Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dictatura PSD „“ iată ultima nenorocire pe care ne-o rezervă Traian Băsescu, așa, ca să îl recunoaștem de tătuc nemilos. Mulți oameni, unii și printre cititorii acestui blog, nu sunt capabili să înțeleagă că o picătură de cianură (evident, metaforic vorbind) era suficientă pentru un nebun. Exagerat de multe (45% PSD), omoară și comunitatea.
Cum cu amărăciune am prevăzut, după aceste alegeri Crin Antonescu a fost scos din scenă. Rămân la părerea că, dintre toți politicienii importanți actuali, este cel mai puțin corupt și cel mai puțin anexabil. Vom vedea cât bine va aduce României o distribuție politică fără el.
Ce va urma? Consolidarea partidului stat PSD care va câștiga, posibil chiar din primul tur, prezidențialele. În lipsa lui Crin Antonescu opozanții PSD nu vor găsi, în 6 luni, un candidat care să-i scoată din casă. Pentru că nici să-l voteze indirect pe Băsescu, prin delegat, nu vor accepta.
Tristul personaj Tăriceanu va rupe o parte din PNL pe care o va transforma în anexă a pesedeului. Astfel, și ultimul partid istoric al țării va fi propus spre desființare. Tăriceanu va fi prim ministru al României după ce Ponta va pleca la Cotroceni. Un prim ministru vasal pesedeului, purtând cu el anatema trădării.
Felicitări celor care azi se bucură. Aș vrea să mă pot bucura și eu, alături de ei, pentru că unul dintre motivele sănătoase de satisfacție ale momentului este lovitura, încă una, pe care binemeritat o primește Traian Băsescu. Din păcate, prin ochelarii mei (de cal, o să se grăbească unii să zică) se văd nori negri la orizont.
Sunt mai degrabă trist, pentru că sunt meteosensibil. Probabil că așa mi-e mie scris, ca și peneleului aripa Antonescu, să stau mai mereu în opoziție.
O singură rugăminte aș avea la cititorii acestui blog. Să încerce să primească cu moderație rezultatele alegerilor de azi. Nici să le ia în tragic dar nici să se bucure indecent. Și pentru unii și pentru alții este valabilă concluzia marelui Gambetta: fiecare popor are conducătorii pe care îi merită!

Contele de Saint GermainEditorialeCrin Antonescu,dictatura PSDDictatura PSD '“ iată ultima nenorocire pe care ne-o rezervă Traian Băsescu, așa, ca să îl recunoaștem de tătuc nemilos. Mulți oameni, unii și printre cititorii acestui blog, nu sunt capabili să înțeleagă că o picătură de cianură (evident, metaforic vorbind) era suficientă pentru un nebun. Exagerat de multe...Blog politic si polemic