Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Omul ăsta are talentul de a scoate la lumină tot ce e mai degradant in oameni. Nu în orice oameni ci doar în aceia care se apropie prea mult de el și apoi nu mai au forța să se elibereze.

Disprețuindu-i  pe toți „by default”, se plasează deasupra lor ca un  zeu, o fatalitate.  E suficient ca aceștia să accepte a-l privi de jos in sus o dată, o primă dată, o singură dată, ca din asta să decurgă apoi totul. Adică degradarea ființei lor umane, exacerbarea celor mai noroioase și primitive impulsuri de parvenire fără scrupule și măsură.

Udrea, Anastase, Boc, Oltean, Videanu, Berceanu, iată prima promoție de derbedei politici scoasă de școala de cinism și tupeu securistic a lui Traian Băsescu.

Și-au demonstrat jegul gangsteristic, și-au jucat rolul, și-au făcut plinul. Au umplut tranșeele adversarului (adică ale propriului popor) de victime pentru care nu simt decât dispreț.  Acum evenimentele i-au împins în planul doi. Nu-i nimic. Digeră, Au ce.

În locul lor, criza referendumului a scos deasupra, ca o spumă, parcă împinsă de legea vidului, promoția doi de derbedei politici a școlii Traian Băsescu:  MR Ungureanu, T. Ungureanu, Macovei, Neamțu , Blaga.

Îi privesc și observ progresul dialectic: dacă primii erau curve cu trupul și cu mațul, aceștia din urmă sunt curve cu morala și cu vorba spilcuită.

Videanu era lacom și burtos. Nu era însă dement și inchizitorial ca MRU.

Berceanu era frate de cioflingăreri cu șefi de termocentrale azi la pârnaie. Nu era însă rabic și gudurăcios ca Blaga.

Udrea era frivolă și motivantă sexual pentru onaniștii cu tricouri vărgate orizontal. Nu era insă frustrată și cu isterii lapidatorii ca Macovei. Eu unul, in prea lunga mea viață cu femei în galerie, nu am întâlnit persoană mai repugnantă la bucurie decât Monica Macovei. Ați văzut-o  cum și-a trăit in direct și la o oră de maximă audiență orgasmul neîndeplinirii cvorumului? Și-a lăsat înfierbântatul cap pe umărul lui Neamțu, noul mascul zero al PDL-ului, după Boureanu, de parcă era o mironosiță de vârsta a treia căutând balsamuri în freza geluită a nepoțelului infatuat și ușor cretinel.

Să ne trăiești, Trăenele! Fără tine viața nu ar fi la fel de palpitantă și nici galeria politică la fel de zoologică.

Scoți la suprafață serii după serii de rebuturi umane, încât nici nu știu dacă să plâng sau să mă bucur.

O fi bine că ni-i arăți înainte de apogeul lor metastazic, sau o fi rău?

Contele de Saint GermainEditorialeAnastase,Berceanu,Blaga,Boc,Macovei,MR Ungureanu,Neamtu,Oltean,T. Ungureanu,Udrea,VideanuOmul ăsta are talentul de a scoate la lumină tot ce e mai degradant in oameni. Nu în orice oameni ci doar în aceia care se apropie prea mult de el și apoi nu mai au forța să se elibereze. Disprețuindu-i  pe toți 'by default', se plasează deasupra lor ca...Blog politic si polemic