Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui M. Mihaies, intitulat ” Felix definitiv si irevocabil”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html)

 

În filmul Blue Velvet, regizat de David Lynch, este prezentat unul dintre cele mai urâte lucruri frumoase legate de animalismul uman: un orgasm. Dar nu orice fel de orgasm ci unul de scelerat.

După mai mult de 20 de ani, azi, citind articolul lui Mircea Mihăieș, am revăzut acea scenă, resimțind aceeași repulsie . Pentru că, e limpede, MM ne împărtășește, învolburând toată drojdia frustrărilor sale, un orgasm propriu. Pe care, probabil, îl aștepta de mult, cu disperare, după mugetele de rut cu care îl acompaniază.

Să vezi un ditamai mamiferul inflamându-se și trepidând paroxistic în fața unei poze pe care o avea pe perete de ani buni de zile, la care s-a masturbat săptămână de săptămână, exclamând în editorialele sale Felix Motanul, Felix Motanul, să-l vezi inflamându-se, zic, doar pentru că ICCJ a confirmat autenticitatea pozei, e mai mult decât show de grădină zoologică: e urgență de cabinet veterinar.

Bietul Mihăieș! Dacă și când se bucură o face atât de repugnant, de trivial, de urduros, de revanșard, vă imaginați ce blestem pe cei din preajmă-i să-l suporte atunci când îl apucă pandaliile în privat. Nici nu vreau să mă gândesc. Cu ziarul mai merge, e mut. Cu cititorii așișderea, sunt departe și anonimi. Ce vină or avea însă cei din imediata lui apropiere?

Despre Dan Voiculescu se știa de mult că a colaborat cu securitatea. Iar această informație nu a circulat cu prudență, ca o supoziție urmând a fi confirmată, ci ca o certitudine, lansată cu extremă virulență de însuși Traian Băsescu atunci când a inceput să-l gratuleze pe DV cu apelativul „Felix Motanul”.

Pe tema colaborării lui DV cu securitatea s-au purtat și câștigat campanii electorale;  ea a fost folosită, ca un dat fără semne de întrebare,  pentru a induce unei mari părți a poporului roman o aversiune aproape isterică față de tot ce i se opune lui Traian Băsescu. A așteptat cumva TB sau Mircea Mihăieș – deontologul, la vremea respectivă, pe baza prezumției de nevinovăție, verdictul de azi al justiției privind colaborarea sau nu cu securitatea a lui DV, pentru a-și declanșa atacurile electorale? Nici vorbă.

Și atunci de ce tot acest circ? De ce această scremere jubilativă pentru o stearpă picătură, mai mult puroioasă decât seminală ?

Bineințeles că, așa cum ne-am obișnuit, scuipații ploaie ai domnului Mihăieș ajung duși de vânt, fără voia sa, și pe obrazul președintelui.

După ce ne asigură în subtitlu că «Despre aventurile turnătoristice ale lui Dan Voiculescu au știut trei președinți ai României: Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu », adică e treabă de mult cunoscută, nu de ieri – de azi, ne informează, apologetic, că «al treilea [președinte, adică Traian Băsescu, n.a.] a refuzat complicitatea». Aha, dar pentru asta providențialul a avut nevoie de vreo 7 ani + o soluție imorală. Bine, ne-ai convins!

Cât de moral și patriot trebuie să fii ca, pentru a menține la putere un cutremur de 9 grade pe scara Richter,  să invoci duplicitar fantomele trecutului refuzând să dai prioritate nenorocirilor prezentului?  Un prezent la manetele căruia, dacă vrem să fim corecți până la capăt, se află tot o fantomă a trecutului, care însă ne bântuie deghizată.

 

Contele de Saint GermainPolemiceDan Voiculescu,Felix,Felix definitiv si irevocabil,Mircea Mihaies,orgasm,scelerat,Senatul EVZ,Traian Basescu(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui M. Mihaies, intitulat ' Felix definitiv si irevocabil', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html)   În filmul Blue Velvet, regizat de David Lynch, este prezentat unul dintre cele mai urâte lucruri frumoase legate de animalismul uman: un orgasm....Blog politic si polemic