Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

– Ce se va întâmplă dacă într-o bună şi apropiată zi DNA va anunţa începerea urmăririi penale asupra lui Victor Ponta? Pentru un motiv la fel de temeinic precum acuzarea trustului Antena 3 de complicitate la şantaj  sau învinuirea lui Liviu Dragnea pentru prea mult zel la Referendum sau prezumata culpă  de primire de mită al lui Ovidiu Silaghi formalizată juridic exact în preziua numirii sale ca Ministru al Transporturilor?
Trebuie să observăm că în toate aceste cazuri, în lipsă de probe temeinice, torţionarul moral (şi nu numai…) DNA a recurs la mărturiile ori autodenunţurile unor turnători îngropaţi în propriile lor mizerii mai ceva ca Elena Udrea în cocoşeii de aur (deh, predestinare) ai împăratului – peţitor Iulian.
– Ce se va întâmpla dacă, în urma începerii urmăririi penale asupra sa, Victor Ponta va fi chemat toată ziua bună ziua la DNA? Şi, umor negru îngroşat până la consistenţa tovalului lui Traian Băsescu, va primi interdicţie de a părăsi ţara pe durata desfăşurării anchetei?
O să săriţi să-mi spuneţi că aşa ceva nu e cu putinţă, că, până şi ura iraţională a lacheilor Cotroceniului are limitele sale. Permiteţi-mi să mă îndoiesc de asta. Pentru cineva care a torturat ţăranii trăgându-i afară din biserici pentru a-i încovoia deasupra capotei maşinii de ridicat infractori şi a-i pune să-şi jure nevinovăţia, pentru cineva care a dezbrăcat în plin bacalaureat  eleve şi elevi şi i-a îmbrâncit la grămadă în încăperi comune pentru a-i percheziţiona mai ceva ca pe vremea lui Ceauşescu, când fetele erau controlate vaginal să nu facă avorturi, un abuz în plus nu mai reprezintă nicio problemă etică. Sunt atât de “prinşi” de propriile lor compromisuri şi metehne aceşti procurori, aceşti securişti sub acoperire, aceşti profitori fără merit, încât sunt în stare de orice pentru a-şi mai prelungi, măcar cu o clipă, mizera lor existenţă instituţională.
– Ce se va intâmpla dacă, la adăpostul acestei imbecile pasivităţi useliste în faţa abuzurilor justiţiei lui Băsescu, vor fi târâţi pe la interogatorii profesionist mediatizate şi Crin Antonescu şi Sorin Oprescu şi, în general, toţi oamenii de prim-plan ai opoziţiei la Băsescu?
Chiar nu înţelege nimeni că Traian Băsescu, precum un atom scăpat de pe orbită, e dispus să sfărâme tot ce întâlneşte în cale, să declanşeze fisiuni devastatoare, doar pentru a nu se trezi încătuşat după ianuarie 2015?
Pentru Victor Ponta mi se pare clar că teama de UE şi SUA depăşeşte teama de Băsescu. Altfel nu s-ar lăsa împins, ca vitele spre satârul abatoarelor, în capcana prosternării la slogane coabitariste.
Îl rog doar atât, spre binele său dar mai ales spre binele acestui popor: reflectaţi măcar o clipă, domnule prim – ministru, la întrebările de mai sus ca la nişte aberaţii posibile.
Când jocul la rupere al lui Traian Băsescu îşi va fi atins climaxul, când poporul dezamăgit de laşitatea generalilor săi va ajunge la concluzia (destul de des întâlnită în istoria sa păguboasă) că e de preferat un despot, “luminos” sau “tenebros”, fie el cum o fi, unor democraţi fricoşi, de mucava, şansa dumneavoastră şi a noastră, celor care încă vă mai susţinem, se va fi epuizat.
Tare mă tem că dacă vom continua tot aşa, doar numărând săptămânile până la prezidenţiale şi ţinând degetele încrucişate ca să ne apere de Satana, ne vom regăsi în primăvara lui 2015 cu exact Satana dându-ne cu tifla de pe la Palatul Victoria sau de pe la Curtea Constituţională şi cu domnia voastră undeva după nişte gratii “infernale”, spre care se vor lansa, din direcţia mahalalei inepte, nu ode şi mulţumiri ci roşii putrede şi ouă clocite.

Contele de Saint GermainEditorialeAntena 3,Ceausescu,Crin Antonescu,Curtea Constitutionala,DNA,Elena Udrea,Liviu Dragnea,Ovidiu Silaghi,Palatul Victoria,santaj,Satana,Sorin Oprescu,SUA,UE,Victor Ponta- Ce se va întâmplă dacă într-o bună şi apropiată zi DNA va anunţa începerea urmăririi penale asupra lui Victor Ponta? Pentru un motiv la fel de temeinic precum acuzarea trustului Antena 3 de complicitate la şantaj  sau învinuirea lui Liviu Dragnea pentru prea mult zel la Referendum sau...Blog politic si polemic