Scorul acestui articol
[Total: 541 voturi. Media: 4.8]

 

Cum l-aţi defini pe „cel mai puternic om al planetei”?

Cel care deţine forţa de a distruge specia umană? Sau cel care deţine forţa de a o salva?

După prima definiţie, s-ar califica pentru supremaţie cel puţin doi care domină azi Tera: Donald Trump şi Vladimir Putin. Deşi butoane nucleare care să radă formele superioare de viaţă de pe pământ ar mai avea la îndemână şi alţii. N-are rost să-i înşir aici, pentru că nu la ei vreau să mă refer. Nu ei mă intrigă în aceste zile.

După modelul Iisus şi după mesajele Bibliei, o „a doua venire” e menită. Trebuie să se producă.

Unii cred asta, alţii au îndoieli, nu puţini, idioţii, neagă hlizindu-se superior.

Eu observ şi încerc să  analizez strict faptic, la rece.

Declaraţie Bill Gates, 2010: “Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%“, fragment din conferinţa TED, martie 2010, potrivit prisonplanet.com.

Discurs Bill Gates, 2015: “Astăzi, cel mai mare risc pentru o catastrofă globală nu arată astfel (imagine cu o ciupercă nucleară, n.a.) ci arată astfel (imagine cu un virus identic cu COVID 19 de azi, n.a.). Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de persoane în următorii 10 ani, este mult mai probabil să fie un virus extrem de infecţios decât un război. […] Nu suntem pregătiţi pentru următoarea pandemie…”.

Interviu Bill Gates, martie 2020: “Câteva lucruri au fost făcute (de la discursul lui Bill Gates din 2015 până  acum, n.a.): fundaţia noastră a sponsorizat anumite proiecte care vor ajuta acum la fabricarea vaccinelor, vor ajuta la diagnosticare. […] Munca pe care o depunem acum este la găsirea unui medicament terapeutic pentru a reduce boala, pentru a reduce mortalitatea şi suntem optimişti că poate în şase luni unele dintre ele vor fi aprobate. […] Dar soluţia ultimă este să creăm un vaccin pentru toată populaţia globului.

Bill Gates pare a lucra la transpunerea unui mit, pare a urma litera Bibliei despre „a doua venire”.

Ca să salvezi specia umană în stil demiurgic trebuie mai întâi ca aceasta să ajungă într-un pericol major iminent, în care speranţa să nu mai fie legată de soluţii tangibile ci de soluţii miraculoase. Să renască credinţa.

Soluţiile tangibile sunt cele care vin de la autorităţi pe calea rutinei şi a traseelor ierarhice. Iată că deja, acestea, se dovedesc neputincioase. Este primul pas spre reabilitarea miracolelor. În lumea noastră, tot mai atee, acest pas este obligatoriu dacă se doreste o acceptare planetară a celei de-a doua veniri.

Reabilitarea miracolelor ţine însă nu doar de pierderea speranţei în soluţiile tangibile ci şi de construirea unor noi speranţe, izvorâte din redeşteptarea unei  spiritualităţi adormite. Prin intermediul, de exemplu, a profeţiilor confirmate.

Trebuie să acceptăm că, prin ceea ce a realizat până în prezent, Bill Gates a dovedit vocaţie vizionară. Înţelegerea lumii la o scară mult mai cuprinzătoare decât cea vulgară ţine, cel puţin aparent,  de miracolul accesării unor dimensiuni pentru care omul de rând nu este dotat.  Bill Gates se pare că, iată, este. Profeţiile sale legate de actuala pandemie s-au dovedit şi se dovedesc exacte până la cele mai mici detalii. Până la un incredibil miraculos.

Şi totuşi…, tocmai de aceea…

 

La vizita sa de acum 2000 de ani Iisus a avut o misiune de profet al islamului: să anunţe venirea profetului Mahomed. Se pare că, într-o versiune adaptată secolului 21, şi Bill Gates şi-a asumat şi el o misiune de profet: aceea de a anunţa cu un avans de 5 ani pandemia de coronavirus şi cu un avans de doar câteva luni faptul că el este cel care, miraculos, o va eradica. Cum? Prin medicamente terapeutice care să reducă boala şi mortalitatea (medicamente ce vor fi puse în circulaţie în circa 6 luni) şi printr-un vaccin care, practic, va salva omenirea de la dispariţie.

Eu nu cred că Bill Gates reprezintă cu adevărat „a doua venire”.  Nu pentru că ar fi o blasfemie dacă aş crede asta ci pentru că marile sale realizări, îndeobşte tehnologice, intră sub multe aspecte în contradicţie cu preceptele creştine.

Eu cred, mai degrabă, că Bill Gates, după ce a devenit cel mai bogat om al planetei, şi-a propus singurul lucru care-i mai rămăsese de atins: să devină şi cel mai puternic om al planetei. Ceea ce, în spiritul definiţiei de la începutul acestui articol, însemna să demonstreze că  are forţa de a salva specia umană.

Şi astfel a purces la realizarea celei mai grandioase superproducţii de tip hollywoodian, cea în care ne-a inclus, ca figuranţi, pe toţi: „A doua venire” – scenariul si regia Bill Gates!

E groaznic de greu să fii bogat. Şi insuportabil de greu să fii cel mai bogat. Să nu mai ai ce-ţi dori, pentru că totul ţi se aşterne la picioare. E plină istoria bogaţilor de sinucideri din spleen.

Se pare că Bill Gates a găsit această formă de autosalvare: să se motiveze prin proiecte a căror realizare, în mod normal, depăşeşte puterile condiţiei umane.

Vom vedea dacă ce prezic acum se va adeveri: anume că fundaţia lui Bill Gates şi nu altcineva, nu unul dintre sutele de mari institute planetare de virusologie, va găsi prima antidotul şi va produce prima vaccinul anti COVID 19.

Iar dacă va fi aşa, superproducţia îşi va fi atins scopul: Bil Gates va fi încoronat drept cel mai puternic om al planetei.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/bill-gates.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/bill-gates-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialea doua venire,Bill Gates,cel mai bogat,cel mai puternic,profetii,profetul IIsus,superproductie hollywoodiana,vaccin COVID 19  Cum l-aţi defini pe „cel mai puternic om al planetei”? Cel care deţine forţa de a distruge specia umană? Sau cel care deţine forţa de a o salva? După prima definiţie, s-ar califica pentru supremaţie cel puţin doi care domină azi Tera: Donald Trump şi Vladimir Putin. Deşi butoane nucleare care...Blog politic si polemic