Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Omul ăsta are talentul de a scoate la lumină tot ce e mai degradant in oameni. Nu în orice oameni ci doar în aceia care se apropie prea mult de el şi apoi nu mai au forţa să se elibereze.

Dispreţuindu-i  pe toţi “by default”, se plasează deasupra lor ca un  zeu, o fatalitate.  E suficient ca aceştia să accepte a-l privi de jos in sus o dată, o primă dată, o singură dată, ca din asta să decurgă apoi totul. Adică degradarea fiinţei lor umane, exacerbarea celor mai noroioase şi primitive impulsuri de parvenire fără scrupule şi măsură.

Udrea, Anastase, Boc, Oltean, Videanu, Berceanu, iată prima promoţie de derbedei politici scoasă de şcoala de cinism şi tupeu securistic a lui Traian Băsescu.

Şi-au demonstrat jegul gangsteristic, şi-au jucat rolul, şi-au făcut plinul. Au umplut tranşeele adversarului (adică ale propriului popor) de victime pentru care nu simt decât dispreţ.  Acum evenimentele i-au împins în planul doi. Nu-i nimic. Digeră, Au ce.

În locul lor, criza referendumului a scos deasupra, ca o spumă, parcă împinsă de legea vidului, promoţia doi de derbedei politici a şcolii Traian Băsescu:  MR Ungureanu, T. Ungureanu, Macovei, Neamţu , Blaga.

Îi privesc şi observ progresul dialectic: dacă primii erau curve cu trupul şi cu maţul, aceştia din urmă sunt curve cu morala şi cu vorba spilcuită.

Videanu era lacom şi burtos. Nu era însă dement şi inchizitorial ca MRU.

Berceanu era frate de cioflingăreri cu şefi de termocentrale azi la pârnaie. Nu era însă rabic şi gudurăcios ca Blaga.

Udrea era frivolă şi motivantă sexual pentru onaniştii cu tricouri vărgate orizontal. Nu era insă frustrată şi cu isterii lapidatorii ca Macovei. Eu unul, in prea lunga mea viaţă cu femei în galerie, nu am întâlnit persoană mai repugnantă la bucurie decât Monica Macovei. Aţi văzut-o  cum şi-a trăit in direct şi la o oră de maximă audienţă orgasmul neîndeplinirii cvorumului? Şi-a lăsat înfierbântatul cap pe umărul lui Neamţu, noul mascul zero al PDL-ului, după Boureanu, de parcă era o mironosiţă de vârsta a treia căutând balsamuri în freza geluită a nepoţelului infatuat şi uşor cretinel.

Să ne trăieşti, Trăenele! Fără tine viaţa nu ar fi la fel de palpitantă şi nici galeria politică la fel de zoologică.

Scoţi la suprafaţă serii după serii de rebuturi umane, încât nici nu ştiu dacă să plâng sau să mă bucur.

O fi bine că ni-i arăţi înainte de apogeul lor metastazic, sau o fi rău?

Contele de Saint GermainEditorialeAnastase,Berceanu,Blaga,Boc,Macovei,MR Ungureanu,Neamtu,Oltean,T. Ungureanu,Udrea,VideanuOmul ăsta are talentul de a scoate la lumină tot ce e mai degradant in oameni. Nu în orice oameni ci doar în aceia care se apropie prea mult de el şi apoi nu mai au forţa să se elibereze. Dispreţuindu-i  pe toţi “by default”, se plasează deasupra lor ca...Blog politic si polemic