate fi altul decât  Antihrist.

Principalul element de recunoaştere şi diferenţiere a celor doi: ce construieşte primul, cu dragoste pentru cei mulţi şi bunăcredinţă, distruge cel de-al doilea, cu ură şi voluptatea răzbunării.

Acestea fiind spuse, cred că România, de la o vreme,  a fost desemnată să deţină, prin hazard cromozomial, găzduirea rotativă a Antihristului. După ce, mai înainte,  fusese încredinţată Germaniei lui Hitler şi URSS-ului lui Stalin.

Apetitul distructiv al Antihristului pe aceste meleaguri a început să se manifeste, prin efecte de magnitudine naţională, odată cu vânzarea flotei. O mai fi dinamitat el şi altele, anterior, să se încălzească (nu singur s-a “iconografiat” cu incendiind nave?), dar risipirea unei ditamai flota, peste noapte, aşa încât nimeni să nu o mai poată reconstitui vreodată, a fost o primă ispravă cu adevărat diabolică.

Răsplătit cu înscăunarea supremă după o aşa probă de virtuozitate în rele, a simţit nevoia să-şi confirme din nou, la scurt timp, vocatia distructiva, ruinând o construcţie ce-i dăduse sceptrul şi în care poporul investise toată speranţa sa de mai bine: Alianţa DA.

Apoi demolările de simboluri şi valori naţionale s-au ţinut lanţ:

–          în fruntea instituţiei cu cea mai mare credibilitate publică, armata, a fost pus Generalul Izmană, sinistru manechin de caricaturizat uniforme;

–          biserica română a fost încredinţată unei figuri sumbre de oportunist în sutană, pe care doar privind-o îţi simţi ameninţată credinţa în cele sfinte;

–          ca o încununare a atentatului la fibra morală a naţiunii, Regele Mihai a fost şi el atacat şi jignit în tot ceea ce, lumii normale şi neanatemizate de lideri satanici, i se arată de o excepţională nobleţe şi meritând o adâncă plecăciune de recunoştinţă peste istorie.

Ca acum, infamantele copite să se pună a tropăi peste onoarea, munca şi realizările în folosul celor mulţi, ale singurului om exemplar, rătăcit, nu se ştie cum, printre toţi aceşti guvernanţi predestinaţi  zmoalei şi miasmelor gheenei: doctorul Arafat.

Oare cine o mai urma? Poate guvernatorul Băncii Naţionale? Poate pensionarii, în ansamblul lor? Poate femeile ţării încă fertile? Poate zburdalnicii ţânci prea nerecunoscatori mâncători de dulciuri?

Să-l oprească cineva! Să-l adormim cu tămâie şi molifte!  Să accesăm niscaiva fonduri europene pentru achiziţionarea unor exorcişti cu performanţe. Este, totuşi, cum ne confirmă şi Apostolul Pavel, doar un om.

Contele de Saint GermainEditorialeAlianta DA,Antihrist,Apostolul Pavel,Diavolul,Dumnezeu,Guvernatorul Bancii Nationale,Hitler,regele Mihai,Stalin Motto:  „Antihrist va fi un om, iar nu diavolul întrupat.” - Sfântul Ioan Maximovici “Antihrist este omul nelegiuirii. Caracterul lui va fi amar si viclean, va insela pe toti prin prefacatorie si minciuna”  – Apostolul Pavel Nu sunt o persoană religioasă dar în zilele din urmă, zgâlţâit de oroarea nelegiuirii prezidenţiale, m-am...Blog politic si polemic