Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Aș fi ipocrit să spun că am rămas pe deplin consecvent cu mine, cel de dinaintea ruperii USL. Nu!
De pildă, nu mă mai pot uita la A3. Recunosc cu umilință această schimbare descalificantă. Eu, fiind robul sincerității față de mine însumi și față de cei a căror prețuire o râvnesc, trebuie să mă descriu real și nu să o fac pe infailibilul. Așta sunt. Un instabil. Mă schimb de colo-colo, după glandă.
Nu-l mai pot asculta pe Bogdan Teodorescu. Și înainte era printre favoriții mei. Ciuvică, alt favorit, îmi mai câștigă azi atenția doar când se ia de Băsescu. În rest, propagandist la impuse.
Singura constantă îmi rămâne, la nivel de idiosincrasie, Băsescu.
Sunt, desigur, un nul. Cum adică să-l detești pe Traian Băsescu și să nu i te dedici trup și suflet lui Victor Ponta? Cum să crezi sincer, culmea, în defectorul Crin Antonescu, trădător și de USL, și de ALDE, și să susții că țării i-ar fi mai bine cu el președinte decât cu un pesedist?
Mă tot chinui, de ieri, să găsesc o explicație care să nu mă compromită total, la pactizarea mea, în intimidate, cu mișcarea lui Antonescu de a-și afilia partidul la PPE. Păi nu-i înjuram eu de mama focului pe nenorociții de la PPE, în frunte cu strepezitoarea Reding, când se uitau în gura matracucei Macovei, ca să-l apere pe funestul Băsescu? Pe ilegitimul Băsescu? Am înnebunit de tot. Ce mai, mi-am pierdut busola!
Pe bună dreptate mă acuză @Radu și @Scorilo că am devenit un basist licuricios. Chiar dacă, in sinea mea, sunt mai antibăsist decât ei toți la un loc.
Am o ierarhie a răului. Lider necontestat și detașat, Trăienică. Dac-ar fi corp la corp între el și Victor Viorel, mi-aș da viața pentru pontos.
Mă uit însă la argint și la bronz. Ce tare sună: maleficul de argint, pacostea de bronz. Nu-l văd și pace pe Antonescu printe aceștia.
Cine să-i stârpească pe viitorii invadatori și sugaci ai țării, pe nesățioșii baroni PSD? Cine să-mi mai asigure și mie o licitație pe bune, o calificare fără parandărăt?
Totuși, trebuie să recunoașteți, Antonescu e prea fraier ca să-și tragă procente din autostrăzi, din port, din Roșia Montană.
Asta e! Am descoperit! Mă simt atras irezistibil de un astfel de prost la cârma țării.
Apropos! Azi era să fiu călcat de Porchele decapotat al lui Mazăre pe la Piața Unirii. M-ar pune, vreodată, într-un astfel de pericol tăntălăul și somnorosul și pokeristul Antonescu?
De-asta îl susțin. Altă explicație mai bună nu am.

Contele de Saint GermainEditorialeA3,ALDE,Bogdan Teodorescu,Ciuvica,Crin Antonescu,PPE,Radu Mazare,Reding,USL,Victor Viorel PontaAș fi ipocrit să spun că am rămas pe deplin consecvent cu mine, cel de dinaintea ruperii USL. Nu! De pildă, nu mă mai pot uita la A3. Recunosc cu umilință această schimbare descalificantă. Eu, fiind robul sincerității față de mine însumi și față de cei a căror prețuire o...Blog politic si polemic