Scorul acestui articol
[Total: 1145 voturi. Media: 4.9]

 

 

Stimată doamnă Carmen Iohannis,

Ieri a fost 8 Martie. Ziua Femeii!

Străzile, transportul în comun, spațiile publice au fost mai colorate, mai luminoase și mai calde decât de obicei pentru că fiecare femeie, aproape fiecare femeie, avea în mână o floare. Se găsise cineva să i-o ofere, în numele unei armonii superioare. Până și nefericita care cerșește la colțul străzii, lângă covrigărie, primise o narcisă galbenă.

Vă scriu aceste rânduri, stimată Primă Doamnă, pentru că tot ieri a mai fost ceva. Ceva în contrast total cu frumusețea momentului evocat mai sus. A fost un interviu terifiant al unei femei, Ana Maria Pătru, care m-a umplut de furie și neputință. O femeie sensibilă, fragilă, și mamă pe deasupra, a povestit unei țări întregi, exemplificând cu înregistrări audio și video cât se poate de elocvente, modul în care, în doar câteva zile, procurorii DNA Ploiești care au anchetat-o cu un an în urmă au reușit să o transforme din om în animal (este exact exprimarea folosită de doamna intervievată).

Fac o întoarcere în timp și un recurs la memorie.

20 noiembrie 2014: șefa DIICOT Alina Bica este arestată în trafic, ca un interlop  periculos. Stă 6 luni (!!!) în arest preventiv iar ceea ce povestește despre acea perioadă este din categoria ficțiunilor negre. Nu poți, pur și simplu, să accepți că ar putea fi adevărat.

23 februarie 2015: Elena Udrea ține un discurs în Parlament în legătură cu solicitarea DNA pentru o nouă arestare preventivă. Ceea ce evocă doamna Udrea despre luna de arest preventiv pe care deja o trăise prin penitenciarele patriei pare ireal. O fabulație de autovictimizare. Cine s-o creadă că a fost dezbrăcată în pielea goală, că i s-a luat sutienul, că prin gaura veceului turcesc din celulă urcau șobolani etc. etc. etc!

Aceste două femei, stimată doamnă Carmen Iohannis, nu aveau probe materiale prin care să dovedească adevărul devastator pe care îl trăiseră. Era doar cuvântul lor contra cuvântului instituției fanion a justiției române. Evident că multă lume nu le-a crezut. Nu se putea concepe atâta barbarie într-o țară europeană, în plin secol 21.

Dar să ne apropiem de prezent.

20 septembrie 2017: apare în spațiul public o înregistrare (a cărei autenticitate nu a fost contestată de nimeni) din care rezultă cât se poate de clar cum procuroarea Inspecției Judiciare, Mihaela Focică, era pur și simplu îngrozită de amenințările Laurei Kovesi care o chemase în biroul său pentru a-i sugera cum să scrie raportul de inspecție. În final Mihaela Focică avea să cedeze psihic și să-și retragă semnătura de pe Raportul Final, critic la adresa DNA, al Inspecției Judiciare.

Ianuarie – februarie 2018: apar în spațiul public mărturiile și înregistrările Andreei Cosma (completate de cele ale fratelui său Vlad Cosma) despre procurorul Negulescu și modul în care acesta a hărțuit-o, a șantajat-o, a agresat-o verbal și sexual pe toată durata instrumentării de către el a dosarului familiei Cosma. Una dintre consecințele deosebit de grave ale acestor abuzuri comise de procurorul Negulescu a fost pierderea de către Andreea Cosma a unei sarcini.

Iar acum, aseară (căci de aici pornisem), interviul absolut devastator al Anei Maria Pătru despre teroarea la care a fost supusă de procurorul Lucian Onea  pe toată durata urmăririi penale realizată împotriva ei de DNA Ploiești.

Stimată doamnă Carmen Iohannis, sunteți femeie și, desigur, ieri ați primit mai mult decât o floare de la cei care vă iubesc și vă stimează. Asta, nădăjduiesc, v-a făcut mai sensibilă și mai receptivă la mesajul pe care încerc să vi-l transmit acum.

