Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dictatura PSD – iată ultima nenorocire pe care ne-o rezervă Traian Băsescu, aşa, ca să îl recunoaştem de tătuc nemilos. Mulţi oameni, unii şi printre cititorii acestui blog, nu sunt capabili să înţeleagă că o picătură de cianură (evident, metaforic vorbind) era suficientă pentru un nebun. Exagerat de multe (45% PSD), omoară şi comunitatea.
Cum cu amărăciune am prevăzut, după aceste alegeri Crin Antonescu a fost scos din scenă. Rămân la părerea că, dintre toţi politicienii importanţi actuali, este cel mai puţin corupt şi cel mai puţin anexabil. Vom vedea cât bine va aduce României o distribuţie politică fără el.
Ce va urma? Consolidarea partidului stat PSD care va câştiga, posibil chiar din primul tur, prezidenţialele. În lipsa lui Crin Antonescu opozanţii PSD nu vor găsi, în 6 luni, un candidat care să-i scoată din casă. Pentru că nici să-l voteze indirect pe Băsescu, prin delegat, nu vor accepta.
Tristul personaj Tăriceanu va rupe o parte din PNL pe care o va transforma în anexă a pesedeului. Astfel, şi ultimul partid istoric al ţării va fi propus spre desfiinţare. Tăriceanu va fi prim ministru al României după ce Ponta va pleca la Cotroceni. Un prim ministru vasal pesedeului, purtând cu el anatema trădării.
Felicitări celor care azi se bucură. Aş vrea să mă pot bucura şi eu, alături de ei, pentru că unul dintre motivele sănătoase de satisfacţie ale momentului este lovitura, încă una, pe care binemeritat o primeşte Traian Băsescu. Din păcate, prin ochelarii mei (de cal, o să se grăbească unii să zică) se văd nori negri la orizont.
Sunt mai degrabă trist, pentru că sunt meteosensibil. Probabil că aşa mi-e mie scris, ca şi peneleului aripa Antonescu, să stau mai mereu în opoziţie.
O singură rugăminte aş avea la cititorii acestui blog. Să încerce să primească cu moderaţie rezultatele alegerilor de azi. Nici să le ia în tragic dar nici să se bucure indecent. Şi pentru unii şi pentru alţii este valabilă concluzia marelui Gambetta: fiecare popor are conducătorii pe care îi merită!

Contele de Saint GermainEditorialeCrin Antonescu,dictatura PSDDictatura PSD – iată ultima nenorocire pe care ne-o rezervă Traian Băsescu, aşa, ca să îl recunoaştem de tătuc nemilos. Mulţi oameni, unii şi printre cititorii acestui blog, nu sunt capabili să înţeleagă că o picătură de cianură (evident, metaforic vorbind) era suficientă pentru un nebun. Exagerat de multe...Blog politic si polemic