Scorul acestui articol
[Total: 541 voturi. Media: 4.8]

 

Cum l-ați defini pe „žcel mai puternic om al planetei„?

Cel care deține forța de a distruge specia umană? Sau cel care deține forța de a o salva?

După prima definiție, s-ar califica pentru supremație cel puțin doi care domină azi Tera: Donald Trump și Vladimir Putin. Deși butoane nucleare care să radă formele superioare de viață de pe pământ ar mai avea la îndemână și alții. N-are rost să-i înșir aici, pentru că nu la ei vreau să mă refer. Nu ei mă intrigă în aceste zile.

După modelul Iisus și după mesajele Bibliei, o „ža doua venire” e menită. Trebuie să se producă.

Unii cred asta, alții au îndoieli, nu puțini, idioții, neagă hlizindu-se superior.

Eu observ și încerc să  analizez strict faptic, la rece.

Declarație Bill Gates, 2010: „Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%„, fragment din conferința TED, martie 2010, potrivit prisonplanet.com.

Discurs Bill Gates, 2015: „Astăzi, cel mai mare risc pentru o catastrofă globală nu arată astfel (imagine cu o ciupercă nucleară, n.a.) ci arată astfel (imagine cu un virus identic cu COVID 19 de azi, n.a.). Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de persoane în următorii 10 ani, este mult mai probabil să fie un virus extrem de infecțios decât un război. [„¦] Nu suntem pregătiți pentru următoarea pandemie”¦„.

Interviu Bill Gates, martie 2020: „Câteva lucruri au fost făcute (de la discursul lui Bill Gates din 2015 până  acum, n.a.): fundația noastră a sponsorizat anumite proiecte care vor ajuta acum la fabricarea vaccinelor, vor ajuta la diagnosticare. [„¦] Munca pe care o depunem acum este la găsirea unui medicament terapeutic pentru a reduce boala, pentru a reduce mortalitatea și suntem optimiști că poate în șase luni unele dintre ele vor fi aprobate. [„¦] Dar soluția ultimă este să creăm un vaccin pentru toată populația globului.„

Bill Gates pare a lucra la transpunerea unui mit, pare a urma litera Bibliei despre „ža doua venire”.

Ca să salvezi specia umană în stil demiurgic trebuie mai întâi ca aceasta să ajungă într-un pericol major iminent, în care speranța să nu mai fie legată de soluții tangibile ci de soluții miraculoase. Să renască credința.

Soluțiile tangibile sunt cele care vin de la autorități pe calea rutinei și a traseelor ierarhice. Iată că deja, acestea, se dovedesc neputincioase. Este primul pas spre reabilitarea miracolelor. În lumea noastră, tot mai atee, acest pas este obligatoriu dacă se doreste o acceptare planetară a celei de-a doua veniri.

Reabilitarea miracolelor ține însă nu doar de pierderea speranței în soluțiile tangibile ci și de construirea unor noi speranțe, izvorâte din redeșteptarea unei  spiritualități adormite. Prin intermediul, de exemplu, a profețiilor confirmate.

Trebuie să acceptăm că, prin ceea ce a realizat până în prezent, Bill Gates a dovedit vocație vizionară. Înțelegerea lumii la o scară mult mai cuprinzătoare decât cea vulgară ține, cel puțin aparent,  de miracolul accesării unor dimensiuni pentru care omul de rând nu este dotat.  Bill Gates se pare că, iată, este. Profețiile sale legate de actuala pandemie s-au dovedit și se dovedesc exacte până la cele mai mici detalii. Până la un incredibil miraculos.

Și totuși…, tocmai de aceea…

 

La vizita sa de acum 2000 de ani Iisus a avut o misiune de profet al islamului: să anunțe venirea profetului Mahomed. Se pare că, într-o versiune adaptată secolului 21, și Bill Gates și-a asumat și el o misiune de profet: aceea de a anunța cu un avans de 5 ani pandemia de coronavirus și cu un avans de doar câteva luni faptul că el este cel care, miraculos, o va eradica. Cum? Prin medicamente terapeutice care să reducă boala și mortalitatea (medicamente ce vor fi puse în circulație în circa 6 luni) și printr-un vaccin care, practic, va salva omenirea de la dispariție.

Eu nu cred că Bill Gates reprezintă cu adevărat „ža doua venire”.  Nu pentru că ar fi o blasfemie dacă aș crede asta ci pentru că marile sale realizări, îndeobște tehnologice, intră sub multe aspecte în contradicție cu preceptele creștine.

Eu cred, mai degrabă, că Bill Gates, după ce a devenit cel mai bogat om al planetei, și-a propus singurul lucru care-i mai rămăsese de atins: să devină și cel mai puternic om al planetei. Ceea ce, în spiritul definiției de la începutul acestui articol, însemna să demonstreze că  are forța de a salva specia umană.

Și astfel a purces la realizarea celei mai grandioase superproducții de tip hollywoodian, cea în care ne-a inclus, ca figuranți, pe toți: „žA doua venire” „“ scenariul si regia Bill Gates!

E groaznic de greu să fii bogat. Și insuportabil de greu să fii cel mai bogat. Să nu mai ai ce-ți dori, pentru că totul ți se așterne la picioare. E plină istoria bogaților de sinucideri din spleen.

Se pare că Bill Gates a găsit această formă de autosalvare: să se motiveze prin proiecte a căror realizare, în mod normal, depășește puterile condiției umane.

Vom vedea dacă ce prezic acum se va adeveri: anume că fundația lui Bill Gates și nu altcineva, nu unul dintre sutele de mari institute planetare de virusologie, va găsi prima antidotul și va produce prima vaccinul anti COVID 19.

Iar dacă va fi așa, superproducția își va fi atins scopul: Bil Gates va fi încoronat drept cel mai puternic om al planetei.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/bill-gates.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/bill-gates-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialea doua venire,Bill Gates,cel mai bogat,cel mai puternic,profetii,profetul IIsus,superproductie hollywoodiana,vaccin COVID 19  Cum l-ați defini pe 'žcel mai puternic om al planetei'? Cel care deține forța de a distruge specia umană? Sau cel care deține forța de a o salva? După prima definiție, s-ar califica pentru supremație cel puțin doi care domină azi Tera: Donald Trump și Vladimir Putin. Deși butoane nucleare care...Blog politic si polemic