Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

La editorialul lui Andrei Plesu din Adevarul de azi a fost postat un comentariu excelent, pe care vreau sa vi-l prezint, adaugand felicitarile mele autorului (pe care nu-l cunosc).

tagetes2011-08-17 17:03:33

Criticile dv. domnule ar fi eficiente daca si exemplu personal ar fi pe masura lor. Cata vreme scrisul dv sta alaturi de valurile de nimicuri si dezgust din acest ziar , ele, nimicurile si dezgustul primesc girul dv.moral. Scrieti la Adevarul ca sa primiti niste bani necesari pentru o huzureala in plus. Majoritatea dintre noi nu stim ce sa mai facem pentru o zi decenta in plus. Intr-o societate trecuta, pe care o terfeliti mereu in noroi , era o vreme cand, in literatura si filozofie, prostii erau obligati sa taca. Atunci v-ati cladit un renume. Astazi cand ati renuntat cu totul la filozofie si adevar in folosul banilor, renumele dv. tinde in mod cert spre ceea ce era la origini: un simplu nume.

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogAdevarul,andrei plesu,filozofie,huzurealaLa editorialul lui Andrei Plesu din Adevarul de azi a fost postat un comentariu excelent, pe care vreau sa vi-l prezint, adaugand felicitarile mele autorului (pe care nu-l cunosc). tagetes2011-08-17 17:03:33 Criticile dv. domnule ar fi eficiente daca si exemplu personal ar fi pe masura lor. Cata vreme scrisul dv sta...Blog politic si polemic