Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui M. Mihaies, intitulat ” Felix definitiv si irevocabil”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html)

 

În filmul Blue Velvet, regizat de David Lynch, este prezentat unul dintre cele mai urâte lucruri frumoase legate de animalismul uman: un orgasm. Dar nu orice fel de orgasm ci unul de scelerat.

După mai mult de 20 de ani, azi, citind articolul lui Mircea Mihăieş, am revăzut acea scenă, resimţind aceeaşi repulsie . Pentru că, e limpede, MM ne împărtăşeşte, învolburând toată drojdia frustrărilor sale, un orgasm propriu. Pe care, probabil, îl aştepta de mult, cu disperare, după mugetele de rut cu care îl acompaniază.

Să vezi un ditamai mamiferul inflamându-se şi trepidând paroxistic în faţa unei poze pe care o avea pe perete de ani buni de zile, la care s-a masturbat săptămână de săptămână, exclamând în editorialele sale Felix Motanul, Felix Motanul, să-l vezi inflamându-se, zic, doar pentru că ICCJ a confirmat autenticitatea pozei, e mai mult decât show de grădină zoologică: e urgenţă de cabinet veterinar.

Bietul Mihăieş! Dacă şi când se bucură o face atât de repugnant, de trivial, de urduros, de revanşard, vă imaginaţi ce blestem pe cei din preajmă-i să-l suporte atunci când îl apucă pandaliile în privat. Nici nu vreau să mă gândesc. Cu ziarul mai merge, e mut. Cu cititorii aşişderea, sunt departe şi anonimi. Ce vină or avea însă cei din imediata lui apropiere?

Despre Dan Voiculescu se ştia de mult că a colaborat cu securitatea. Iar această informaţie nu a circulat cu prudenţă, ca o supoziţie urmând a fi confirmată, ci ca o certitudine, lansată cu extremă virulenţă de însuşi Traian Băsescu atunci când a inceput să-l gratuleze pe DV cu apelativul “Felix Motanul”.

Pe tema colaborării lui DV cu securitatea s-au purtat şi câştigat campanii electorale;  ea a fost folosită, ca un dat fără semne de întrebare,  pentru a induce unei mari părţi a poporului roman o aversiune aproape isterică faţă de tot ce i se opune lui Traian Băsescu. A aşteptat cumva TB sau Mircea Mihăieş – deontologul, la vremea respectivă, pe baza prezumţiei de nevinovăţie, verdictul de azi al justiţiei privind colaborarea sau nu cu securitatea a lui DV, pentru a-şi declanşa atacurile electorale? Nici vorbă.

Şi atunci de ce tot acest circ? De ce această scremere jubilativă pentru o stearpă picătură, mai mult puroioasă decât seminală ?

Bineinţeles că, aşa cum ne-am obişnuit, scuipaţii ploaie ai domnului Mihăieş ajung duşi de vânt, fără voia sa, şi pe obrazul preşedintelui.

După ce ne asigură în subtitlu că «Despre aventurile turnătoristice ale lui Dan Voiculescu au ştiut trei preşedinţi ai României: Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu », adică e treabă de mult cunoscută, nu de ieri – de azi, ne informează, apologetic, că «al treilea [preşedinte, adică Traian Băsescu, n.a.] a refuzat complicitatea». Aha, dar pentru asta providenţialul a avut nevoie de vreo 7 ani + o soluţie imorală. Bine, ne-ai convins!

Cât de moral şi patriot trebuie să fii ca, pentru a menţine la putere un cutremur de 9 grade pe scara Richter,  să invoci duplicitar fantomele trecutului refuzând să dai prioritate nenorocirilor prezentului?  Un prezent la manetele căruia, dacă vrem să fim corecţi până la capăt, se află tot o fantomă a trecutului, care însă ne bântuie deghizată.

 

Contele de Saint GermainPolemiceDan Voiculescu,Felix,Felix definitiv si irevocabil,Mircea Mihaies,orgasm,scelerat,Senatul EVZ,Traian Basescu(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui M. Mihaies, intitulat ' Felix definitiv si irevocabil', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html)   În filmul Blue Velvet, regizat de David Lynch, este prezentat unul dintre cele mai urâte lucruri frumoase legate de animalismul uman: un orgasm....Blog politic si polemic