Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Cu revendicarea unică: “Jos Băsescu”!. Organizat în deplină legalitate, paşnic dar copleşitor.

Lucrurile devin din ce în ce mai clare. Cât timp a tăcut, Traian Băsescu n-a stat. A făcut ceea ce se pricepe el să facă cel mai bine, a pus la cale manevre diversioniste. Pe şest, fără să atragă atenţia, aşa cum a învăţat la instruirile celor ce acţionează conspiraţi.

Dosare, manipulări, intoxicări, şantaj, diversiuni, orchestrări de evenimente cu aparenţă spontană, pe scurt tot arsenalul practicilor securistice de distrugere a adversarului.

O dată cu “dottore Ponta” a dat startul unei ofensive ticăloase, pe care dacă societatea oamenilor oneşti nu o va stăvili la timp, ne putem aştepta la orice.

Micile detalii trădează marile planuri. Modul în care a fost declanşat scandalul “plagiatul lui Ponta”, cu informaţii de la anonimi  dezvăluite în presa internaţională dar cu rădăcini   la Palatul Cotroceni  şi Televiziunea Naţională, apoi modul în care el a fost întreţinut şi amplificat, prin petiţii şi chemări la manifestaţii publice de demitere a premierului, iniţiate, chipurile, de grupuri de intelectuali indignaţi (care s-au dovedit a fi cozile de topor ale lui Mircea Mihăies în mediul universitar de la Timişoara) etc.

Să ne amintim că în anticiparea episodului “dottore” Traian Băsescu a făcut referiri ironice şi la conducătorul tezei lui “dottore” şi anume Adrian Năstase, fapt ce acum, prin prisma evenimentelor din ultimele zile, arată că nimic nu a fost întâmplător în acele declaraţii. Traian Băsescu avea deja confirmat calendarul acţiunilor ce urmau a se derula. Dacă Adrian Năstase nu i-ar fi dat planul peste cap cu gestul lui de protest extrem, astăzi am fi asistat la un mixum de imagini şi incriminări cu “coruptul Năstase” încătuşat, dovedit de justiţia română curajoasă şi independentă, cu “hoţul” Ponta contestat în stradă de “oneşti români indignaţi”, cu un adevărat val de fumigene toxice menite a ascunde adevăratul scor electoral din ţară adică 90% – 10%  pentru cei care nu-l mai vor pe Traian Băsescu preşedinte.

Cum, de regulă, Traian Băsescu nu scapă din greşeală vorbe ci face apropouri ca să se dea, mai târziu atoateştiutor, să ne gândim că glumiţele lui cu “Porumbacu” ar putea să ascundă un frumos dosar politic contrafăcut la adresa lui Crin Antonescu, pe care să se pregătească a ni-l livra zilele următoare în continuarea diversiunii de care pomeneam.

Astfel de manevre diversioniste trebuie preîntâmpinate. Mijlocul legal, democratic, eficient, pe care îl avem la dispoziţie este să protestăm organizat, paşnic, în număr cât mai mare.

Trebuie ca cineva, organizaţie civică, grupul de iniţiativă de la Piaţa Universităţii, rezerviştii din armata română (având ca extraordinar motiv  promovările ilegale şi sfidătoare, la grand de colonel şi locotenent colonel ale trepăduşilor pedelişti), de ce nu, la limită, chiar partidele politice, să organizeze de urgenţă un miting deschis tuturor, care să fie, repet, legal şi paşnic, pentru cererea demisiei lui Traian Băsescu. Am ajuns din nou să simt nevoia să protestez în stradă, să mă opun în acest fel tupeului superlativ ce se manifestă din nou în zona puterii băsiste, să mă opun urii şi instigărilor acestor revanşarzi fanatizaţi care, vezi Robert Turcescu, au ajuns să ceară execuţii cu gloanţe în cap.

Suntem 90%, ei au rămas doar 10%. Dacă rezultatele votului recent nu au fost îndeajuns de convingătoare pentru a-i face să devină oameni raţionali, să accepte voinţa astfel exprimată a poporului, atunci trebuie să-i convingem prin gesturi mai pe-nţelesul lor.

Când Traian Băsescu se va trezi din nou cu 10 000 de oameni colindându-i palatul, cred că va avea mari reţineri să mai persevereze în organizarea de manevre securistice.

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Crin Antonescu,dottore Ponta,Jos Băsescu,miting,Palatul Cotroceni,Porumbacu,Televiziunea NationalaCu revendicarea unică: “Jos Băsescu”!. Organizat în deplină legalitate, paşnic dar copleşitor. Lucrurile devin din ce în ce mai clare. Cât timp a tăcut, Traian Băsescu n-a stat. A făcut ceea ce se pricepe el să facă cel mai bine, a pus la cale manevre diversioniste. Pe şest, fără să...Blog politic si polemic