Aveți o calitate privilegiată în țara asta: sunteți soția Președintelui României. Sunteți soția omului considerat a fi cel mai puternic bărbat al țării. Care, pe deasupra, vă mai și iubește.

Cu tot respectul pe care vi-l port, cu toată deferența pe care o datorez calității dumneavoastră de Prima Doamnă a României, trebuie să vă spun că, după modul în care Președintele României s-a poziționat în ultima vreme față de dezvăluirile de abuzuri din justiție (cele la care m-am referit telegrafic mai sus, dar și multe altele la fel de scandaloase pe care nu am avut loc, aici, să le pomenesc), eu consider că soțul dumneavoastră a devenit (nu știu când și cum) un MONSTRU.

Să declari că nu ai văzut, și nici ascultat valul de înregistrări devastatoare din care rezultă atâtea vieți distruse prin abuz, să supralicitezi această sfidare spunând că nici măcar nu te interesează subiectul, este strigător la cer.

Soțul dumneavoastră a fost transformat, prin nu știu ce vrajă malefică, într-un MONSTRU. Căci asta înseamnă, să nesocotești evidențe, să te faci frate cu… Negulescu, Onea și Kovesi pentru a adânci și mai mult suferința victimelor acestora.

Să nu ne ascundem după eufemisme: dezvăluirile recente sunt nu despre niște simple abuzuri ci despre TORTURĂ. Oameni torturați fizic și psihic, unii chiar până își dau sufletul (Dan Condrea, Dan Adamescu și câți alții, necunoscuți, or mai fi).

Pentru orice om echilibrat și curat sufletește tortura ar trebui să fie ceva de neacceptat. Mai ales tortura instituționalizată (căci aici se pot încadra în prezent practicile DNA).

Pe Președintele României torturarea unora dintre cetățenii țării sale îl lasă indiferent. Ba chiar îi produce voluptăți, din moment ce, în ciuda evidențelor, se declară foarte mulțumit și de DNA și de Laura Kovesi.

Unii spun, stimată Primă Doamnă a României, că domnul Iohannis  a devenit monstrul de azi tocmai ca să vă protejeze pe dumneavoastră, singura persoană din viața lui pentru care nutrește sentimente nobile.

Poate că vă flatează, nu știu, o astfel de dovadă de dragoste. Văzând însă prețul pe care atâția români trebuie să îl plătească pentru ca dumneavoastră să nu fiți în niciun fel atinsă de brațul „justiției independente române”, ar trebui să simțiți și o uriașă povară pe suflet. De care, pentru a vă elibera, aveți la dispoziție rețeta din basmele copilăriei, când prințesa rupe vraja rea sărutându-l pe monstru, iar acesta, eliberat de blestem, redevine prințul de odinioară.

Vă implor, stimată Primă Doamnă, găsiți-vă puțin timp și, poate în somn, poate în alt moment prielnic, sărutați-l recuperator pe soțul dumneavoastră și pe Președintele nostru. Ajutati-l sa redevina, din monstru, OM!

Atât spre binele dumneavoastră cât și al nostru.

Dar, mai ales, spre binele său. Soarta i-a rezervat un destin pe care ar fi extrem de nefast, și pentru domnia sa, și pentru țară, să-l rateze.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/carmen_iohannis_vatican_0-500x456.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/carmen_iohannis_vatican_0-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeabuzurile procurorilor DNA,Carmen Iohannis,dezvaluiri bomba. DNA Ploiesti,Klaus Iohannis monstru,Prima Doamna a Romaniei,puscaria te transforma din om in animal,tortura la DNA,unitatea de elita    Stimată doamnă Carmen Iohannis, Ieri a fost 8 Martie. Ziua Femeii! Străzile, transportul în comun, spațiile publice au fost mai colorate, mai luminoase și mai calde decât de obicei pentru că fiecare femeie, aproape fiecare femeie, avea în mână o floare. Se găsise cineva să i-o ofere, în numele unei armonii...Blog politic si polemic