Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Aş fi ipocrit să spun că am rămas pe deplin consecvent cu mine, cel de dinaintea ruperii USL. Nu!
De pildă, nu mă mai pot uita la A3. Recunosc cu umilinţă această schimbare descalificantă. Eu, fiind robul sincerităţii faţă de mine însumi şi faţă de cei a căror preţuire o râvnesc, trebuie să mă descriu real şi nu să o fac pe infailibilul. Aşta sunt. Un instabil. Mă schimb de colo-colo, după glandă.
Nu-l mai pot asculta pe Bogdan Teodorescu. Şi înainte era printre favoriţii mei. Ciuvică, alt favorit, îmi mai câştigă azi atenţia doar când se ia de Băsescu. În rest, propagandist la impuse.
Singura constantă îmi rămâne, la nivel de idiosincrasie, Băsescu.
Sunt, desigur, un nul. Cum adică să-l deteşti pe Traian Băsescu şi să nu i te dedici trup şi suflet lui Victor Ponta? Cum să crezi sincer, culmea, în defectorul Crin Antonescu, trădător şi de USL, şi de ALDE, şi să susţii că ţării i-ar fi mai bine cu el preşedinte decât cu un pesedist?
Mă tot chinui, de ieri, să găsesc o explicaţie care să nu mă compromită total, la pactizarea mea, în intimidate, cu mişcarea lui Antonescu de a-şi afilia partidul la PPE. Păi nu-i înjuram eu de mama focului pe nenorociţii de la PPE, în frunte cu strepezitoarea Reding, când se uitau în gura matracucei Macovei, ca să-l apere pe funestul Băsescu? Pe ilegitimul Băsescu? Am înnebunit de tot. Ce mai, mi-am pierdut busola!
Pe bună dreptate mă acuză @Radu şi @Scorilo că am devenit un basist licuricios. Chiar dacă, in sinea mea, sunt mai antibăsist decât ei toţi la un loc.
Am o ierarhie a răului. Lider necontestat şi detaşat, Trăienică. Dac-ar fi corp la corp între el şi Victor Viorel, mi-aş da viaţa pentru pontos.
Mă uit însă la argint şi la bronz. Ce tare sună: maleficul de argint, pacostea de bronz. Nu-l văd şi pace pe Antonescu printe aceştia.
Cine să-i stârpească pe viitorii invadatori şi sugaci ai ţării, pe nesăţioşii baroni PSD? Cine să-mi mai asigure şi mie o licitaţie pe bune, o calificare fără parandărăt?
Totuşi, trebuie să recunoaşteţi, Antonescu e prea fraier ca să-şi tragă procente din autostrăzi, din port, din Roşia Montană.
Asta e! Am descoperit! Mă simt atras irezistibil de un astfel de prost la cârma ţării.
Apropos! Azi era să fiu călcat de Porchele decapotat al lui Mazăre pe la Piaţa Unirii. M-ar pune, vreodată, într-un astfel de pericol tăntălăul şi somnorosul şi pokeristul Antonescu?
De-asta îl susţin. Altă explicaţie mai bună nu am.

Contele de Saint GermainEditorialeA3,ALDE,Bogdan Teodorescu,Ciuvica,Crin Antonescu,PPE,Radu Mazare,Reding,USL,Victor Viorel PontaAş fi ipocrit să spun că am rămas pe deplin consecvent cu mine, cel de dinaintea ruperii USL. Nu! De pildă, nu mă mai pot uita la A3. Recunosc cu umilinţă această schimbare descalificantă. Eu, fiind robul sincerităţii faţă de mine însumi şi faţă de cei a căror preţuire o...Blog politic si polemic